Instagram : @peejburhan

news feed FB

kadang-kadang if boring suka jugak check out fb.
sebabkan kawan bertambah ramai.
macam-macam news feed yang ada.
ikutkan aku tak suka kawan ramai.
dulu pernah aku delete beratus.
tapi ad agency untuk blog kata kat twitter n fb kena ramai.
sebab client prefer if friend kat fb n follower kat twitter ramai.
gituh. ikutkan aje.

so mana reader add, kita approve.
mana yang ada mutual friend la.
kalau tetiba je add. pastu profile photo bukan pic sendiri.
aku reject jugak.

but anyway. so bila dah kawan ramai ni. memacam la.
ada yang bikin aku menyampah.
kadang tak tahan aku unfriend je.
ada yang tahan. so aku tak nak nampak kat news feed.
sebab kadang status bikin kau panas n nak memaki.
hahha matiklah mood rasa nak marah je. saiko jugak aku ni.

tapi palingggggggggg tak tahan.
bila keluar kat news feed benda yang di tag or dorang like ke page tu.
kadang benda merepek.
paling aku takleh terima setakat ini.
tak tau korang pernah ternampak ke apa.
rasanya jual jamu. not sure.
tapi aku tengok semacam je pic tu. aku dah macam apa ni.
taik orang ke. hingus ke? kahak ke.
kau tau apa?
ada pic orang tunjuk keputihan. what the fuckkkkkkkkkkkkk!!!!

kot ye pun kau meniaga.
tolong la ada sifat malu.
tak perlu kot. sumpah aku trauma tengok pic tu.
dua kali pulak kena. arghhhhhhhhhhhhh.
tak munasabah ok letak pic macam tu. eeeeee.
aku pun meniaga. tapi takda la letak pic pepelik.
contoh ephyra collagen boleh bagi lawas berak.
ada kau nampak aku amik pic contoh taik yang lawas itu?
grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

tadi satu lagi.
tapi bukan jijik la. yang ni kelakar.
aku tengok pasal produk mancungkan hidung.
dia macam penyepit kot.
pakai 2 minggu. hidung mancung sebanyak 0.5 cm tak silap.
seriously dude?

siap ada pic.
pastu aku macam. ye ke kecik sebab penyepit tu.
ke sebab kau photoshop kan.
takyah beli penyepit. aku pun boleh mancungkan hidung aku.
plus kalau la benda tu bagus. jatuhlah business plastic surgeon kan.
beribu orang bayar nak mancungkan hidung. tapi ni penyepit boleh tolong.
kelas.

kalau betul berkesan. aku pun nak jual.
siap boleh pasarkan ke market antarabangsa.
mesti laku kan. ye la jimat gila daripada pergi buat plastik surgery.
mihmihmih.


2 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

serious xpernah lg nmpk iklan psl keputihan tu ewwww kejadah dia nk letak gmbr mcm tu kot ye pun nk mbuktikan produk dia bkesan? sgguh x beretika ok! and and ada ke produk mancungkan hidung? hahaha. pelik2 je la jual produk :P

ain azi said... [Reply to Comments]

Ada...tak silap yg jual jamu susuk dara apa ntah..mmg scary and malu lah..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...