Instagram : @peejburhan

Ephyra update.


not so great news untuk semua.
sebab semalam dapat email from oceanlife director.
oceanlife ni ialah syarikat yang keluarkan ephyra collagen.

email bagi tau yang tak boleh jual ephyra ngan harga murah.
kena jual ngan harga yang tertera kat kotak.
maknanya normal price la.
untuk semenanjung RM228.
untuk sabah sarawak RM238.

selama ni ada promo tu sebab ephyra baru masuk market.
so tu kira promo price untuk memperkenalkan produk ephyra.
yang aku pulak dah biasa jual harga murah.
bila back to normal price rasa macam mahal je.
so aku kurang kan sikit la dpd normal price.
rupanya tak boleh. mana acik tau.
seringgit pun takleh kurang. *gulp*

so siapa nak beli sekotak.
memang kena ikut harga kat kotak.
macam yang aku cakap kat atas tu la.
but kalau nak beli lebih daripada satu pengedar boleh bagi special price sikit. :D
still takleh jauh daripada normal price.
gituh.


but nway, siapa yang beli baru-baru ni mesti perasan.
sekarang ephyra dah ada bag dia sendiri.
comel kan. so pretty.

ni pulak testimonial dpd mama.
noy ada amik ephyra dpd aku few months back.
minum kejap pastu malas dia tu.
so bulan lepas suruh mama try.
mama ni takut nak try sebarangan sebab dia kan kencing manis.
aku kata try je. kalau tak sesuai stop.
noy punya ada. so minum la kan.

so mama try la.
lepas seminggu aku datang.
happy mama sebab dia kata tangan dia jadi licin.
aku pegang. memang ye.
sebab mama ni kencing manis kan.
so if luka ke apa lambat baik.
so mama ni rajin gardening masak la. buat itu ini.
takpun masa nak kawin tu dia rajin pintal bunga untuk buat hantaran ke apa.
nanti celah2 jari dpd melecet. terkopek n jadi kasar n tajam tu.
tau tak kulit tajam sebab kopek2 tu. kadang ada tepi2 kuku ke apa.
so mama celah jari dia banyak benda tu.
sampai dia kata segan nak bersalam.
amazingly. lepas dia minum ephyra. dia kata after few days dah notice benda tu hilang.
best kan.
suka dia. hari tu aku tambah stock dia hald kotak.
ni hari tu dia sibuk sebut2 kata nak abis dah stock dia.
hint lettew. nak jual kat mak sendiri adalah sangat keji.
nanti kena bawak balik untuk dia.
mak aku lagi semangat minum dpd aku. aku ni manjang lupa.
so ni print screen testi yang mama ada update kat blog dia.


:: click for larger view ::


so siapa nak beli boleh email.
aku ada ready stock.
in a way entry ni nak bagi tau harga ephyra.
takda la nanti terkejut pulak masa baca email reply dpd aku.
ok tu je. bye.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...