Instagram : @peejburhan

don't blame me., blame my iPhone.

weekend ni busy sikit.
plan semua hancus.
sebab cuaca hujan so tak kuasa keluar.
bila dah boleh keluar. lain hal lak jadi.
penat ke sana ke mari.

weekend lepak rumah mama.
noy takda. dia pergi holiday.
agaknya last week pms.
aku siap menangis sebab emo.
rindu kat noy. sebab sebelum ni selalu sesama.
dah kawin kurang sikit. but still la chat semua la apa.
last week. almost a week senyap je dia.
me so sadda. nak kacau macam aku nyibuk sangat.
n semua kata jangan la kacau noy, dia tengah happy.
ye la dia happy. tapi ku rasa lost. tsk.
tapi takpa. tadi call dia. dia kata malam karang nak tido rumah aku. yeay.
sukaaaaaa.

but anyway, nak cerita lain.
aku kan kat rumah mama.
merasa la kena bebel ngan papa n mama.
sebab aku malas update blog katanya.
dia kata sayang, nanti reader boring la apa.
aku dah bengang. aku kata aku nak cerita apa pun.
aku sorang, aku tak kemana. siang laki den keroje.
malam dia gi gym. abis apa pun nak cerita.
yang mama kata cerita je la apa2.
apa aku buat kat rumah ke. apa je la.
masalahnya aku pun dah tak tau nak buat apa kat rumah. hahahha.
tapi memang la.
perasan. bila update je mencanak UV.
bila tak update ni. half gone.
tapi serious tak tau nak update apa.

ok tipu.
sebenarnya ada je idea.
tapi kemalasan berganda.
sebab since ada iphone.
aku memang tak kuasa nak duduk depan pc.
semua pakai phone je.
dengan ada NuffnangX ni. blog pun baca kat phone je.
tengok youtube pun kat phone.
memang takda hati nak duduk mengadap pc.
ada idea nak update pun. tapi end up malas nak on pc ke apa semua.
by the time duduk depan pc, dah lupa pun apa nak cerita earlier tu.

satu lagi aku salahkan segala benda sampingan macam twitter n now instagram ni.
sebab apa kau nak bebel boleh terus tweet. on the spot.
ada pic nak share boleh terus share kat instagram je.
so semua dah ada. blog ni rasa macam banyak kerja pulak nak buat.
gituh. matiklah bermacam alasan kan.

tadi jumper reader n now dah jadi kawan.
dia pun bising. dia kata aku dah jarang update blog.
dia kata everytime bukak asyik la entry raya haji tu je. ;p
ok fineeeeeeeeeeee.
memang iolls dah kemalasan melampau.
ala siapa dah baca lama blog ni faham la.
aku ni kalau datang penyakit Malas ni. amik kau, takleh di tolong.
tapi datang mood tu. haaa sehari tah berapa entry nak buat kan.
baiklah akan cuba improve kerajinan ini.

we'll see.

5 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Bgs la sis noy dah mula hppy. :) .. dh trbkak hti blk

Ujie said... [Reply to Comments]

Mungkin bila ada baby nanti mesti byk benda update. Heehee

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak.. buat entry niih.."aktiviti sy sbgi seorg suri rumah" ehhe.. meletups kak

-natrah-

Olivia Chin said... [Reply to Comments]

sis, saya pun always check your blog for updates. press the f5 button few times sebab mcm tak caye je no updte or izit my browser yg prob. haha

so im one of those yg kept saying..bilalah nak update ni?? lol. mmg routine to read ur blog.

Olivia Chin said... [Reply to Comments]

sis, saya pun always check your blog for updates. press the f5 button few times sebab mcm tak caye je no updte or izit my browser yg prob. haha

so im one of those yg kept saying..bilalah nak update ni?? lol. mmg routine to read ur blog.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...