Instagram : @peejburhan

MANGO Fall Winter 2012

[sticky post - scroll down for new entry]

Mango Fall Winter collection yang baru untuk 2012 dah keluar.
Fall Winter collection tawarkan 4 basic lines Evening, Suit, Casual-Sport and Jeans.
Selain tu ada jugak Arrabic collection ngan Limited Edition collection

Each collection senang nak mix and match.
So senang ikut taste and style masing-masing.
Antara yang ada dalam collection termasuklah epaulattes, patch pockets, contrast piping, adornment leather, buttons with military motifs and padded garments.



There is also a clear influence of architecture forms which add new volumes, kat situ boleh nampak ditekankan kepada sleeves yang lebih volume and untuk waist pulak ada frills design kat skirts or dresses dia.

Complete black and white winter outfit sangat penting in these silhouette.
tapi warna-warna terang macam trend sekarang pun ok.
contoh macam cobalt blue, pun 'in' untuk winter sebab it will add fervent energy to the Fall.

U can check out the collection HERE.
Meh sini aku tepek few.






Tau tak apa paling best.
tengah aku check out ni. baru tau yang Mango boleh online shopping.
yes! baru tau. selama ni tak tau.
cool ey. sekarang senang. nak shopping semua online je kan. senang.
senang untuk sesiapa yang takda Mango store dekat area rumah korang or malas nak pergi jauh-jauh ke, boleh je shopping online.
but untuk aku. aku suka pergi butik dia.
sebab Mango mostly memang cater untuk orang kurus, but kalau pandai cari akan jumpa baju-baju besar.
dah la lawa, muat pulak tu. ye yang penting muat. heheh.
super love.
so kena pergi tengok, jumpa yang berkenan, boleh try sekali kan. best and lagi feel.

so apa tunggu lagi, go to your nearest Mango store untuk check out their Fall Winter 2012 collection.
or boleh browse or shopping terus online HERE.



1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun lebih suka ke butik je puas hati, maklumlah badan kita kan kus semangat so kalau pergi sendiri kalau bernasib baik ada je baju size2 kita yang comel ni.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...