Instagram : @peejburhan

yeay tak sabar nak holiday.

This year tak pergi lagi holiday mana-mana.
sebab busy with wedding n pindah rumah.
adjusting dengan married life lagi kan.
agak stress jugak perubahan semua ni kan.

so decide untuk bercuti.
since kulit tan sebab honeymoon kat beach pun tak hilang lagi.
so taknak pergi beach lagi.
bagi kulit kembali ke warna asal dulu. ;p

so me n noy decide nak ke Hong Kong.
Hong Kong Disneyland. weeehawwww.
yeeeee. aku nak bercuti ngan noy.
kita amik berapa hari away from Mr.B.
biar rindu meletup-letup sikit. heheh.


serious excited.
sebab impian daripada kecik nak pergi.
tak berkesempatan nak pergi.
ni dah kertu baru dapat pergi. ;p
pun bolehhh.





antara benda yang nak carik kat sana ialah Disney princesses.
daripada kecik kot. kenal je semua watak kat atas ni.
semua cerita tengok berulang kali.
except yang mulan tu aku tak pernah tengok.
cerita aku dulu ialah Cinderella. zaman tu pakai tape lagi.
tengok agaknya ada 100 kali kot.
tetiap hari tah berapa kali pasang.
boleh hafal semua lagu ke apa.
noy pulak cerita dia little mermaid tu. :D
sukaaaaaaa.

n rasa berdebar nak naik semua rides dia.
the last time aku pergi theme park.
aku menjerit mintak tolong la cepat stop kan rides tu.
seram kot. rasa nak tercabut jantung.
faktor usia mungkin.
zaman dulu naik ulang 10 kali pun takpa. :)

antara yang aku looking forward nak tuju ialah Toy Story Land.

:: Wooodyyyyyyyy :: 

:: check out this ride at toy story land. macam menarik. tapi adakah berani nak naik? gaggaga. kita lihat nanti ::


:: ni antara rides yang ada. new theme yang baru bukak. Grizzly Gulch. ala-ala wild west gitu. serious semangat ni. siap tengok pics n all tadi. hope aku dapat merasa semua rides. ::


check out the fireworks.
so pretty. tak sabar.
nak tengok castle.
nak tengok shows dia semua.

ok tu je.
stay tune. nanti akan ku update lagi details.
sekarang aku nak study selok belok Hong Kong Disneyland.
Currency n all. nanti boleh aku cerita kat korang lagi details kan.
tak sabar. counting days. :)


6 Comments:

SaraGurL said... [Reply to Comments]

Bestnyerrrr...pnh pg skaliiii jerr...luckily dat time dpt jmpe cinderella face to face..i tnye die nk snap pic togede n dgn nicely die ckp x blh sbb nnt x fair dgn bdk2 yg tgh tggu die...sob sobb..time tu i pg sgt pns...so make sure bw topi bsar yg blh cover ur face... :)

SaraGurL said... [Reply to Comments]

Bestnyerrr...pnh pg skali n luckily dat time dpt jmpe n bdiri next to cinderella..i tnye nk snap pic togede but dgn nicely die jb x blh sbb nnt x fair dgn bdk2 kecik yg tgh tggu die..sob sobb...
Mse i pg tu cuaca sgt pns so makesure u bw topi yg blh cover ur face...:)

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

omg bestnye.. rindu HKD.. sila naik ride yang kat toystory tu.. pakai diapers siap2 ok ;) hahah.. (aku pon tak naik, cakap je lebih, ai kan pengecutssss)

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

selamat bercuti!!

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

kc da penah pegi. Mmg best!! Enjoy yrself Peej.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

samalah weh!! dulu pun selalu tgk cerita cinderella disney tu.. tp sbb xde VCR player, kta tumpang tgk kat rumah jiran sebelah (my childhood best friend!) haha 100kali jugak tgk mcm ko walaupun xkira kan :P lps tu tgk little mermaid.. time tu dah ada VCD player kat rumah, jd tgk 100 kali la jugak. hahaha

selamat melancong!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...