Instagram : @peejburhan

tabita n ephyra


tabita stock september dah dapat.
now Insyallah stock tabita aku memang sentiasa ada ready stock.
so if email tu kalau boleh terus email ngan order form yea.
jangan email tanya ada stock ke tak. boleh order ke tak yea.
lagi panjang proses nanti.
n make sure email kat tabita.nhb@gmail.com.
sebab if hantar kat personal email lambat baru aku reply.
sebab personal email tu dah lama.
aku nak check satu2 n all. leceh.

nanti aku akan bagi bank details semua.
korang buat payment.
make sure dapat confirmation payment korang dpd aku.
sebab everyday email yang masuk bukan satu dua.
tapi banyakkkkkkkkk. kadang2 silap aku terclick kat hp.
bila bukak email dah tak bold la kan. sebab dah baca kiranya.
so maybe aku terlepas pandang.
so if 2-3 hari tak dapat confirmation. email aku again.

macam semalam dapat email from one customer.
dia kata berapa lama nak dapat barang.
rupanya dia dah bayar dpd 24th ok.
aku check email tengok dia memang takda bagi email kata dah buat payment.
bila search nama dia. m2u ada.
tapi m2u ni suka masukkan semua email kat satu list tu kan.
so kadang maybe tak perasan. so kalau boleh email bg tau.

so aku email la cakap sorry n all.
n kata aku tak received email dpd dia kata dah buat payment n all.
ok send.
then dia reply kata dia ada hantar 2 kali.
n guess what. ada ok email tu. wtf.
semalam aku check email between aku n dia ada 4 je.
dia order. aku replly bg details. n latest email dia tanya bila dpt barang.
tp tadi. tengok ada total of 6-7 email. kegilaan apakah ini.

so lepas ni make sure email aku tanya dah dapat tak payment korang.
selagi tak balas tanya yea.
tapi jangan la email every hour pulak. give it 1-2 days gap.
sebab selalu after reply confirm tu terus tulis kat buku n all.

sorry kalau ada kurang sana sini.
aku ni semua buat manually.
buat kerja semua sorang.
manusia yang penuh kesilapan.
harap akan better untuk masa akan datang.
cea. ada macam ucapan retis minta maaf kat majalah tak? kah kah kah.

lagi satu.
ada yang minta aku sijil halal n kkm untuk ephyra.
benda dah dapat lama.
tapi aku asyik lupa nak update.
so here it is.


stock ephyra limited sangat.
order pun amik masa nak dapat.
macam last week takda stock.
this week aku dapat satu box je.
takpa. janji dapat deliver dekat yang dah bayar kan.

so if order tu. aku akan bg tau barang ada or takda n bila di jangka sampai.
terus bayar untuk secure n dapat stock tu.
if lambat. terpaksa tunggu nanti.
if rasa takleh tunggu.
try beli kat dealer lain yea. maybe dorang ada simpan stock banyak kan.
some ada promo price n all jugak.

so there it is.
tabita stock sentiasa ada.
anytime boleh post n pick up.
ephyra je ke confirmkan masa email ke apa nanti yea.

ok tu je.
acik lapar tapi pemalas nak masak. kah kah.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...