Instagram : @peejburhan

get well soon.

dah lama raanya tak sakit ke apa.
semua ok je.
tetiba semalam rasa penat n ngantuk yang melampau.
nak balik tidur noy tak bagi. ajak sembang.

so around 11ish baru balik rumah.
balik sembang kejap ngan Mr.B.
dia main game. aku pulak amik segala bantal ke apa.
baring atas sofa.
dah rasa lain macam. tapi anggap mengantuk terlampau je la.
no no no. Mr.B ni perangai suka kejap2 datang cium pipi la apa.
sekali kata badan aku panas melampau.
vhattttt??

cis rupanya aku demam ok.
uwaaaaaaaaa. tak kelakar demam time ni.
sebab aku nak holiday in less than 24 hours.

aku dah la kalau demam mana ok.
mesti lengkap package merengek ke apa semua.
tau-tau nanti Mr.B bangun n popok aku.
serious tak tentu rasa. kejap sejuk gila rasa.
then rasa bahang panas.

tidur pun every 1/2 hour terjaga.
then terjaga tu makan panadol.
before pergi kerja Mr.B letak tuala basah kat kepala aku.
by the time bangun, tuala pun dah kering. uwaaaaaaaaaaaa.

tu takpa. tadi masuk toilet. pitam kejap. lost balance. siap terkencing kat seluar. hahaha.
bukak seluar.
pakai tuala.
then makan ubat ngan air masak.
angin kot. terkeluar balik air tu semua.
dah la kena bukak baju pulak.
sekarang marilah online sambil berbogel je.

ni aku tak packing lagi.
jap lagi nak packing.
then pergi klinik amik ubat. tsk.
pastu nak kena pergi tukaq duit. tsk.

harap by the time malam karang aku dah ok.
esok ceria macam biasa.
badan pun sihat.

oh siapa yang email pasal tabita n ephyra.
aku dah reply.
if buat payment nanti blk baru aku confirmkan yea.
ok la tu je.

nak packing baju.
then mandi.
kemas apa patut rumah ni.
then gerak ke rumah papa n mama.
nak ala2 manja sakit sangat. hihi.

ok laters baby.

6 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

wakhh may day betul dapat demam time2 nk berholiday. get well cpt2!!

Zurina Hj.Zainal said... [Reply to Comments]

peknen koooottttt!!.....hehehe..:)

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply to Comments]

semoga demam cepat kebah :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

bukan demam sebab ada 'orang ketiga' kan? cek dulu ! mana tahu rezeki :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Selamat berholiday ya, Mr B ikut tak?.

Myzura Kamarulzaman said... [Reply to Comments]

Peej...cer try wat upt(urine pregnancy test)

Ntah2 u pregnant tak?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...