Instagram : @peejburhan

adjusting

demam ni kejap datang. kejap pergi.
antibiotik dah abis makan.
ni demam dah takda.
tapi still rasa tak selesa.
sebab hidung n tekak pulak rasa x best tu.
grrrrrrrrr...
semalam lagi la. online kejap untuk check delivery details customer.
aku dah pening2.
ni pun pening jugak sikit.
tapi redah je.
kasi adjust. jangan nak manja sangat badan ni.

baru kejap ni transfer pics from camera.
amik kau dekat 500 gambar.
nak kena pilih n resize lagi.
al fitams.
takpa. slow2 buat kan.

ok la tu je.
aku bukan larat nak duduk depan ni lama2.
rasa pening n nak muntah pulak.

before that.
ni nak share video.
comel gila mak dia.
aku tengok few times pun still tergelak je.


5 Comments:

Mia Kassim said... [Reply to Comments]

Jalan2 sini dan follow.....kalau sudi jenguklah ke http://shumie-dz.blogspot.com

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha selamba je muka mak dia menari, suka aunty tengok.

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh :)

SaraGurL said... [Reply to Comments]

Peknen!
Simptom mcm i
Konon xmau cek
Haaa hamik kau
Ada org dlm perot rupanya
Pray 4 u..amin!

misshannan said... [Reply to Comments]

Dik kalau nak resize gambar bleh cuba pakai fotosizer.try donlod. Resize straight satu folder.xyah fenin2 wat seketol2.harap membantu.kalo prrgnant leh stat mkn asid folik.ahaks

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...