Instagram : @peejburhan

raya sakan.

raya kali ni sakan.
ok bukan la sakan beraya sana sini ke apa.
tapi sakan sebab betul-betul cuti.
aku memang tak check langsung internet.
if check pun bukak fb nak main game kejap.
tu pun selang sehari kot.
email ke apa semua tak bukak.
ni baru bukak.

sebab tukar hp baru ni.
memang dah setting email semua.
tapi email takda la tunjuk masuk ke apa.
so takda la aku tengok.
sekali aku click. haaa kau 60 email ada.
gituh.
baru terkejut n check.

in a way bagus gak. sebab berehat.
kalau tak check dpd hp.
pastu tak attend to it rasa bersalah pulak nanti.
walaupun aku ni takda la keroje ke apa.
kerja dpd rumah je.
tapi since ada jual ni. hello. mengreply email n menjawab bermacam soalan orang pun letih.
pastu pack pun satu hal rasa nak patah pinggang.
pastu pergi post office semua.
hari-hari ada kerja. penat.
so bila dapat rehat ni. rasa macam aku pun cuti seminggu la macam orang kerja office. heheh.
apa-apa pun Alhamdulillah. penat pun tu salah satu punca rezeki kan. :D

so yeah, now ephyra n tabita dah open yea.
ephyra limited. tapi tabita banyak.
aku akan post monday.
so siapa nak cepat boleh la email.
akan ku curik masa untuk respond.
apa-apa yang sesuai untuk korang.
aku gi post office every other day.
isnin, rabu, sabtu ke.
selasa, khamis, sabtu ke.
nak ulang alik hehari pitam gak.
nak harapkan pick up. aku rasa tak percaya dah.
ok la tu kan. :)

semalm layan dpd sampai subuh.
then try tido payah sebab angin kot.
sakit kepala teramat n rasa nak muntah je.
makan panadol baru lega.
tidur. tapi tadi around 9ish terjaga.
sampai sekarang takleh lelap balik.
tu baru check email bagai. :)

cerita raya nanti aku cerita.
sorry la mood malas masih berleluasa.
pic pun aku tak amik dpd camera. ada pun dpd phone je la. kat instagram.
so nanti aku amik pic dpd camera noy yea.
sebenarnya ngidams nak camera baru.
tapi agak2 baru beli hp. nak beli camera pulak. semputttt.
dah la next month nak keluar negara lagi.
takpa. bawak bersabar kan.
nanti ada camera baru maybe rajin kembali. ;p

eh ok la.
nanti sambung lagi.
siapa yang bercuti tu. selamat hari raya. raya sakan noh.
yang dah start kerja. ucapan, 'sian kat awok'.
heheheheh.

eh lupa.
untuk sementara ni bbm aku takda yea.
aku nak beli no baru for that.
takda yang berkenan lagi.
ye aku cerewet. taknak ni yang bersepah sangat.
so apa2 nak contact call, text or whatsapp je ye.

ok ta-ta.

3 Comments:

miszme_ieda said... [Reply to Comments]

lorrrsss...ingat ada update bergambar tadik. saiko boring gile kat ofis tadee orang update blog T__T
sian kiteww...huuu
selamat hari raya k.peej...
eh, jgn tny sapa ni. ai bukan sesapa. hny tkg bc blog je...hewhewhew

tas said... [Reply to Comments]

nak ephyra tapi nanti 3 days tak da kat rumah, takut tak sempat nak bayar

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun cuti lama, cuti raya, cuti dari baca blog. Hari ni cuti dah habis, aunty nak ucap kan selamat hari raya untuk peeja dan ben maaf zahit batin.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...