Instagram : @peejburhan

poslaju.

siapa yang beli ephyra n tabita.
sorry aku tak dapat post today.
aku takda kereta tadi.
so aku amik pick up service.

katanya akan pick up by 2-6pm.
ok takda masalah.
usually tak sampai satu jam dah sampai.
ni aku tengok tadi almost 5pm tak sampai jugak.
aku call. dia kata dalam system still ok.
if takda jugak. by 5.30pm call blk.
call again. still jawapan sama.
dia kata maybe lambat sikit. by 6.10pm.
aku kata no prob.
aku kat rumah pun. tak kemana.

tengok 6.15pm still takda.
call. kiwokkkkkkkk. hotline dah tutup pun.,
cibais menipu aku.
dia tau if aku call takkan dapat la tu.
kong ajar doe.
baik kau kata takda terus.
atleast takda la aku tunggu macam bangang.
aku pulak tak tau yang line dah takda after 6pm.
sebab usually if pakai ok je.
tak pernah macam ni.
herghhh.

so esok aku akan post.
n tadi rupanya memang dramai kat twitter kata poslaju byk orang pakai.
nak raya kot.
so lepas ni will take note takleh pakai pick up tu.
ada yang di tipu lagi lepas ni.

nway, last korang boleh order n bayar untuk ephyra ialah by this weekend yea.
sebab poslaju akan stop rabu depan.
anything later than that, barang akan sampai after raya.
so kalau boleh aku nak post isnin last.
lepas tu semua after raya yea.

n aku akan layan balik segala order ke apa.
seminggu after raya.
so harap semua clear yea.
siapa nak ephyra sila place order latest by khamis.
so that aku boleh restock.
tabita takpa. ready stock esok dapat.

dan promo ephyra tu end 3 days before ramadhan habis yea.
untuk siapa nak pick up boleh.
but siapa yang nak post. sila buat by this thursday.

terima kasih daun keladi.
n harap maaf dengan kesulitan ngan poslaju ni.

2 Comments:

Min said... [Reply to Comments]

huwaa peej i pon pernah kene last week ok! iols order kek lapis from sarawak.so normally send tudei besok sampai ler. Vavava iols pon tggu la kemain eksaited besok nye.Pasal kt tracking system ckp item tgh otw hantooo.Tulis situ dihanto 11am tggu smpai kol 5 ptg nan hadooo! geram iols pon call hotline.Wah kemain la die ckp pling lmbt kol 6 ye cik.sile tggu.Makcik pon ala bengap tggu la.Rupe tipah tetipu!.Skali tadek! Call blik hotline lepas kol 6 bising2 suh de anto gak besok.Matikla bekulat kek lapis iols! i siap ugut *kalau u x send besok i nk ckp dgn ur highler level.Dok bagi janji die dtg x gak dtg2.HOH!* Sebaik besok tu die dtg gak.Kalau dah x bole send better ckp kt kite.ni tracking system dok hang2 la pastu ckp item attempt deliver la.Rupe tipu customer idop2.Kalau ckp besok xde la gigih nunggu.
p/s : kepada yg menerima parcel bertabahla ye kalau lmbt.Mmg mcm impossible k nak dpt brg besok hari.Harappaaaan je la di musim2 nak raye ni.Seme menggila beli on9 like there's no tomoro!

honeyzz said... [Reply to Comments]

kak Peej, pakai la citylink. Service dorang tiptop lah. Ke Sbh boleh sampai dalam sehari. Try contact dorg punya exec Sofiah Hamzah 0162263865. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...