Instagram : @peejburhan

Ninas - raya collection 2012

boleh lupa nak buat.
busy poyo sangat.
ni ada masa terluang aku buat la.

kan tessa yang buat baju nikah aku tu.
dia ada buat raya collection.
kaftan.
so pretty all.
aku n noy tak pergi2 lagi nak.
padahal dah berangan nak ni.
kang sold out baru tau.

ni antara collection dia.







cantik kannnn.
n harga aku rasa affordable.
dah la banyak gila beads tu.
n ada postage yea.
so make sure siapa belum ada baju raya.
check out cepat.
so dia boleh post a.s.a.p kat korang.
raya minggu depan weyh.

nak tengok details n more collection.
boleh tengok kat fb page - NINAS

2 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Memang cantek, tapi aunty dah ada 5 pasang baju lah, dah pokai anak perempuan saya dah memujuk emak nya belikan baju jovian mandagie so terpaksa belikan 2 pulak tu dia nak fengsan mak dan abah nya.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Ye ke aunty rosidah..Npe x singah at Melinda looi skali kt bangsar tu..huhuhu jgn beli 2 je..beli la bnyak sikit pas tu sent to cleanin kt jeevas..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...