Instagram : @peejburhan

william @ danau


for the past few weeks sangat la teringin nak makan pasta.
tapi tak tau mana nak makan yang sedap n menepati citarasa aku.
sebab most tempat tak best pun.
sedap lagi sendiri masak. wah matiklah puji diri.
tp ye la. aku buat pedas sikit. takda la masam or manis je kan. gituh.
memang ada beli bahan. tp lupa beli sayur. tu tak buat tu.

nway, tetiba teringat william.
n kan william ada bukak kat danau kota kan.
terus ajak Mr.B makan sana.
gigih aku google. sebab aku bukan tau tempat pun.
dah google sambil terliur. sebab ada pulak pics makanan dia la apa.
so pergi. yeay tak sesat. sebab aku rasa sangat senang nak pergi. suka.
n parking pun banyak.
maybe sebab aku pergi tu weekdays. so takda la sesak ke apa.
tapi still ramai la kat kedai dia.
dia buat kat shoplot. 2 tingkat n seperti biasa sampai ke luar meja.
aku tak snap pic kedai pun. dasar pemalash kan.

sampai Mr.B taknak makan pun. pelik.
tapi takpa. portion besar kan. so aku kongsi ngan dia je.



haha since kawin ni pemalas tahap tertinggi.
keluar comot je. ala lagi pun dekat2 je pun. kosser nak melaram ke apa.
maybe if keluar jauh n tempat best sikit proper la. kot.
tu takpa. semalam Mr.B ajak teman dia gi empire subang. ada kerja.
aku dah merempan malas. dia ajak jugak.
terus sarung je baju n seluar. mandi pun tak sempat ok.
sebab dia kata aku duduk dalam kereta je jadi la.
ok la. sampai. dia pergi. aku duduk.
since aku lapar. time tu dah petang.
dia ajak masuk. tak nakkkkkkkkkkkkk. makan kat gerai2 dah la.
tapi memang tak la. dia paksa gak masuk.
stress aku. sumpah comot nak mampus.
rasa nak cepat2 je balik.
sekali memang malang pun. sebab later ada orang tweet kata nampak aku kat empire subang tu.
T_____T
ye aku ni mana pernah serik.
suka keluar comot.
pastu nanti orang nampak stress.
btw, kening aku tu dah macam ulat bulu. tah bila nak threading.
kening takpa. misai pun dah lagi sikit nak jadi datuk K ni. horrorrrrrrrrrrrrr.
hahahhahaa



:: manggo special ::

teruja Mr.B minum ni.
baru tau sedap.
siap habis cepat. pastu paw aku punya.
tapi bagus pun. aku dah tak larat nak abiskan. besar gila.


konon nak pasta.
last order ni. nasi gopreng ketam (soft shell crab).
sebab nampak kat blog siapa tah. tak tahan aku.
dah la lately asyik teringat soft shell crab ni.
wah aku ni memanjang ingat makanan je kan.
ye la. noy takda ni aku tak makan kat mana ok.
bebalik yang sama je. sebab Mr.B ni tak makan semua benda.
semua yang aku suka. dia tak suka. gagaggaga.
so kena tunggu noy balik nanti pergi ke segala tempat makan tu. heheheh.

sorry aku malas buat peta.
siapa nak pergi william kat danau kota ni.
sila google sendiri.
usaha tangga kejayaan uols.

6 Comments:

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Aduhhh lapar la sis... Huhu.... Sedapnya..

kata kila said... [Reply to Comments]

terliur tgk mango special tu!!!!! pergh

nasaoji said... [Reply to Comments]

laaa..kata mau pasta,..nasik juga d mknnya.

shuweet said... [Reply to Comments]

hahaha..aku baru nak tanya katne kedai die..sebab laki aku nyer opis kat situ..ok fineeeeeeeeeeee..google sendirik nanti..hahahah

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

huih merembes nasik goreng dia. air ape tu peeja?

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

eh william yg ni dia xserve air dalam balang macam biasa tu ke? ^^ waa nampak sedap!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...