Instagram : @peejburhan

Sertai "SO SPONTAN" CONTEST by Urban Vibe Event n berpeluang menang wang tunai.


Pertandingan terbuka untuk semua peringkat umur.
Tak kira bujang, bertunang or yang dah berkahwin sekalipun.
So semua boleh join.

Syarat penyertaan mudah sahaja

1. Peserta mestilah "LIKE" Facebook Fanpage Pameran Pengantin Malaysia - Urban Vibe Event. CLICK HERE

2. Peserta hendaklah mempunyai BLOG hendaklah menjadi 'Follower' blog,  http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ 

:: Event Banner ::


3. Sila letakkan event banner berikut di atas blog atau di sidebar blog dan juga di dalam entry contest tersebut. Dan sila linkkan ke blog Pameran Pengantin Malaysia.

4. Contest ini mewajibkan anda untuk membuat 1 entry yang bertajuk, "Kenapa anda perlu datang ke Pameran Pengantin Malaysia 13-15 Julai di SACC Convention Centre".

5. Contest bermula 10mlm (14 Julai 2012) dan akan ditutup pada 12 tengahari (15 Julai 2012).

6 Kemudian share kan post anda di wall Facebook anda, dan tag PPM.


Hadiah bagi entry terbaik adalah seperti berikut.


  1. Tempat Pertama - RM200
  2. Tempat Kedua   - RM150
  3. Temapat Ketiga - RM100


So apa tunggu lagi.
Join la contest "So Spontan" ni untuk menangi wang tunai.
Cepat sebelum terlambat.
Good luck peeps.

2 Comments:

mamasuri said... [Reply to Comments]

menarik...tp bg chance orang yg nak kawen je lah...hehhe...tp kte like jugak nnti..

kukukata.blogspot.com said... [Reply to Comments]

wah best arini last ea....

kna post kat wall facebook tu malu lah, nnt orang kata aku sibik nak kawen.... >_<

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...