Instagram : @peejburhan

Personalized Sampul Raya

[sticky post - scroll down for latest entry]

sedar tak sedar tinggal tinggal berapa hari je nak start puasa kan.
sana sini dah ada promosi raya.
ada yang jual baju raya, kuih raya n macam-macam lagi la.
now semua cepat kan.
maybe orang dah tak nak buat semua last minute kot kan.
so korang macam mana?
ada yang dah buat preparation sikit-sikit?

sekarang ni semua orang nak raya in style.
ada yang nak lain daripada yang lain.
untuk yang suka lain daripada lain ni, so sini mau promo hasil kerja daripada Wedo.foryou
sempena hari raya ni Wedo.foryou ada buat personalized sampul raya.



cantik n comel melampau kan.
aku kalau dapat ni harus teruja. eh dapat lagi ke duit raya? tsk.
but nway, siap ada tulis nama bagai.
aku rasa sangat bagus benda ni.
bukan je sesuai untuk individual tapi sesuai jugak untuk company-company kan.
sebab selalu kan ada jamuan raya open house ke apa.
so boleh tulis nama company situ. nice eyh?



aku rasa if bukan untuk raya pun.
boleh jugak personalize untuk bagi angpau kat orang kan.
macam hari tu aku kawin.
ada few sampul salam berisi tu.
nama takda. bagi tak sikit. few hundreds jugak la.
mesti kes tak sempat nak tulis kat sampul kan.
so kalau ada sampul ni kan senang.
terus tau daripada orang tu. sebab siap ada tulis nama.
kan kan kan?

tak mahal pun.
RM50 untuk sets of 25 (folded)
delivery pulak add another rm7.
tapi if korang kat area shah alam n petaling jaya boleh COD.
if berminat. kena place order before 1st august 2012.

selain personalize sampul raya tu.
Wedo.foryou ada jugak buat benda lain.
semua comel-comel n tak tahan tengok.



:: personalize surah yassin ::



comel kan.
sekarang kan trend pakai benda macam ni kan untuk party ke apa.
semua la pakai ni.
birthday party, aqiqah, baby shower, briday shower n etc.
sebab memang cantik sangat pun kan.
hari tu masa pergi engagement izza pun banyak pakai benda-benda ni. comel.



:: colourful paper lantern n flower tissue pun ada. super love ::

kalau rasa nak tengok apa lagi yang menarik ada.
boleh ke Facebook page Wedo.foryou.

if ada yang berminat n nak tanya more details.
boleh email to tina.wedoforyou@gmail.com.

3 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

comelnya!! hidup org kreatif!! :D

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Terima kaseh, lepas ni aunty nak pergi ke fb nya mana tau ada yang berkenan kan, tapi sampul untuk nak bagi ang pow untuk orang kawin tu memang berkenan sangat.

nini said... [Reply to Comments]

wah super cute....=D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...