Instagram : @peejburhan

Mawar Hijab

[ADVERTORIAL]

lagi online shop untuk di promo.
untuk semua reader blog ni yang suka online shopping. :)
kali ni nak promo Mawar Hijab pulak.
so siapa yang masih mencari-cari hijab untuk hari raya boleh la check out Facebook Mawar Hijab ni.
sekarang ni semua orang panggil hijab kan.
aku panggil tudung je. ;p
tapi untuk entry ni, mari ikut trend.

Mawar Hijab menawarkan harga yang sangat reasonable.
Range between RM30 - RM80.
Ada pelbagai jenis tudung.
Ada shawl, syria, chiff 2 & 3 layer ala2 fareeda.
n most of the time, Mawar Hijab akan cuba dapatkan collection yang mengikut trend semasa.

ni pics untuk some of the collection yang Mawar Hijab ada.







kain yang digunakan pun daripada kain yang berkualiti.
jenis chiffon, bawal no 1 & bawal no 2.
semua adalah ready stock.
selain daripada tu.
if ada customer yang nak colour n design lain.
Insyallah, Mawar Hijab akan usaha untuk memenuhi permintaan.

semua hijab ni adalah terbuka untuk retails.
maknanya boleh beli 1pcs.
dan terbuka jugak untuk wholesale. Bulk min 10pcs.
if beli in bulk, harga lebih murah.
so siapa nak meniaga untuk hari raya ni.
or pada masa akan datang.
boleh dapatkan stock hijab yang lawa-lawa ni daripada Mawar Hijab.

:: cantik pulak color dia. comel ::





untuk siapa yang berminat nak beli wholesale.
or nak cari tudung raya.
or untuk any occasion.
or even untuk daily wear ke.
boleh la ke Facebook Mawar Hijab. HERE
ada banyak lagi hijab yang lawa-lawa kat facebook shop tu.

selain daripada postage.
if nak COD pun boleh.
if nak COD ni area yang Mawar Hijab cover - Cheras, Gombak dan KLCC.

if interested untuk nak COD.
boleh contact CIKIN at 019- 299 8091

special untuk reader blog ni.
if mention 'PEEJBURHAN' masa nak purchase tu.
korang akan entitle dapat 10% discount.

so happy shopping everyone.
dan selamat berpuasa. :)


1 Comments:

susumanis said... [Reply to Comments]

Jazakallahu khair peej..suka , cantik cantik :))

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...