Instagram : @peejburhan

idola lettew.

kan hari tu aku gi KLCC tu.
sampai teman noy.
aku pun beli jugak. kah kah.

oh ada komen kata nampak Mr.B yea?
wah scary tetiba.
tapi katanya Mrs B takda pulak.
takda sebab time tu kita orang kat sephora.
agaknya dia bosan nak teman.
dia kata dia nak pergi kat concourse tu.
time tu ada macam persembahan tradional la apa.

memula pergi nak beli eye brow pencil.
shu uemura.
berofe this pakai eye liner pencil je. haha warna brown.
ok je aku rasa.
tapi noy tu perangai suka paksa.
dia tak habis kata best la apa.
malas aku nak layan.
sekali ada awal tahun tu aku nak gi wedding.
dia paksa n siap pakaikan.
aku tak gemar memula.
sebab rasa macam tebal n scary je.
tapi bila dalam pic nampak ok pulak.


terus gengang gendut senang hati ok.
tapi time tu beli color slightly lighter than this one la.
tak try lagi.
hopefully ok. :)


then blusher aku dah habis.
dah tinggal tepi je.
n dah pecah puh.
adalah susah nak pakai dah pun.
so beli benefit sugarbomb.

pun tiru noy.
sebab dia pakai ni since 2 years back kot.
everytime dia pakai rasa lawa je.
macam nampak natural n pinkish. n kilat sikit.
nampak macam memang blushing.
tak la. cantik je la nampak.
terus rasa macam, ok abis blusher ni, nak beli yang sama.
tapi tak tau la kalau kena kat muka aku yang pasu ini nampak cantik ke tak.
again. aku ni kalau beli malas try.
mih mih mih.
bad habit die hard.

 pastu masa balik.

noy : eeee tiru sayaaaaaaa. idola kitew lettew.
me : tak kuasa nak idola.
noy : ye. beli macam saya punya.
me : sebab nampak lawa. n memang dah habis. so beli la.
noy : idola lettew.

eeee malas layan.
fine. whatever.
sebab aku suka ejek dia.
dia nanti tetiba color rambut nak sama ngan aku.
pastu rambut nak blow curl macam aku.
aku suka kata dia idola kan aku.
dia bengang je.
tu yang dia kenakan balik.

apa-apa aje la kan.
aku pun reti make up pun banyak dia ajar.
kalau tak, takda makna. heheh.

tapi sekarang dah jarang pun aku make up.
sebab most of the time keluar dekat-dekat je.
kosser nak sakan kan.
reason kenapa dah lamaaaaaaaaa gila korang tak nampak aku tepek muka sendiri kat sini.
sebab comot nyew kitew.
hewhewhew.

if nanti aku make up.
n pakai 2 benda ni, if ingat. akan ku amik pic ye. ;p
ok la tu je.
later update lagi.
chiow.

4 Comments:

Alwanez said... [Reply to Comments]

peej...u look kurus, and glowing and tantek. Jelesssss. nak jugakkk.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha kelakar la korang adik-beradik ni. tapi adikku mengidolakanku jugak. handphone pun nak tiru handphone yg sama hahaha *kakak yg bangga habis ish3* :P

cik chinta said... [Reply to Comments]

hage2...bgtau hage..ha8

yaNa LaNg said... [Reply to Comments]

oh she uemura eyebrow pencil sgt best ok..sbb dia tahan lama..i pakai dh setahun baru 3 kali sharpened..(tp actually bley suh org kaunter tu sharpened kan..hihi)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...