Instagram : @peejburhan

emir fahad


comel tak? tcomel tak? comel tak?
mesti la comel. tak tahan tengok.
so memperkenalkan kat reader blog ni.
ni la emir fahad.
anak kepada ice n huda.
wah suka laaaaaaaaaa.
selamat lahir 4th july hari tu.
lama dah kan. tapi aku plan nak visit baru update kat blog.
tapi sampai ke hari ni tak pergi lagi. tsk.
hadiah semua dah siap balut.
plan nak pergi this week.
tapi huda pantang kat rumah parents dia.
aku pulak tak tau nak pergi sana. uwaaaaaaaaa.
dulu pergi time dia tunang n nikah tu.
tu pun shawal yang bawak. so aku mmg blur tak tau tempat tu.
so how now?

huda ngan ice ni paling la pemalas upload pic baby dia tau.
pic kat atas tu pun. aku mintak banyak kali baru la bbm kat aku.
kat fb dia langsung dia tak update.
ada pun sbb aku upload kan. n kawan2 yang visit letak.
kalau aku mau dah berpuluh kot pic aku kasi mobile upload kan.

then semalam nampak noy upload pic ni pulak.



aaahhh dah lain muka dia.
handsome dah. baby ni muka berubah-rubah kan.
aku rasa macam muka huda. entah la. yang ice perasan kata muka dia. cehhh.
tapi macam handsome sangat je ni.
ke kau terkenan muka sesapa ni time ngandung huda.

nway, nak jumpa plisss.
nak jumpa baby n yang paling penting nak jumpa ice n huda.
rindu kemain ngan dorang.
kenapa la korang tak duduk dekat kat rumah iolls.
so takda la aku blur tak tau nak tuju mana.

tak dapat bayangkan ok.
lepas ni macam mana la if lepak.
biasa ngan dorang berdua je.
lepas ni dah bertiga. heheh pelik tapi benar.
<3

4 Comments:

shada said... [Reply to Comments]

yer.. nampak muka huda juga di situ... boy ikut muka mummy.. elok kot orang kata kaann.. :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tahniah kpd huda & ice! :)

~CN2S~ said... [Reply to Comments]

comey..lagi comey sbb sama birth date dgn kak cinta...hahaha..matik la kalu la perangai sama dgn kak cinta..very the baran..hahaha...anyway, congrates to huda and ice. ermmm tuan punya blog ni bila lagi... :p

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

congrats to Ice & Huda...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...