Instagram : @peejburhan

Almond Biscotti by Fea Cookies

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new entry]


Homemade quality Almond Biscotti from Fea Cookies.
Its thin, crispy and crunchy. And tahan lama.

I loveeeeeeeeeee biscotti.
Tapi serious tak tau nak order mana.
Selalu aku n mama minum coffee kat mana-mana.
Tempat tu letak 2 keping biscotti mesti teruja je, sebab adalah sedap melampau.
Pastu berebut makan. selalu aku la muka tak malu curik mama punya. haha.
Sebab mama yang akan order air panas n dapat biscotti. ;p

So bila Fea Cookies ada jual Almond Biscotti, suka sangat.
Sebab Almond Biscotti ni bukan je suitable makan with coffee and tea.
If nak snacking pun boleh makan ni. Sambil tengok tv ke, main computer ke kan.

Selain daripada tu, boleh jugak if nak repack untuk party packs and hampers.
Or if tiba-tiba tetamu datang. Takda la orang kata hidang kopi or teh bujang je. (air sesaje)
Boleh la hidang Almond Biscottti ni sekali kan.
Letak dalam balang kuih raya pun syiok. Hidang pulak ngan air panas. terbaik.
Wah tak abis-abais cerita raya kan. Ye la, dah tak lama weyh. hahahah



Oh n paling best sebab Almond Biscotti ni RM17 je per jar.
Berat dalam 200gm. So dalam 45-50 keping.
Murah gilaaaa.
Hello kau minum coffee kat Dome pun dah nak dekat RM20 ok.
Pastu dapat dua keping je. Celah gigi.
Pastu kau terkebil-kebil sebab putus suap gitu.
Boleh la amik side order. Tapi dia bg 3 keping je ada nak dekat RM10. gila!
So sangat la berbaloi beli 1 jar ni. RM17 je.
If korang rasa nak jadi dealer pun boleh.
Tapi tu kena email with Fea Cookies :)

So if interested n nak order Almond Biscotti from Fea Cookies yang super sedap ni.
can check out this details.

Website : http://feacookies.blogspot.com
Facebook : facebook.com/feacookies
Email : feacookies@gmail.com
Contact Number: 010-2095807

Siapa yang suka Almond Biscotti, sila la try yang Fea Cookies punya ni.
Siapa yang tak tau apa tu Biscotti, tak pernah rasa, sila la order n rasa.
Mesti lepas ni memanjang muka kau je la yang order sepuluh kali. Serious.

6 Comments:

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

KC pun suka. Kat area The Curve, diaorg buat hamper .. diaorg buh Biscotti tu sekali. mahal gila. tapi yg ni mmg murah la harga dia. nak p tgk arr jap gi. Thanks share, peej.

R.R.Z said... [Reply to Comments]

terliur seketika! ni semua punca nak beli.

hahaha..

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Rasa dia mcm kukis ke?Look very tempting la...

farah said... [Reply to Comments]

i dah beli... baru je receive barang. they have ready stock n the best thing is siap anta tu my office lg.. terbaik la service dia. anyway thanks allot kak peej 4 share the info~..sedapnyeee..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok aunty nak pergi tengok sekejap lagi,thanks peeja.

Nanie@NMS said... [Reply to Comments]

Mama buka balang, krup krap krup krap 5 keping jalan, sedapppp

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...