Instagram : @peejburhan

MurahSaje.

Ok entry ni khas untuk kaki shopping.
Siapa yang rasa nak berjimat cermat n insaf. Entry ni bukan untuk anda. hahahha.

Kali ni nak kenalkan satu lagi online shop.
So siapa yang suka berfesyen mesti suka ni.
Sebab barang-barang adalah up to date n trendy.
Dan yang paling penting sebab semua ni MurahSaje.
Tak percaya?
Check this out.






Sangat murah kan.
N cantik pulak tu.
Dan yang bestnya setiap minggu ada update stock baru.
Selain daripada baju.
Banyak lagi barang lain macam shawl, keychains, accessories and etc.













Serious ada banyak lagi, cantik n yang penting murah sangattttt MurahSaje.
n harga adalah nett ye.
YESSSS!! ini bukan cobaan. ini betul-betul.
Sebab perhantaran adalah PERCUMA seluruh Malaysia. :D

so kalau berminat boleh la check out MurahSaje di:
so boleh check semua tu.
if ada yang berminat.
isi form n email ke murahsaje@yahoo.com

If korang tinggal kat Ipoh, Perak.
And tak berapa gemar nak online shopping, refer beli secara direct from kedai.
Boleh la ke kedai MurahSaje di GB03, Bazar Lot, Mydin Meru Mall, Ipoh, Perak.


Best kan.
Baju trendy, every week update stock baru n yang paling penting MurahSaje.
So apa tunggu lagi. Pergi la check out the rest of the collection.

Ok. Happy shopping all.
Aku tau mostly dah masuk gaji kan. :D

1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok nanti aunty tengok kat murah saje, mana tahu kalau ada yang berkenan kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...