Instagram : @peejburhan

lil B & lil pop

semalam masa buat entry Bebe Totz tu.
bukak la blog Dr. Halina, Barely Supermommy.
dulu panggil kak halina je.
sebab dulu dia senior masa kat mrsm terendak.
tak rapat pun sebab dia blog lain.
plus kak halina ni jenis buat hal sendiri je.
bukan senior yang garang or buli junior ke apa.
tapi tau la dia sebab dia sangat cantik. ;p
serious lawa. kena tengok live mesti akan terpegun.
wah over jauh perginya.

aku tak baca sgt blog Dr. Halina.
kadang-kadang je jengok sebab suka banyak info kan.
tapi baca gituh je la. aku bukan boleh praktikkan pun at the moment kan. heheh.

nway bukan nak cerita pasal tu.
semalam bukak then nampak la pic lil B ni.


terus teruja sebab sama ngan baju our lil popia.
noy belikan masa the last time dia datang KL tu.
noy ni if beli baju semua sebab dia suka.
dia suka leopard print. dia belikan untuk lil pop.
dia suka baju sailor. so dia beli yang ala2 ni jugak.
comel sangat. geram tak tahan.
bawah ni version Lil Popia.




aaaaaaaaaaaa. rindunya kenit ni.
tak boleh tahan.
bila nak jumpa ni kenit.
kata ayol dia dah takleh duduk diam.
sebab dah berjalan. so ada je dia nak buat.
nanti if dia datang. aku amik video yea.
lebiu lil popia.

10 Comments:

linda said... [Reply to Comments]

Aku kagums dgn lil B tu pandai dive with open eyes without goggles. Mak smpi hrni kagums nokkk

linda said... [Reply to Comments]

Aku kagums dgn lil B tu pandai dive with open eyes without goggles. Mak smpi hrni kagums nokkk

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

comel sangat versi lil pop tu...
gerwammm jerk....
bila senyum tu yg mahal tu...
rambut die pn comel...
:)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

muka lil Popia ni copy paste muka noy lah, tapi versi tembam macam Aunty Peej dia..hehee

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

suka tengok dia senyummm...tomeyyy nya lah diaaaa

si cokelattte said... [Reply to Comments]

wahhh... muke popia mmg mintakk kene sepak aje.... hihihih...chumel!!!!!! nk geget!!!!

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

tp akk rase lil pop lg comei la.. hahaha.. ngamuk dr salina kalau baca.. tp itu pendapat akk la.. popia mmg comei sgt2.. "tgklah sapa mokcik2 diakan".. kih3..

Aimi Laili said... [Reply to Comments]

comel sangat lil pop peej tuh.geram tgk mata diaa

che nor said... [Reply to Comments]

Akak rasa lil popia lebih comel.Ngeee... (1st time comment, slalu comment kat blog mama peej je..)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Anak Ayol lagi comel dari anak Dr Halina, serius aunty bukan nak membodek ya, lil pop peeja tu pakai apa2 pun nampak cute je.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...