Instagram : @peejburhan

Bebe Totz

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new entry]

Excited nak cerita ni.
Sebab kali ni nak promo something yang first time buat ni.
Nak promo Bebe Totz. shopping heaven untuk semua mommy kat luar sana.
Paling teruja adalah ni adalah kedai kawan aku masa aku sekolah rendah, Illi.
Masa darjah satu dulu. lamaaaa gila dah.

Illi baru je buat business ni.
Start daripada online. now dah bukak kedai dah.
So kedai ni 100% bumiputra.
Ni bukan promo saje-saje yea.
If korang berminat.
Ada special discount untuk korang if korang mention yang korang adalah reader blog ni.
Nanti akan listkan antara item yang boleh dapat discount.

Ada macam-macam barang yang di jual kat Bebe Totz. Mostly are imported.
Ada yang ready stock n ada juga yang kena pre order.
Antara barang yang ada kat Bebe Totz

  • Baju babies & toddlers from US and UK brand: NEXT, BLUEZOO, OSH KOSH BGOSH, RALPH LAUREN, DKNY, CHLOE, FCUK, TIMBERLAND, many more (15% discount if mention korang reader my blog)

  •   Bottles famous brand: Avent, MAM, NUK, Tommee Tippee, Beaba, Momma, Breastflow. (15%-20% discount)

:: Avent Steamer Blender - RM367 ::
:: Avent PP Bottles - 4oz single RM31.10, twin RM52.70 - 9oz single RM34.30, twin 63.90 ::
    :: Special Edition Twin Pack RM76.70 ::
    :: Avent PES - 4oz single RM37.50, twin RM67.90 - 9oz single RM52.90, twin RM78.30 ::
    :: MAM - 5.5oz RM26.80 ::
    :: MAM - 9oz RM29.60 ::
Ni pulak Tommee Tippee .
Closer to nature. sesuai untuk breast milk.

- 5oz - single RM26.30, twin RM43.10
- 9oz - single RM27.10, twin RM44.70
- coloured - RM27.90, twin RM45.50
- Anti Colic Plus - 5oz RM31.10, 9oz RM31.90
  • Toys: TAF Toys, Lamaze, Bright Starts, Vtech.
  • Strollers: Quinny, Silvercross, Mac Laren, Sweet Cherry with 5% discount, Mydear up to 15% discount.
  • Car Seat: Maxi Cosi Cabriofix RM685, Maxi Cosi Opal RM1299, Sweet Cherry with up to 10% discount, Mydear up to 15% discount



:: Maxi Cosi Cabriofix and Maxi Cosi Opal ::
  •        Items under special features:
-        Stainless Steel Bottle : Life span boleh guna sampai bila-bila - Pura Kiki & Organic Kidz

:: 5oz RM51.90 - 11oz RM63.90 ::

:: Narrow Neck - 40z RM70 -7oz RM77 - 9oz RM85 ::
:: Wide Neck - 4oz RM70 - 9oz RM77 :: 


- Trunki - RM199-Rm215 (harga ikut design - special price untuk siapa yang mention my blog)


:: its a luggage for kids n boleh di tarik. macam-macam design ada. super comel ok. ::

- Quinny Buzz (1980) + Maxi Cosi Car Seat - special price RM2600
- Cath Kidston Tote Bags original from UK.



:: Cath Kidston original from UK - RM169.90 - RM199.90 ::


- Beaba Multiportions Food Tray with special discount ( the famous food tray used by Dr. Sheikh Muszaphar's wife, Dr. Halina.






:: untuk frozen baby food. makanan senang keluarkan daripada tray ni. RM79 ::

- Jollykidz Magic Panel - RM450
:: also the one used for baby bella, anak Dr. Sheikh Muszaphar and Dr. Halina ::


- Hevea Pacifier ( diguna oleh artis Hollywood Orlando Bloom untuk baby dia)
- Baby Kingdom ( product mandian bayi Sazzy Falak )
- Buds 15% discount

Ni antara barang yang ada.
Actually ada banyakkkkk lagi.
Aku pun tak tau nak choose yang mana kasi share kat sini.
Serious macam-macam ada.
From baby care, toys, feeding, room & nursery, clothing, bathing & toiletries, safety & monitoring and etc..

So if korang rasa nak check out.
Boleh check kat Bebe Totz official facebook page HERE.
Boleh online shopping. senang je click2 je kan.

If korang kat Klang Valley, boleh la pergi terus ke kedai Bebe Totz ni.


:: click for larger view ::



Bebe Totz
6-1 Ukay Boulevard MRR2 Jln Ulu Kelang, Ampang, Selangor
Waktu Operasi: 11am-9pm (cuti akan umumkan kat fb page)
Contact Us: 0133448100

Landmark: Opposite Zoo Negara.
Kedai Berdekatan: Court Mamoths & Tutti Frutti

Aku tau tempat tu.
Sangat senang nak cari.
Memang betul-betul depan zoo negara.
If korang lalu mrr2 dpd arah ampang cheras tu.
Dia kat belah kiri before naik fly over n bawah tu if ke kanan nak ke melawati tu. :)
If tak nampak tu memang saje je la ok.
Shop area baru bukak kat situ.
Lepas ni nak beli barang baby ke apa senang la kang.
Tak payah masuk shopping complex, hassle pergi town n all.
Dah ada dekat area rumah aku. :D

So siapa yang ada kat area sini boleh la check out Bebe Totz.
Siapa yang jauh pulak boleh je online shopping kat FB page Bebe Totz.
Jangan lupa like page Bebe Totz supaya tak terlepas any promotion.
Even right now pun tengah ada banyak promotion.
Bottles n teats tengah ada up to 20% discount.
Oh jangan lupa to mention my blog untuk dapat special discount. :)

Happy shopping all.

6 Comments:

strawberi said... [Reply to Comments]

o ic..tau area situ..area kedai baru tu kan...boleh pegi nnt..

Nanie@NMS said... [Reply to Comments]

Wahhh..mama tau area tuh, boleh lah shopping2 bawak mama kalau ada baby baru dlm family nanti..hihihihihi
InshaAllah

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Memang cantek cantek lah barang2 baby, tapi belum ada cucu, insyaallah kalau ada boleh beli kat kedai kawan peeja ni.

lily lotus said... [Reply to Comments]

best jugak barang2 dia :) and yg paling best boleh dapat special price, hehehe

Dils said... [Reply to Comments]

Been there and the stuffs lawa! Beli coin purse Cath Kidston kat situ and some booties and mittens. Sebab banyak mende baby dah already beli tu yang tak beli banyak dah by the time ke kedai tu.

Tapi memang best kalau nak beli gift. Nice la if your friend yang bukak kedai ni, she have a great shop!

Azza Azman said... [Reply to Comments]

troller, car seat baby yang jenama Quinny tu mahal gilos... teman kawan beli untuk baby dia hari tu makdatup sampai 2K lebih. saya mmg tak mampu la kan... maybe beli jenama anakku je... hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...