Instagram : @peejburhan

apa la nasib. why now???!!

bangun je tidur carik hp.
sebab nak tengok jam n tengok apa yang boleh la.
hp takda sebelah aku like usual.
rupanya aku tinggalkan kat meja computer.

capai tengok screen gelap je.
try on. yang keluar just warna merah je kat led tu.
bukak n betulkan battery. try on. still keluar lampu merah.
bukak lagi betulkan simcard sekali.
dengan harapannnnnnn. still sama.

yesssss. hp rosak!
why now la weyhhhhhh.
di saat ku sesak ni weyh. tsk.
boleh la pakai je apa je dulu.
tapi aku kan pakai bb service tu.
aaaaaaaaaaaaaa....tertekan betul la.

ke tak payah pakai hp for the time being.
mesti rasa aman damai takda gangguan kan.
tapi zaman sekarang ni if takda hp mesti rasa lain macam kan.
wahai hp kenapa la kena buat perangai sekarang.
kenapa tak tunggu bulan depan ke apa.
bersabar la sikit je lagi. tsk.

10 Comments:

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

peej... ntah2 xde bateri kot???
cuba charge?
heheheheheh~

Anonymous said... [Reply to Comments]

cuba charge lama2 skit peej..pernah kena gak igt rosakk..tp lama2 dia on jugak..hehw

nurul said... [Reply to Comments]

penah gak jadi camtu..tiba2 terus gelap je skrin hp..dah la masa tu tengah sesak..lagi nak jadi macam2 =( istighfar je la byk2..

tapi jangan mengeluh duka nestapa..ada la tu allah nak bagi sesuatu yg lagi baik..=)

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Mesti bengang sebab tengah mamai kan bangun tidur... Takpelah bila macam nak sedar betul nanti, tengok balik...mesti ok kot...

Anonymous said... [Reply to Comments]

Peeja check ur email ya..akak ade sent invitation...

-lovely_princess233-

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej i pun same kena jugak tapi dye ta rosak , try plug in kat pc u then pergi kat mycomputer n scan u punye device fon too . kdg2 virus or fon berat , bb mcm cegitu .selamat mencube :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Cuba charge lama2... selalu dah kena macam ni :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Betul lah peeja sekarang kalau tak ada hp susah juga, kita kan tinggal kat rumah sensorang buatnya ada apa2 yang berlaku macam mana kan.

Azza Azman said... [Reply to Comments]

hahaha g la charge... macamne boleh pk rosak ni? hik hik hik

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

biasanya hp sy pun akan rosak time2 org kekurangan duit. haihs mencabar betul.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...