Instagram : @peejburhan

wedding week.

stats masa wedding week. saja nak simpan untuk kenangan.

7 Comments:

Wira Nordin said... [Reply to Comments]

saja nak komen juga sempena minggu wedding..
buat kenangan
nak wish ko bahagia sentiasa..
rajin melayan suami...first 5 years adalah mencabar..banyak la bersabar..

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Dasyatnya?saya nak sampai seratus visitor pun susah dalam sehari...hehehe...

A.I said... [Reply to Comments]

Mak oiii...pitam! ramainya rakyattttt!

[z@ck] said... [Reply to Comments]

terjojol biji mata tgok page loads!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Tahniah Peeja..... akhirnya kawin jugak ngan mr. DOt dot yer. Dah lama baca blog Peeja as silent reader. Oh ya lupa lak... hari Sabtu lepas akak teruja lak tengok Dr. Jonet kat Nasik Lemak Kopi O TV 9. sampaikan salam kat semua k....

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ramai nya, tahniah sekali lagi, dalam ramai ramai tu mesti ada si stalker tu nak tengok peeja, hehehe.

peej said... [Reply to Comments]

wira nordin - ala 5 ke? ada orang kata 3 years je.

mooniqueen - tu la. tah apa yang orang suka sangat baca blog ni pun tak tau la. ;p

a.i - termasuk golongan stalker uoll.

zack - over sangat ok.

anon - tu la ramai cakap. tp tak dapat tgk pun. boleh tgk kat mana2 ke? tak silap ahad ni dia masuk nona pulak.

aunty - of cozzzz. tah2 dia je tah berapa kali kan. kepochi sangat.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...