Instagram : @peejburhan

good food. in luv

minggu yang sangat stressful.
but later update pasal tu.
sekarang nak tenangkan hati.
lupakan kejap masalah.
so mari update cerita lain.

pic dah lama dalam camera.
dah lupa pun dah. bila transfer baru perasan.
so tepek je la kan.

rasanya time ni seminggu after kawin kot.
sebab henna kat tangan dah hilang. ;p
pun tak ingat macam mana sesat ke area sana.
rasanya ada urusan.
since kelaparan. so ke publika solaris dutamas.
tak tau sebenarnya nak makan mana.
main park n jalan je.
memula ingat nak carik kedai makan apa tah.
tengah jalan nampak ben's so terus pergi.

dah lama nak try yang kat klcc.
tapi tak sure dia ada smoking area ke tak.
kalau takda, adalah tidak syiok.
so usually if ke klcc makan kat dome je.
sebab chilis pun dah takda smoking area. tah apa-apa tah.

so bila kat publika punya ada yang open air.
teruja lalu terus mau makan situ. :)




:: pakai top stanza styliska lagi. kah kah. kebetulan pulak kan. macam tak tukar baju. hahhaa. tp rasanya time ni sebab kan baju2 aku dah hantar rumah aku. so kat rumah mama papa ada la 3-4 helai je baju aku. so tukar2 pakai yang sama je. lantak ::

homai.
terlalu banyak makanan best untuk di makan.
tak tau nak pilih mana ok.
tamak betul rasa.


:: noy punya wedges. sedap. sebab aku tumpang bedal jugak. dasarrr ::

:: aku amik duck confit spaghettini. sebab teringin nak makan duck. biasa je rasa dia. pada aku macam masin sikit pun ada. tak abis makan pun. lebih kasi pack. ::

:: noy punya pavlove. yang jugak aku kacau. hamagaddddddd sedap nak mampuih ok. dah few days ni dok ngidam. nak pergi area sana malas pulak. tapi serious ini adalah terlampau sedap. selama ni makan kat delicious punya. biasa je. yang ni tidak ok. ini orgasma berganda namanya ::

if korang makan kat ben's.
sila la order ini. harus ok.
bila tah nak pergi lagi ni.

ok tu je. takleh lama.
nak kena keluar pergi post.
post ephyra.
siapa nak beli sila beli by today sebab today last day promotion price RM198.
lepas ni akan back to normal price yea wich is RM228.

untuk tabita. sorry ada delay.
sebab tunggu custom clearance *nangis*.
doakan semua settle cepat. boleh aku post ke korang.
oh ada kemungkinan ni last kot aku buat tabita.
settlekan semua orders yang dah berbayar ni.
lepas ni tak sanggup lagi. bikin stress melampau la.
baik aku jual ephyra je. tenang n gembira je. :D

9 Comments:

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

KC nak komen satu je .. Lawonya kulit Peej.

ainkassim said... [Reply to Comments]

pavlova ben's tu super duper sedap. so far takde lagi restaurant seangkatan yg bole beat ben's punya.. anyway, ben's klcc ada smoking area. sebab that day pegi nampak ade room kat tepi2 tu. kat klcc try dia punya caesar salad salmon.. makan sampai tinggal mata putih sajok.. hehehe!

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Look memang nampak auwww....menggoda sungguh...tp rasa dia macam mana ae?asyik dengar je Nama paplova ni...rasa macam takut tak kena dengan anak tekak je...

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

wooooo.. ini lah kot tempat anny ajak aku pegi kat publika ke apa mende tah..dia cakap sama je macam delicious.. wajib ni pegi ;)

JembalCastle said... [Reply to Comments]

Hai peej, selamat pengantin baru(still baru yeaa). Selalu duk baca jee blog peej ni tapi x tinggal jejak pun.. Sedapnye pavlova tuuu, tempting betul....

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

pavlova tu nampak tempting je.. *drools all over the carpet* :P~~

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty suka baju peeja pakai lawa nya, nanti nak ronda ronda kat blog tu nak cari baju.

Oooo publica kat area rumah wan, tapi aunty tak sampai situ lagi, lalu lalang je adalah.

azra said... [Reply to Comments]

I dah makan jugak itu Ben's Berry Pavlova. Super sedap. Kat Ben's pavi pon ada smoking area babe :)

farrah said... [Reply to Comments]

alaaaaaa apsal tak ambik dah order Tabita? :(

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...