Instagram : @peejburhan

Expose Mistik: hantu suka duduk dekat area katil


assalamulaikum peej yg chomel (sumpah ko chomel tau.. aku adore ko... wpon ko gemok.. bak kata noy ek.. bkn aku... tp ko mmg chomel kot dan pandai bergaya owh btw, ko mmg patut letak cili kt mulut noy time tdo.. hehe.... aku silent reader belog ko je.. ni 1st time nk tulis) 
pjg lak intro aku ni...
anyway..congrats to your upcoming wedding..
syukur alhamdulillah..
moga smuanya berjln elok..
ko xyah la runsing2 sgt ek..
takot ko demam.
 
tp apa2 pon, aku suka dgn life ko, belog ko, ceta2 ko.. sbb ko best dan sempoi..
ko jgn ingat lak aku ni stalker ke psycho lady ke apa lak...hihi..
(ok intro yg ala ala lesbian ni ko xyah paste la...)
 
aku ada beberapa cerita, selepas baca stories readers ko ni..
tp xlah seseram readers ko pnya..
sbb aku pnya kisah2 pendek je..
btw, aku nk cadangkan ko wat la contest ceta plg seram beb. 
i mean.. kami bole vote ke.. mcm tu aa..
aku nk vote ceta yg makcik ketuk pintu kaca tu, bdk kecik nama bibi tu, yg dia x sembang lama sbb makcik tu dh terjun balkoni tu.
 

kisah aku 1

pengalaman outstation dgn bdk opis mmg best... sbb akan ke site..
rasa mcm bgus je, walaupon aku bkn la engineer ke apa ke.. bahagian pengurusan je....
site co. aku ni kt area pantai timur...
so agak senang lah nak pilih hotel, motel,rumah tumpangan, ikot bajet dan bintang sbb mmg byk choice kan...
 
so member aku ni pon pilih lah satu hotel ni.. 
ala ala banglo...tepi laut..mmg rasa best..
kami sampai malam.. walaupon banglo, tp ekceli dia byk bilik dan banglo ni xda pintu pon..open space je..(harap2 dpt aa korg bygkan)..
member aku ni wpon lelaki.. dia sgt baik, kami amek dua bilik (of coz lah kan..). 
dia bagi bilik yang ada tv kt aku..
bilik dia lak kt sebelah je.. tp xda bilik..
 
masa mula2 baring2 kat katil tu aku dh tercium bau hapak katil dan bantal..
seolah olah lama giler x bertukar.. tp nmpk still bersih.. mcm bau lembab gtu...(pas kejadian tu,aku rasa bilik tu dh lama org x msuk)..
aku tidur dlm jam 3 pagi gtu lpas sembang2 dgn membe tu. 
malam tu mmg susah tidur...aku bukak lampu toilet je masa tu. 
ntah mcm mana..terlelap jugak. 
tp dlm mamai2 tu, terasa mcm org duduk kt katil tu...katil tu besar...ala ala 2 beded. 
terasa katil tu berenjut sket..sbb bebanan bdn gtu..then aku terjaga tp xda apa..
time tu pon xda la rasa takot sbb dlm keadaan mamai kan.
 
tp time dh btul nyenyak tu, tetiba terasa ada org henjut katil seolah olah suruh bgun. 
aku bukak mata...rupa2nya...hujung katil aku bahagian kaki tu dh terangkat tinggi...
dan 'dia'henjut2 katil tu byk kali.
leh terasa kaki aku kejap naik, kejap turun ikut pergerakan tilam yg dijulang tu.
mmg takot gile time, nk gerak x bole.. cuma berdoa jgn la dia pegang kaki aku.
nsib baik tdo mmg pkai stoking.
menda tu jdi dlm 2-3 min gtu.
then aku cuba qamat, suara yg kluar bunyik tersekat mcm org kene strok.. pnat struggle..
lastly aku dpt jerit Allahuakbar!! aku x mimpi sbb leh rasa muka aku gesel2 kt bantal..
angin kipas kene muka smua tu.
 
trus bgun, kol membe sebelah bilik je..
dia dgn baik hati tuka bilik dgn aku.
tp dia kene teruk gak a.. menda tu msuk dlm mimpi.. ajak dia main2 lari ke hutan. 
btw..aku x bole tido pon kt bilik dia tu..sbb still fobia ..
dia x kaco dh tp aku mcm dgr air bunyi menitik nitik tu..
mula2 slow..then jdi laju....tapp..........tapp.......tapp....tap,tap,tap,taptappppp.......
 
skian ceta aku yg pjg tp x seram sgt kot..
btw..aku bukak mata gak mula2 tu masa dia angkt tilam tu...
pastu tutup cecepat mata aku.
tp aku nmpk menda itam dh besar dan tinggi kt ujung kaki....
 
peace!!ko nk edit,edit lah peej...
 
-aries girl-

5 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Adoi tengah buka fb tiba2 tangan gatal pulak ternampak ada cerita baru kat blog ni dengan exited nya terus terbuka cerita ni, dah lah aunty tengah merajuk dengan uncle, so tidur bilek lain ni bila dah baca dah tak boleh tidur terpaksa lah masuk bilek sendir, adoi rasa malu pulak dengan uncle tak pasal2.

cik penyu said... [Reply to Comments]

sebab x bole tido..diriku terbace entry ni kol 2 sengah pagi..nice...

♥ dak pink said... [Reply to Comments]

Malam tadi nampak post ni, tapi tak bace.

Petang ni baru rasa berani baca.

Haha.

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

aku baca dengan selamba tak takut plak. sebab aku baca dikala tengahari dan laki aku ada baring kat sebelah ni. hahahahahah.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Huishhhh...bukan seram lagi tapi takutnye..
Katil bergegar2??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...