Instagram : @peejburhan

Come to mommah


weeeee.
come to mommah.
haha gedik.
tak la nak cakap welcome on board to new readers. :D
kesian korang muncul di zaman kemalasan diri ini.

happy sebab pageview ada yang hampir cecah 10k.
n unique visitor pulak dah lebih 5k.
*menari guyang buntuit*

Insyallah if senang. malam karang aku try buat banyak auto publish entries.
vavava.
ok buhbye. ni nak makan n balik rumah aku kejap.
semalam kemain pergi rumah amik baju untuk honeymoon tu.
then tadi beli bag pack. packing la balik.
then tersedor yang swimwear aku takdak!
kong ajo. semalam dah keluarkan kot.
mesti tertinggal tu.
ok la tu je. buhbye.

2 Comments:

NorMala @ KaKakSaTu said... [Reply to Comments]

wah! nak kemana honeymoon @ holiday tu.. Have a nice honeymoon.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Tahniah, balik dari honeymoon nanti mungkin dah menjangkit pasha Sendat dan Jejai, peeja tau apa maksud ayat ni hahahha ayat saje gedik2 menyakat pengantin baru.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...