Instagram : @peejburhan

tabita update

ramai email aku tanya.
sorry tak dapat nak reply one by one.
takda masa.

aku tak dapat nak confirmkan lagi ngan korang.
sebab agen aku still takda stock. arghhhh.
memula kata boleh post monday.
so if boleh then aku boleh la proceed ngan payment kan.
sekali ahad malam aku tanya. confirm ke tak post esok.
dia kata takleh.
dia kata rabu baru boleh post.

so ok la.
aku ingat isnin nak bagi bank details.
tapi rasa tak best je.
so tunggu dulu.
so tadi aku tanya untuk confirm.
aku tanya boleh tak courier esok.
dia kata esok baru dia boleh check.
e ehhhh. check? abis tu bila.
orang dah ramai tanya kan.

nasib aku tak suruh bank in lagi.
aku bukan apa. aku if tak confirm taknak la amik duit korang.
sebab nanti korang akan rasa lamaaaaaa nya aku dah buat payment.
tapi barang tak dapat-dapat kan.
so tak best la kan.
unless if dia dah confirm n dah courier.
then tetiba courier yang lembab.
courier ni pun kadang tak tentu timing.

tapi jangan risau.
nama korang still secure. ada je dalam buku.
takda aku remove ke apa.
unless korang memang tak sabar.
n beli kat tempat lain. n sendiri kata cancel.
gitu.
if ada some of u rasa macam lambat sangat ke apa.
aku faham. so boleh je beli kat tempat lain. :)


so sabar ye.
once dapat green light memang aku akan terus email.
jangan risau.
wah matiklah kata jangan risau kan.
padahal aku pun risau.
sebab ramai yang dah nak habis set dorang.
aku pulak next week last.
pastu cuti kawin.

oh untuk yang email baru masuk order pun sabar ye.
nanti aku reply email korang.
maaf la aku busy terlampau la.
dapat online pun kejap-kejap je ni.
sorry sangat ye.

rasa tak leh handle sangat.
kena suruh noy layan.
tapi dia tu minah garang.
sbb tu la busy kemain pun kalau boleh biar aku yang handle emails. hahah.

ok sekian update.
thanks.

2 Comments:

EriNia said... [Reply to Comments]

ok noted kak peej -nania-

EriNia said... [Reply to Comments]

ok..noted kak peej -nania-

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...