Instagram : @peejburhan

pemberitahuan.

[sticky post - scroll down for latest entry]

ok short update.
rasa tak menang tangan n tenang.
sebab banyak benda nak settle today.

just nak bagi tau untuk sesiapa yang order tabita untuk batch this week.
sorry tak dapat nak cater.
sebab next week baru akan dapat barang.
this week takda barang. T___T
aku akan email korang personally later.
if i have time.
harap most of u baca blog aku.

n satu lagi.
today pageview blog dah lepas mark 4 million. weeee.
tapi tak sempat print screen. sobs.
tadi aku sedar before aku buat entry wedding tu.
dalam 4M 300+ macam tu.
busy sangat tak sempat print screen.
refresh again dah 4M 1000+ kan.
takpa la.
entry ni kasi kenangan yang on this date.
blog ni dah lepas 4M.
<3

hamagad sumpah busy.
i is pening.

3 Comments:

farah said... [Reply to Comments]

ok kak peeja, i tggu tau,,
hurry tabita nak abis dah ni
HELPPP HElp\

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Tahniah peeja, ini makna nya ramai suka kat awak.

lily lotus said... [Reply to Comments]

ghamainya orang mai visit. tumpang hepi for u ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...