Instagram : @peejburhan

Officially Mrs B.

Selamat sudah. abis sudah teka teki kan. aku rasa by now mostly dah tau la siapa suami mak kan. auwwww. suami ok. hahah rasa tak biasa je. siap tadi masa dia menghilang sana sini. aku siap tanya. eh mana boyfriend aku pergi ni.

Nanti akan share semua cerita.
slow-slow. bagi hilang penat.
ni penat tak hilang lagi.
tadi bagi tau suami. wah sebut suami lagi. rasa nak lempang diri sendiri.
nway sambung. tadi bagi tau suami nak naik atas mandi la apa semua.
takda makna.
aku lepak sembang ngan noy, zeity n p.g.
ni tetiba depan p.c pulak. takpa. pandai-pandai la dia bermesra ngan orang ramai.

aku takda pic lagi.
so aku download dpd fb je.
yang huda n ice tag.
so kasi update sini.
sebab tak semua kawan ngan aku kat fb n kat twitter kan.
tapi if kat twitter pun aku tak update.
hp aku tu berapa hari ni jenguk pun tak.
notification banyakkkk gila.
battery abis sebab tu je.



weeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ye tu orang kata if jodoh tak kemana.
ye. dotdot yang misteri nusantara sangat kalah expose mistik tu ialah ben.
kekasih awal dan akhir sangat. hahahhaa.
nasib masa break tu tak kutuk sakan kan. kang makan diri.
sekali. hambikkk kau. kawin jugak ngan hitam manis ni.
wah manis ke?
tah. tak rasa lagi. eh. ;p

so aku selamat nikah semalam 28 april 2012 around 12pm kat masjid area rumah aku.
sekali lafaz. weowww. hebat. 
ye la. kalau setahun lebih gigih sms aku hari-hari n call sehari mau dekat 20 kali without fail walau sikit aku tak layan. tapi tang nikah fail. memang saje cari nahas.

untuk sesiapa yang datang tadi.
terima kasih banyak-banyak sebab sudi datang.
sorry tak dapat nak entertain ke apa.
aku hazab kat pelamin. kemain lama.
dah la takda kipas n aircond tala.
n yessssssssssssss. peluh aku horror kalah kambing.
silap-silap gajah pun tak peluh macam ni.
boleh buat kolam renang ok.
rambut aku kuyup sampai ke bawah.
kesian jonet jadi tauke tisu.
tak tau la macam mana rupa aku dalam pic.
ngan rambut kuncup, peluh macam mandi, muka sesilap masam macam cuka.
dah la tak reti senyum.
dan jangan tak tauuuuuuuuuuu. sepanjang hari hanya dapat makan 3 sudu nasi je okkkkkk1
sadis. menangis tengok udang n ayam bergolek depan aku.
tapi nak makan pun tak sempats.
oh. bagi pihak family pun mintak maaf if ada salah dan silap.
if ada terkurang dan sebagainya.

ok la tu je dulu yea.
short update.
untuk reader blog ni. :D

bye-bye.
nak mandi n start jadi isteri mithali.
wah ye ke.



97 Comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Yeay!
Dapat gak jumpa tadi :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Congratulations peeja....
Mmg x sangka dot dot tu Ben..... Masa u kata u nak kahwin, terdetik aiiik cepatnya dpt pengganti.... Pastu rajin lak tu mcm Ben.... Hahahaha sekali mmg dia... Alhamdulillah peeja... Jodoh x kemana... K.Dila ucapkan selamat pengantin baru buat peeja n Ben.. To Ben, jadi terbaik sbg nakhoda...
Luv u both... Muahhhh

Anonymous said... [Reply to Comments]

Lupalak.... Peeja nampak makin kurus dan gorgeous...Muahhhh
K.Dila

Intan and The Boys said... [Reply to Comments]

Tahniah sayang. Terkejut dan naik goose bump akak tgk gmbr pija ngan ben. Hehe...dah jodoh kn. Lari mana pon mesti bertemu jgk.

Akak sekeluarga doakn pija dan ben bahagia, saling hormat, saling menyayangi smpai jannah. :)

Intan and The Boys said... [Reply to Comments]

Tahniah sayang. Terkejut dan naik goose bump akak tgk gmbr pija ngan ben. Hehe...dah jodoh kn. Lari mana pon mesti bertemu jgk.

Akak sekeluarga doakn pija dan ben bahagia, saling hormat, saling menyayangi smpai jannah. :)

♥ dak pink said... [Reply to Comments]

Congrats Peej & Suami!
Gojes sgt ko. Tak sabar nak tengok gambar byk2 lagi.

Semoga berbahagia sampai ke syurga.

Ribbon Clown said... [Reply to Comments]

Awww.. Cantik sgt bj bersanding tu :)

Miss Anne said... [Reply to Comments]

Selamat pengantin baru,Pengantin baru!!! moga bahagia dan kekal forever n cepat2 dapat baby!hehe.. Amin.... best nya dah selesai semua..next week turn saya pulak naik pelamin..harap sangat2 semuanya bjalan lancar..Amin.. :)
mmg da rasa la sebelum ni yang dotdot adalah Ben..xsangka btul jangkaan ku itu..hehe..

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej sangat cantekkkkkk..

tahniah2.. :)

Eina said... [Reply to Comments]

Tahniah! dah agak dah mesti dotdot tu ben.. cara cerita u dari thn lepas i dah boleh tangkap. kekeke..
betul tu, kalau jodoh tak kemana.. anyway, u nampak kurussss!

ShirVen said... [Reply to Comments]

congratulation peeja :) sense aku memang ada tfikir kan si ben selama ni n sengih aku bila ternyata mmg dia. sengih bukan apa ek, just epi sebab betul tekaan. happy for both of you. smoga kekal hingga ke akhir hayat, insya allah, amin.

AziniMZ said... [Reply to Comments]

Oh myyyy peejaaa..
Aku pernah terdetik masa tgk gamba dot dot yg ko blur tu tah2 dot dot tu ex bf ko org sama..
Congrate lg sekali.. Tk sangka instinct ku betul.. Motif sgttt.. Hehe

Daya said... [Reply to Comments]

Wahhh congrats k.peej .. semoga bahagia selalu .. baju cantik, pelamin sangat nice ! ;)

LENNZ AND KENNIA said... [Reply to Comments]

salam Mrs B,
saya silent reader Mrs B sejak 2 tahun lalu...hehehe..lama sgt tuh...kalau dah jodoh xkan kemana kan...Selamat Pengantin Baru Peej..moga berbahagia sampai ke akhir hayat....

:: myzaa mia mieza :: said... [Reply to Comments]

tahniah kak peeja..
waiting dari semalam lagi nak tengok sape kah gerangan dot dot..
akhirnye teki teka terjawab..!

nway selamat pengantin baru..
moge akan kekal berbahagia hingga ke syurga..cepat2 dapat baby ye.. !

LENNZ AND KENNIA said... [Reply to Comments]

SELAMAT PENGANTIN BARU MR&MRS B..
saya silent reader peej sjak 2 tahun yg lalu...hehehe...sgt terharu bila dpt tahu dotdot tu ialah Ben..kalau dah jodoh xkan kemana kan? semoga berbahagia sehingga hujung nyawa...

Elyana said... [Reply to Comments]

Congrats peeja.u looks sooooo cantek tadi.even peluh mcm air terjun.seriously mmg peeja gebu mcm charlotte church!!anyway, thanks a lot for inviting.dr bangi berdoa agar tidak jam kat mmr2 n x sesat!alhamdulillah jln smooth n x sesat langsung.masa tgh mkn dok tgk je dot2 yg misteri itu.mmg sah Ben!mmg jodoh korg kuat sgt!dah tertulis korg akn bersama.tapi masa baca blog pun mcm da dpt agak dot2 tu adalah Ben sbb rajin potong2 pokok..sbb dulu Ben salu dtg potong&bersihkan pokok n kolam kat rumah..seronok dpt dtg wedding korg.but sadly kucing/bantal busuk kesayangan anak tercicir kat wedding peeja tadi.now tgh tenangkn dia ckp dia da besar x boleh nk ada cat lg.hihi..mesti kucing tu da tuka profession dia jadi askar..hohoho..Kalau korg Ada buat lost property ke bgtau yer?kot2 jodoh dgn kucing itu masih pjg..hohoho..one more thing,sori if kt present tertulis peeja n wife instead of peeja n husband.silly me!lastly,have a blessful marriage n cepat2 dpt baby k?x sbr nk tgk peeja jr or Ben jr.

aRDy Za said... [Reply to Comments]

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...

FaznFaz said... [Reply to Comments]

congrats....... ur baju is super gorgeous!!!!! laaa..... ada laaa dok terbaca entry lelama, kata dah break up bagai!!!! tapi, tulah, kalau dah jodoh x ke mana..... am sooo happy for you!!!!

ZaritH said... [Reply to Comments]

Cantikkkkk weh baju pengantin!! Tu baru tunjuk gmbr duduk tu. Tak sabar nak tggu full story. Yelah, org kata kalau dh tertulis jodoh di loh mahfuz tu mmg tak kemana. Alhamdulillah, selamat pengantin baru. Semoga berjaya mengharungi kehidupan yg lbh mencabar.  ( ayat mcm best padahal aku tunang pun tak lg HAHA )

Ending ko ngan gmbr last mmg seswaiiii sgt.

..tora aziz.. said... [Reply to Comments]

Congratesss peej!! Wah..dan dan mlm ni jd isteri.mithali gitu..sedia peej,sedia.. haha

Anonymous said... [Reply to Comments]

Seronok sgt tgk peej . Alhamdulilah semuanye selesai dengan sempurna . Yeah isteri mithali taw . :)

:fara

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

Mmg hang berjaya la simpan sepelaissss sape itu dot2. Hahahaha! Congratsssssss...!!!

Q said... [Reply to Comments]

Peej cantiknya!! Congrats again.

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

Tahniah babe!
Semoge berkekalan hingge ke hujung nyawa ;-D

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

waa so sweettt!! :) akhirnya ko dengan ben! congratulations and selamat menjalani alam rumah tangga. semoga cinta membara2.. eceyy ;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Congrats Peej .. Eh syilap.. Mrs Ben!!! Yeayy.. Betul tekaan aku yg dot dot tu ialah Ben.. Ntahla drpd entry2.ko pasal dotdot buat aku suspect Ben lah orgnya walaupun gambanya mmg diblurkan.. Mmg kalau dh jodoh, kn ;) i love happy ending! Anyways, semoga diberkati Allah perkahwinan ini & berbahagia hingga ke hujung nyawa

IdaMel

Mardhiyyah Fadzil said... [Reply to Comments]

huaaa.....berkali2 ku lihat dan kutenung lamaaaa gambar itu...sungguh terkujat ku melihat.hahahahaha....apape pun tahniah! Semoga kekal ke hujung nyawa yeh.,

asyrafsuleiman said... [Reply to Comments]

TAHNIAH KAK PEEJ!!! JODOH TAK KEMANA.AKHIRNYA JADI SUAMI JUGA.. SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT.NANTI DAPAT ANAK SURUH READER BLOG NIH PILIHKAN NAMA EKH..KEH3.. YG MENANG DPT PAMPERS 1 KAMPIT =)

Hannah said... [Reply to Comments]

congratulations peeja n ben!

mamaijat said... [Reply to Comments]

.....tahniah...
semuga menjadi isteri mithali...
semuga berbahagia hingga akhir hayat...
Insyaallah..
amin.

::cik asha:: said... [Reply to Comments]

cantik nye kak peej..
simple tapi cantik..
nice sangat..=D

cik puan apel said... [Reply to Comments]

Congratssssssssssssssssssss Peej!Alhamdullillah,selamat semuanya!U look gojes bebeh! :)

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

laaa! *ini betol2 terkejut* patutla muka mcm abg Ben. rupenye memang die?! OMG. sungguh tak kusangka..tgk dlu mcm lg gelap je, tu yg xkenal tu..hehe. jgn marah eh kak. wah bestnye cinta awal dan akhir gtu! (siap ckp ngn ya td, "dlu bf lama kak peej pun mcm suami die skang") skali mmg btol. malu je. teehee!

tahniah again!

azr said... [Reply to Comments]

Mashallahh! cantik sangattttttt!
Congrats k.Peeja! Baraka Allahu lakuma wa baraka alaikuma, Wa jama'a bainakuma fee khair :))

annapeje said... [Reply to Comments]

selamat penganti baru peej moga berkekalan bahagia sepanjang usia.......OMG nampak kurus or dah kurus huhuhu n sgt2cantik :-)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Peeeeej, congrats..!
aku silent reader kau hari ni first time kasi komen sbb ntah terharu. semalam aku siap google tau "peeja burhan akad nikah" etc tak sabar nak tengok punya pasal .. gilo kan.. huahuahuaaa...
baik ko jgn lupa update tau. aku excited nak baca. sebelum2 ni pun aku ada gak google boyfren peeja.. hahahaha aku rasa aku la punya keyword yg tersenarai kat statistic tu salah satunya... wahh tarap2 hanis zalikha uolssss...

kasi sinopsis sket lah..*ehem* memula baca blog ko kan dua tahun lepas aku prejudis abis kat ko.. eleh minah ni smoking bagai nak tunjuk.. tp lepas i follow.. i loike. ko genuine okeh. better than yg ayu2 but tak genuine.
sincerely aku doa ko bahagia, dan cepat dapat anak. kahhhhhh.. boleh baca kekelamkabutan ko handle baby plak...

apa pun jgn lupa Allah peej, take care n selamat honeymooning!!

JUJUL said... [Reply to Comments]

Congrats Peeja n hubby..semoga kekal sehingga anak cucu..

lina said... [Reply to Comments]

wah! panjang betul jodoh uols. selamat pengantin baru!

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

mengapakah tidak boleh mengomen! aaaa... try luck lagi sekali..

eheemm! hohemjieeeee! dotdot tu ben rupanyaaaa. sungguh sweet uolsss.
terpegun saya. hehee.

alhamdulillah ke jinjang pelain sudah. semoga bahagia hingga ke akhir hayat ye peej.

fathen yaya said... [Reply to Comments]

omg!! akhernye tersingkap gak misteri tuh..
En. Ben upenye..siyes sangat surprise..haha..
Btw, congrats peej n ben..hoho..
semoga berbahagia ke akher hayat.
Aminnn!

Zalia said... [Reply to Comments]

Tahniah peej burhan..
U look gorgeous :-)
Happy for u..

Zalia said... [Reply to Comments]

hi..
Tahniah peejburhan..
Semoga berkekalan hingga ke syurga Allah swt..
U look gorgous :-)

KaMi said... [Reply to Comments]

Tahniah Peej...

ijamirarosya said... [Reply to Comments]

hai kak..i'm one of follower..congrate pgntin bru..smge kekal hngga ke anak cucu..:) akk nye bju pngntin cntk sgt..love it! both of it..tpi compare that two..yg time akk bertudung tu..seyes cntk sgt..saye pon tembam2 comel ala2 akak..baju tu mmg npk akk kuwos..mmg cntk hbs la! :D sorry kalo ter excited lak bgi komen..hihi..so trskn dgn ctr2 akk di blog k..love to read it..:)

shidaidris said... [Reply to Comments]

omg, congrats peej. selesai sudahkan, mesti rasa lega gila. shida pun bakal kahwin this june.

semoga perkahwinan kekal bahagia hingga ke syurga and semoga dapat anak yang comey

shuweet said... [Reply to Comments]

Walaupun kuyup ngan peluhhh ko tetap anggun gitewwww....aku ingat nak amik gambo ngan ko atas pelamin...tapi aku kesian sebab ramai sangat and akhirnye dpt juge bergamba.....yes..selamat pengantin baru and semoga kekal ke hujung nyawamu....

edenpoden said... [Reply to Comments]

uwaa.cantik gila gojes baju sanding tu.tahniah peej.da bergelar permaisuri mr ben.sgt berseri muka.peluh takpa.detox atas pelamin.kelass.hah.separuh iman dah lengkap.tahniah lg sekali ye.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Congratulations Mrs B! Reading ur blog since 2008 sampai sekarang! Banyak suka duka but happy for you and Ben. Semoga berbahagia sampai bila-bila!

yana halim said... [Reply to Comments]

cantiknya Peej!

tahniah ye. Akak doakan semoga berbahgia selalu . Tak sangka betul si dot dot tu Ben. Kalau dah jodoh tu, tak ke mana. :)

mamasuri said... [Reply to Comments]

cantik nyer ko peeja..selamat pengantin baru...selamat menempuh alam rumah tangga..

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaaaaa!! tak sangka tekaanku benar belaka.. masa start peej citer pasal dotdot tu.. akk mmg dah blh agak, dotdot itew adalah Ben! kehkehkeh... kalau dah jodoh tak kemana kan.. happy for u Peej! semoga rumahtangga yg dibina berkekalan sampai bila2 hendaknya! once again.. tahniah.. & selamat pengantin baru..

lady scooter said... [Reply to Comments]

congrats peej...! semoga berkekalan hingga ke akhir hayat okey...

LizHairi said... [Reply to Comments]

tahniah peeja !

semoga kekal abadi selamanya...

jadi juga berbiras ngan cik tina ye...:-)

cantik baju peeja....

farra8979 said... [Reply to Comments]

congrats to peej n pasangan... ^^

Lya Colours said... [Reply to Comments]

congrats peej ! wah rupa2nya dot dot adalah ben. puas berteka teki selama ni. haha
apa2 pon, selamat pengantin baru dan semoga kekal hingga ke akhir hayat, insyaAllah
dua2 baju sangat cantik ! especially baju nikah, nampak slim ! hiks

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam Mrs Peeja, Tahniah dari saya.
Hehehe mmg betul instinct saya yang dot dot tu mmg ben yg dulu. Cantiknya and mmg awk nampak kurus. Anyway tak sabar nak tunggu cerita baru dari awak lagi.
Saya yang bernama Noorghafura :))

Pink Mama said... [Reply to Comments]

Selamat Pengantin Baru Peeja dan Ben.

shiela said... [Reply to Comments]

congratulation Peej..!! mcm dah agak je dot dot tu Ben..hehe..all the best for you :D

zella y said... [Reply to Comments]

peej!!
u look so cantik!!
tahniah...
suka sgt tgk baju u...
trus rs nk kawen skrg jugak kekekek

akuiwana said... [Reply to Comments]

cantikkkk!tahniah :)

salmi said... [Reply to Comments]

pelamin u cantik laa!!!! simple tp cantik sgt!

ainkassim said... [Reply to Comments]

hi peej! congrats again. anyway, lepas his photo reveal i terkujat sorang2 and terus sebut Ben! ye la sbb masa u break dgn ben, i emo nok! lol! anyway, pengalaman mengajarkan? and yes your story a bit here and there mengajar kitew jugewwww.. ada jodoh tak ke mana.. selamat2! nnt update byk2 gambar yek.. xoxo

Shahrizat said... [Reply to Comments]

tahniah. Semoga diberkati Allah dan dipanjangkan jodoh . Semoga akan mendi selovey dovey macam mama dan papa kamu.

Tia said... [Reply to Comments]

Congrates Mrs.B!!!

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

tahniah peej..

lawak la bila tau dot dot adalah BEN. ahahahahahaha........

walau apa pun..semoga ikatan ini berpanjangan sehingga akhir hayat... moga diberkati dan dilindungi Nya keh.......

dan paling penting... update blog tau! ekekeke...

tahniah...sweet sgt!!! tak sabar nk tgk official wedding photog. :D

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

tahniah peej..

lawak la bila tau dot dot adalah BEN. ahahahahahaha........

walau apa pun..semoga ikatan ini berpanjangan sehingga akhir hayat... moga diberkati dan dilindungi Nya keh.......

dan paling penting... update blog tau! ekekeke...

tahniah...sweet sgt!!! tak sabar nk tgk official wedding photog. :D

adeqmas90 said... [Reply to Comments]

congrte k.peej..btway sy juz a silent reader..but..khatam lar blog u dlm bebrpe mngu..hehe..
pe2 pn slmat pngtin baru yaa..moge kekal n bhgia keakhir hyat yer..
sgt lar suprise u pnye dotdot coz lastly dotdot 2 ialah exbf k.peej an..hehe..ok t8 cre MRS.Ben. ;)
heeee~

Deqna said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru :)

tahniah.. kalau jodoh memang tak kemana... punyalah duk berteka-teki sapelah pengganti ben.. rupa2nya bukan pengganti memang sah2 org yg sama...

selamat berbulan madu:)

Deqna said... [Reply to Comments]

ooppps lagi satu lupa pulak... u nampak cantik dan selim melim..... congrates again!

InaAchik said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru peej...
may Allah bless ur marriage.

the hun said... [Reply to Comments]

bila aku tengok gambo2 dotdot yang ko blurkan kan tu, dah cam terdetik, eh, cam mamat dulu tewww jewww.. tapi pastu aku terpikir, memang taste peeja cam tu kottt.. hahaha.. siot.. berbakul2 plak speku.. anyways, congrats peeja. semoga bahagia selamanya :)

lovely_princess233 said... [Reply to Comments]

Salam peeja @ MRS.B,

Sronok sgt dpt tgk peeja life semlm..sgt terkejut x sgka dotdot itu adalah Ben..akak dh syak dotdot tu ben evendo kt gambar tu usually peeja blurkan..Alhamdulillah happy ending, i loikkee! peeja sgt gojes dgn dress yg cantik itu..akak tgk peeja slim je xdela mcm yg selalu peeja ckp besar almari bagai, biase je n cantik tau..akak ni pemalu tggu peeja turun dr pelamin n dh x ramai sgt org kerumun brla nk pi salam tu pn sbb hubby akak ckp jomla sayang dh x ramai org tu..dlm keseganan tu terlupe nk amik gambar dgn peeja, frust sey;-( tp sronok sgt dpt jumpe sume watak2 dlm blog peeja walaupn segan nk tegur dorg, dpt salam dgn uncle n aunty, dpt senyum kt noy, ayol, huda, ice n zeity..nk salam dgn noy time nk blk tu dia duk bz..zara sofea nampak kejap je mase akak br sampai pastu rasenye dia tdo kot sbb nampak zeity dgn maknye makan lepast tu..apepn akak doakan peeja n ben kekal bahagia hingga ke hujung usia, aminnn n cecepat dpt ben n peeja junior;-)nasib mak akak x kasi bawa si kecik akak if not sure dia meragam sbb mummy dia duk lame nk tggu perantinss turun dr pelamin n bermesra dgn jemputan sume...

*lovely_princess233 (baju kurung green yg dtg salam dgn peeja tu)*

C!kpuanmuda® said... [Reply to Comments]

congrats peej!

rina said... [Reply to Comments]

Salam peeja

Tahniah dah jadi seorang isteri...!

Keep blooging ya, walawpun dah jadi isteri.

I ni silent reader you since 2009. Ni baru tergerak hati nak comment coz feel happy for you.

Cheers!

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

tahniah, ye panas berpeluh, menitik-nitik peluh ko. tapi takpe.. cantik je... baju pon lawa.. tahniah ye peej.. and terima kasih menjemput aku and family ;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

tahniah peej..sweet sgt tgk peeja atas pelamin..moga bahagia sampai syurga...

lily lotus said... [Reply to Comments]

congrates dear ;)

cik chinta said... [Reply to Comments]

congrats kak pija. sme pic cute oke, kat blog2 len pon da cite psl akk. vouge oke. nwy, smoga bahagia berdua sampai akhirat.

Anonymous said... [Reply to Comments]

woooow....kak peej nampak superb gojessss(macam membodek je bunyiknye tp siyes tak bodek langsung tau..anggun giteww)...
Congratulation kak....semoga ikatan yang baru dibina ini berkekalan hendaknya hingga akhir usia, dan dikurniakan anak2 yang comelmomels..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Congrats peeja.semua cantik.pengantin cantik henna baju mekap pelamin baju groom semua cantik n laidback.tak OTT.i loike.

~salwaredzuan~ said... [Reply to Comments]

hi peej..i dtg smlm tp x naik kt atas pelamin tu. nak amik gambo ngn perantin..tp ramai org tunggu turn. husband nk copat nk g tompek lain. dpt amik gambo dgn ur mom je. anyway..tahniah again..dr style u ceta ben dulu rajin potong pokok laa..suka dok kat laman...segan nk masuk umah...jarang dating..siyes sama cam dotdot.pastu time dpt kad kawen tu tgk nama iskandar..haaa sah ben...sbb ade entry dolu2 u call umah ben n ckp ngn ayah ben..tp pgl ben kadar...hehehe gotcha

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru peeja & ben .
moga berkekalan hingga hujung nyawa . gambar masa nikah tu sgt gorjes .
sila apdet bersama gmbr byk² tauuu .

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

gambar u pakai tudung and jubah tu (is it jubah) memang cantik...

congrats peej


tapi kan kalau u sanggul habis rambut masa hari wedding tu pun cantik gak, so that tak ada rambut tu jadi basah dek kerana kepanasan... but anyway... dah lepas pun dah....

once again..congrats..

no need to reveal said... [Reply to Comments]

SELAMAT PENGANTIN BARU...

sangat suka baca blog peej ni..tp tak tinggal komen...

apapun selamat pengantin baru kekal hingga ke anak cucu

Anonymous said... [Reply to Comments]

tahniah peej dan dotdot ben! semoga kekal abadi sebagai suami isteri hingga ke syurga...
peej, jangan stop blogging ye...you and your mama lite up my life everyday

fYZa said... [Reply to Comments]

tahniahh kak peej! =)

@z!rk said... [Reply to Comments]

cantik! congrats Mrs B!!

sherrina said... [Reply to Comments]

patutlah tengok muka pengantin lelaki macam familiar. Rupanya Encik Ben. Tahniah!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi peej

Tahniah~

liz said... [Reply to Comments]

Congrats Peej! You look slim & beautiful.

Wanniey razak said... [Reply to Comments]

Cantik baju... mmg hebat la harry... la... rupa2 nyer dot dot tu ben... baru chek tau... Congratulation yer...

pol said... [Reply to Comments]

x sangka dotdot adalah ben!! selama ni gigih mencari sapakah pengganti akak peej ni..haha..anyway congratulation...:)

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

memang meletop kenduri tu Peej. Mekap, baju, pelamin, meja makan pengantin .. very beautiful and nice. Peej lawa habis masa tu tp syg, cuaca panas kat luar, aircond tak rasa, kan. But still, its such a wonderful and beautiful event. Tenang, cool even kat luar panas berbahang.

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam peej. harap tak terlewat untuk ucap tahniah...hehhehe terlerai jugak misteri siapa dot dot. i baru baca 3 latest entry u hari ni. bila baca noy panggil dot dot abang ben, dalam hati eh eh dot dot tuh ben ke? terus baca laju2 dan scroll ke bawah nak tengok kot-kot ada gambar. wah ternyata mmg ben. itula kalau dah jogoh kan. tahniah sekali lagi peej. moga bahagia sentiasa dgn encik ben. Amin. :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru to peej & ben! semoga bahagia selalu dan berkekalan hingga hujung nyawa =)

-Nazz-

HSM said... [Reply to Comments]

Congrat. You look so beautiful and slim. Really pretty. Dah lama I tak on blog, bila read your blod dah officially Mrs B. Congrat Peeja

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...