Instagram : @peejburhan

lucky draw winners.

[sticky post - scroll down for latest entry]

sorry takda masa nak berblog.
ni pun terpaksa buat.
if tangguh nanti lagi lambat post.

so ni winner yang lucky 20 tu.
jatuh pada random number yang aku dah siap-siap letak.
ok tak random la. setiap nombor ada sebab. cuma yang last few tu when dah taktau nak letak number apa so aku tabur je ikut suka. ;p

so here we go.

  1. watie shaharin
  2. miszyuyu
  3. nor malawati - email: eve_angel80@yahoo.com.my
  4. katakicomel - email: katakicomel@gmail.com
  5. s.z.a s.z.a - email: izzah.zober@gmail.com
  6. dailylife
  7. Dylan Sanders - email: nathalia.w2011@gmail.com
  8. arda - email: syuhada_1806@yahoo.com
  9. nonietampin
  10. _*nAdiEEaNaBiEELa*_
  11. CikNon
  12. ibcst.farah@gmail.com
  13. aLeen aVril - email: alin,afifi@gmail.com
  14. bekas archi -  email: kasutkukalerhijau@gmail.com
  15. kasutmerah - email: syidabriza_85@yahoo.com
  16. intgeena@yahoo.com
  17. Zara Zainuddin
  18. nhidayah@kpdnkk.gov.my
  19. mrLEI 
  20. elyanaazhar@gmail.com
so siapa yang terpilih tu. clap clap clap.
yang tak terpilih tu.
sorry yea. kalau boleh semua aku nak ajak.
tapi aku ni anak askar.
sekolah pun sana sini. kawan ramai.
ngan kawan papa macam satu kem askar.
mama punya kawan lagi. dia pun ada kawan blogger. kelasss.
so sapa tak terpilih kat sini. mana tau korang under her guest list :)
sedara mara lagi. so sorry tak dapat nak ajak semua. 

butttttttttt.
selain daripada yang terpilih ni.
i choose another 5 yang aku rasa komen korang bagi aku terharu, emosi, gelak, sweet n segala la.
so lucky 5 yang komen dekat di hati ku ialah.

  1. Hazey - sebab aku tergelak baca komen tu. esp part kompang tu. ingat lagi tu. tapi takda la penjuru2 sebabnya buat dewan. penjuru mana pulak nak kompangkan. turun kereta jalan berapa tapak dah masuk dewan. T___T if kat rumah lain la. bermacam penjuru kan. :)
  2. Dari sudut Hati kecilku - sangat sweet komen tu. tak sampai hati if tak pilih. tapi serious takut menyusahkan sebab kau tinggal jauh. tsk. but anyway siapa aku kata tak kenal. tau la. sebab kau rajin tweet ngan aku n noy. n yes. noy pun kenal. :D suka betul details cara komen ni. buat aku teringat semua. kalau dia kata daripada blog leeds. maknanya time tu time isu hangat tu. miahahha. which is 2010. :) lepas tu siap puji tabita. hahah. tak suker. pakej lengkap komen dia ni la.
  3. Honey Lurve Baby - come on. i have to give her some credit. gigih kot dalam dua minggu khatam entry aku in 2 weeks. dah la dulu aku update banyakkkk gila kot. jenuh tu. bukan senang ok. sebab satu-satu blog yang aku pernah khatam ialah blog green apple je. tapi tu lagi gigih. dalam 2-3 days je. hak hak. 
  4. Ayu Jelitaz - komen yang panjang lebar n sweet. n nak bagi chance dia cipta sejarah diri sendiri. hahha. poyo betul ok siap cipta sejarah. biasa-biasa aje weddingnya pun. 
  5. lovely_princess233@yahoo.com -again suka sebab sangat terperinci komen. dengan wedding wishes semua. sweet.
so there u go.
untuk semua yang terpilih ni.
sila email aku nama n address korang.
bagi before selasa malam yea.
senang nak tulis n pos by this week. :)

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
subject : WEDDING INVITATION

ye kena kasi caps lock.
aku ni email masuk banyak. 
kang tenggelam or masuk spam sesia je.
siapa yang tak dapat datang ke apa.
sila inform.
takda la aku ternanti email korang.

ok tu ye.
thank u.
nak membusykan diri semula.
ta-ta.

edited : sorry bekas archi confuse la tu. thought tu ur blog. 3-4 kali tadi bukak. betul la. bila baca betul-betul rupanya tu 'blogs i follow'. haha bengong. ye so sila hantar email to me ok.



17 Comments:

cik yaya said... [Reply to Comments]

hi peej. as usual memang kalau kau update je mmg aku terjah punye. tapi tulah nk sgt pergi wedding kau *tu pon kalu terpilihlah* sebab tak joinnn sebab aku duh jauhhhh *sangat* nun selatan nih. Sobs! Anyways, nak betau congrats ya on your becoming new phase life.hehehe sayonara. nanti kau up entry baru ade lg muka aku bace blog kauuu hehehe muah muah

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

Congrats tu pemenang. Ucapan aku enjoy urself (mcm kenduri ko cm ape je aku ni, hahaha) and i hope byk la cerita nnt dr blog2 diaorg ni. Meriah2!

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

peejaaaa...

nak komen ni (even aku tgh bz gilak)..tetibe ada tweet update blog ko kan..mwhahahaha

aku no heart feeling punya..x kisah.sebab aku tau aku jauh (sangat lah kan)..hahaha...

BTW thanks sebab meng-komen kat comment aku..ahhh, terharu...nanti aku nak kacau noy lah minta alamat...

btw, klu ko nak tahu..lepas ko buat entry gi wedding course tu dgn dot dot...3 minggu lepas tu aku g tau. inspirasi lah konon. semangat tgk ko kan...even tak tahu bila aku nk apply sijil kawen tu..congrat's peeja!.....:)

farah said... [Reply to Comments]

yahoooo!! yerpilihhhh .. alhamdulillah kak peeja.. love u..
terima kasih again for invite me ...

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

no. 7 my fav's number :)

thanks babe :) *hugs*

Hazey said... [Reply to Comments]

thanks Peej, insya allah akan hadir, kalau tak clash dgn TeamBuilding office.. minta2 la tak clash... kepada sume yang terpilih salam perkenalan.. kita jumpa di sana-sana2...

norahafshah said... [Reply to Comments]

x pelah..hehehe kite tggu peej update kat blog je...so mane yg dah dapat pergi tu hargai sepenuhnye ye...

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

kakkkkkkkkkk peeja.. sy happy dpt jd 20 lucky person tu.. tapi jenis bekeje sabtu ahad nyer ;( ..sobsobss.. sy nk tgk gambar kt blog ni .. sebab taw dh memang/takot xdapat nk g ;( tapi dalam hati amatla nk pegi.. ;(( .. still kena apply cuti..so kena taw date dlu.. if dpt cuti sy usaha pegi! teringin nk jumpe taw selama ni .. tapi sy emel jela addres dlu la ape2 hal =) *rebut cekelat*

_*nAdiEEaNaBiEELa*_ said... [Reply to Comments]

weeeeeeeeeeeeeeeee~~~~~~

nor elyana said... [Reply to Comments]

peejaa..thank you very much..terharu mcm menang award dah rasanya..hihihi...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok jumpa disana, disana, disana boleh lah kita berkenal kenal nanti dengan blogger2 tu nanti.

Oh ya mama ada message aunty, tapi aunty kata dah bagi address kat peeja. Thanks to peeja dan Kak Nani sekali lagi.

Anonymous said... [Reply to Comments]

siapa yang tak dapat pergi tu, meh la tuka dengan kite.... pleaseeeeeeeeeeeeee :(

-CUBEB-

kasutmerah said... [Reply to Comments]

yayyy.. fuhh satu ofis i bgtau i dpt g wedding u tau. hahahahaa.. eksited plis.thanx peej.

bekas archi said... [Reply to Comments]

peej...nway bekas archi adalah sy tau blog en hatim razak?sedang kompius ni...hehe.
(klau sy adalah org ye,ini email sy kasutkukalerhijau@gmail.com)

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

kak peeja.. if sy bwk kwn 2-3 org bole kan? =)

Honey Lurve Baby said... [Reply to Comments]

oooemmmggggg tak sangka menang award khas hahaah, betul la rasa macam menang award ajer hehheheheh, memang saya gigih habis kan baca entry entry terdahulu, paling yang saya ingat n tergelak sorang sorang ialah entry ko terguling guling jatuh bas sebab nak tunjuk terer hehehehe saya terkesan ok di hati saya hehehe

bekas archi said... [Reply to Comments]

thanx peej...terus rasa nak lompat bintang.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...