Instagram : @peejburhan

fuiyoooo.

penat hoihhh. bersusun kerja.
tertangguh sana sini.

semalam uruskan last batch tabita before aku kawin n cuti panjang ni.
siapa yang email ke apa tanya. sorry aku tak reply.
dah takda masa.
plus balas pun setakat nak inform aku cuti sekejap baik tak yah kan.
plus taknak semakkan otak ngan benda lain.
fokus kerja-kerja kawin ni dulu.

buat segala benda tu, after subuh baru tidur.
then around 10pm dah bangun.
call poslaju pick up service. kasi pick up.
legaaa. takyah terkentut-kentut angkut parcel tu semua pergi post office.
elok lepas 10 minutes van tu sampai. wah gila pantas hoih.

time tu family friend aunty mas n anak dia ernie.
jiran aku aunty juwita dah ada.
settle poslaju tu terus buat goodies.
tak lama lepas tu aunty badar n uncle bor pulak sampai.
then kawan mama n papa datang bawak family dia pulak.
campur jonet, adik dia. nysya, huda n ice.
amik kau. nak berjalan pun dah tak boleh.
rumah kecik la katakan. heheh. ;p

tapi berjaya habis 1000 back. weowwww.
syabas. itu pun mama suruh angkut barang tu letak rumah aku.
aku kata aku dah tak larat sangat.
ye la dah la tak cukup tidur.
kerah tenaga. time tu dah 8ish pm kot.
nak lagi drive ulang alik ke apa. tak sanggup la hoih.

ni naik atas.
memang nak tertidur dah pun around 9ish pm tadi.
tetiba bbm bunyi. terkejut terus. rasa nak off h/p
tapi di saat akhir ni tutup hp tak bagus lak.
mana tau ada orang nak contact ke apa kan.
bila dah terjaga tu. tau la otak fikir macam-macam.
so terus takleh tidur balik.
ni depan pc sebab ada kerja sikit nak buat.

saje la bukak pc.
bukak NN yang dah lama tak bukak tu.
berhabuk. tah apesal tetiba nak bukak tah.
tengok statistic teruja uolls.


6000+ UV miahhahaha.
ye la aku lama tak update.
so UV sendu je.
so agaknya aku update kot last week kan.
so semua serbu. maybe la.
tapi gila teruja sebab capai angka 6k.
ok fine. 6k je. tapi lantak aaaahhh. blog aku.
aku teruja kan. suka aku la.
so print screen n nak simpan jadi kenangan. :)

saat akhir yang sangat busy.
so tak dapat nak berupdate selalu.
dan maybe untuk jangka masa lama.
sebab aku kena settle down n relax. hilang penat.
dah selesa kat rumah sendiri nanti.
Insyallah akan kembali n pulun update yea.

oleh itu.
nak ucap thank u untuk semua yang baca blog ni.
walau just a personal blog. n merepekkkk memanjang.
tapi korang sanggup je baca.
n jugak mintak maaf if la ada entry yang bagi orang tersinggung ke apa.
ok not to all. ada some aku memang purposely nak sigung orang tu. bukan singgung tapi kalau boleh sigung plus tamparan berpusing sekali.
eh apesal tetiba dah macam entry mintak maaf hari raya pulak ni.
heheh apa-apa je la ye.
oh n doakan semoga urusan aku di permudahkan.
n semua berjalan lancar. :)

if sempat aku try update lagi sebelum jadi Puan.
selagi masih Cik ni. kita amik feel blog yea.
kalau tak lepas ni entry akan daripada puan peej la ye.
entry pun ala-ala je nanti. wahhhh.

ok ta-ta.
Assalamualaikum

p/s: hahaha gila poyo penutup kan. muslimah sangat. amik aura isteri mithali ni. mih mih mih.

9 Comments:

Leen said... [Reply to Comments]

Wish all the best for you kak Peej.. Selamat melayari alam rumah tangga.. wah, ucapan tak leh blah.. miahahha

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

i'm gonna miss u peeja.. tetiba aku rs cmtu...

Azwin Nalisa said... [Reply to Comments]

haha. congratz kak. smga majlis bjln lancar =)

Aidah said... [Reply to Comments]

selamat menempuh alam rumahtangga

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

next week dh kena panggil puan peej dahh =)

NAzzXXra MR said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru in advance kak peej!!!

saya tengah menunggu hari nak bersalin..kot2 x sempat wish nanti sebab kat hospital..

semoga berkekalan hingga ke syurga!!!!

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to Comments]

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

Peej merepek pun best. Dari belum ada blog lagi KC suka baca. menghitung hari ye Peej .. lagi 5 hari tu.

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

All the best to you babe! Semoge segalenye dipermudahkan olehNya ;-D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...