Instagram : @peejburhan

Expose Mistik : mistik di berjaya hills,bukit tinggi

salam..

aku xpandai nk cite.. tp aku nk share benda ni kt ko..sbb aku tgk cite mistik kt blog ko ni mmg best gak... yg lg best, ni bukan cite je aku nk bg... tp aku bg ko gamba skali..  sbnanya masa mula2 aku tgk gmba ni, aku sendiri x pecaya.. tp lepas org yg pandai tentang benda ni cnfirmkan.. ok..aku trasa mmg ni bukan org biasa.. aku nk ckp camne pn xtau la.. ko tgk n ko tafsirkan sendri.. pic ni membe aku amek kt berjaya hills, bukit tinggi, pahang... utk pengetahuan ko gak la.. masa pic ni di amek, memang member aku ni je yg ade.. cnfirm lg sahkan.. mmg xde buat edit ape2,sbb dari camera trus upload..agk2 la, klau trick kamera pn,ade ke gamba yg superimpose bole jadik cmni? nthla.. aku sendiri xtau..tp berdasarkan pd cite bdk reception kt situ.. mmg ade bilik yg keras dan x de bg sape2 pn duduk bilik tu.. tp,aku rasa aku da duduk kot sebelah bilik tu.. sbb mlm aku duk situ, ade mcm2 bunyi pelik dgr.. tgk jam,2pagi kot.. soknya,tny kt bdk tu,sape duduk kt sebelah bilik kteorg.. dia kta xde org.. bole x jawab cmtu? pastu siap tnya lagik.. kenape? adoii.. tmpat ni mmg superb cantik.. tapi...hasihh, brape byk tp daaa...
ko tgk je la peej..



- cahaya putri -

15 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Tengok lama2 berdiri segala bulus.. Erk!

PertMuffin said... [Reply to Comments]

walaupun dia pakai tudung aku tetap meremang.. scary laaaa dengan bawah mata lebam yg very sesuatu ituu!

Tata.Azha said... [Reply to Comments]

Haushhhhhhhhhhh nyesal Aku tgk mlm2

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

siap ada gmbr lg!! warkhhh

norazziah said... [Reply to Comments]

Time: 3am

Tgh senyap sunyi sambil tenung gamba tetiba bunyi anjing menyalak luar rumah. Dem. Ok nak tido cepat2

si cokelattte said... [Reply to Comments]

adoi.. mcm tak nk pecaye... real ke ni... betol la lebam bwh mate sesuatu sngt.. mcm tak puas hati... adoi...

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

memule mcm xd rasa apa..
pastu bila pandang lelama...bebulu roma meremag..nasib aku baca pagi2 ni kat opis...still terasa meremang ok

Anonymous said... [Reply to Comments]

tapi ade kaki...
*cuba untuk positif*
wuwuwuuwwuwuw

love for life said... [Reply to Comments]

tgok mcm takut jgak tp kalau just pakai basic photoshop pun lepas nih.

♥ dak pink said... [Reply to Comments]

Yg pakai jubah hitam tu siapa?

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

tapi kaki jejak lantai, apekah?

Annasue'G said... [Reply to Comments]

err..timelapse dlm fotografi?

http://www.filmphoto.net/images/timelapse.gif

Fadhillah Din said... [Reply to Comments]

memula pikir timelapse jugak.tapi, kalo timelapse, musti imej agak2 lebih kurang dgn 3 org tu..ni memang lahen nihhh.. tskk

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

errkk scary tapii pakaian cm moden plakk.. ni maybe ade pantulan kot.. errr

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

kalau timelapse, awat badan dia telus bangunan belakang, tapi badan mamat yang tengah tonggek tu lindung plak badan dia?

fikir-fikirkan dan selamat beramal.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...