Instagram : @peejburhan

cerita kawin - blog links.

[sticky post - scroll down for new entry]

sorry aku tak dapat nak update secara proper.
tau la lepas majlis pun. tetap banyak kerja kena buat.
ada some blogger yang attend dah update kat blog dorang.
so aku akan letak link dorang kat sini.
andai kata ada antara korang update. tapi aku tak tau ke apa.
tinggalkan kat komen yea. nanti aku update entry ni.
thank u.

Faressa- nikah

Sepet - reception

Iz yahya - reception

Filla - reception

Ceera - reception

Ai - reception

Schazaza - reception

Faressa - reception

MiszYuyu - reception

Kakchik@ella - reception

Hazey - reception

Akiss -reception

Arda - reception

Iza Mahmud (cousin) - reception (phone camera)

Iza Mahmud (cousin) - nikah & reception part 1

Iza Mahmud (cousin) - reception part 2

NorMala @ KakakSatu - reception

Salwa Redzuan - reception

Ariya (cousin) - nikah n reception

26 Comments:

Naf naf said... [Reply to Comments]

Congratulations sis.. Tak sabar nak tunggu update dari Puan punya blg..hehehhe

Faerie_Princess said... [Reply to Comments]

congrats peej! terkezut gak tgk si dot dot tu.. hehehe love your wedding dress and hair style. lps rambut gitu, same as mine. tp lps tu nyesal sbb wedding masa panas terik, peluh x ingat, and ttg mkn tu nasib baik dpt ler 10 suap hehehe.. but yg nasi je la.. lauk2 harap maaf.. after reception sudah abis.. anyways, selamat menempuh alam rumahtangga dgn yang tercinta :D

Anna Mohamed Amin said... [Reply to Comments]

Congratulations to both of you! Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. hehe.. ;))

Rain said... [Reply to Comments]

sgt2 suprise that your hubby is your ex-bf...inilah di namakan kalau dah jodoh tak kemana. SubhanaAllah..sungguh indah perancanganMu Ya Allah.apepun sgt happy for you peej.hope you bahagia ke akhir hayat.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja tahniah dari aunty sekeluarga, sorry tak sempat nak beli hadiah hanya dapat bagi duit je sebab aunty baru sampai dari jb terus ke majlis peeja. Sorry lama tak komen kat sini bukan sebab dah tak suka tapi sebab bulan april adalah bulan dimana 3 saudara terdekat meninggal dunia di Jb dan 2 orang lagi sedang nazak tunggu masa je so aunty asyik berulang balik jb je. Suka tengok peeja semalam cantik sangat ben pun segak juga.

cik puan olympus said... [Reply to Comments]

kak peeja, u look sooooooo gojes!!! lawa!!! tambah dengan nice makeup, menaikkan lagi seri pengantin...

congrats :)

cik puan olympus said... [Reply to Comments]

kak peeja, u look sooooooo gojes!!! lawa!!! tambah dengan nice makeup, menaikkan lagi seri pengantin...

congrats :)

cik puan olympus said... [Reply to Comments]

kak peeja, u look sooooooo gojes!!! lawa!!! tambah dengan nice makeup, menaikkan lagi seri pengantin...

congrats :)

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

tunggu KC punya hari rabu nanti ye. sekrg kebizian melanda u.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

belom updet... nti sy updet hehehe nk mtk izin updet ye..bole kn =)

Hazey said... [Reply to Comments]

Peej/Mr. B
Congratulations on your wedding, sorry, sebab tak dapat jumpa you all, tapi I datang okay, hanya sempat snap pic, makanan, pelamin, high table and your mom and dad je. Coz kene rush nak melawat nephew and nieces not well kene demam denggi. Hope you like my 'gift' and harap size sama eh..?

si cokelattte said... [Reply to Comments]

peej.. conratulations,,, aku baru nak bukan ternet.,.. n tros bukak blog ko.. then aku nmpk gamba kat ats tu!!!! pastu aku ckp dlm hati la "entah2 peeja kawen ngan ben kot" skali... btol!!!!!!!! haiyo!!! neway.. conrats peeja... ug dah puan!!!

A.I said... [Reply to Comments]

Alamak...segan le kau linkkan aku. gambar kau tak brape nk jelas sbb aku snap guna camera enpon cap tapir je. camera aku dah jahanam tak bleh guna langsung. huhuhu....

anyway, sronok dpt lari2 gi kenduri kau. heh heh..

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Sis memang gojes sgt..dress pun cantik...cepatlah update pic nikah, hantaran, wedding ring cantiknya... Suka sangat tengok....

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

dah update =) http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/05/selamat-pengantin-baru-peejburhan.html

Lovely_princess233 said... [Reply to Comments]

Peeja,

Pwesent yg akak kasi kt peeja terlupe nk letak kad, excited n kalut sgt nk pi wedding peeja kan pd hal umah akak dgn kem wadieburn tu sekangkang kera je pn..sowwy yer, hopefully peeja suke la;-)

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Congrats Peej :) Tak sangka dengan Ben juga. Kalau jodoh tk ke mana kann. Semoga berbahagia ke akhir hayat. U looked gorgeous lah, seri pengantin betul :)

LOVES

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah... dah baca sume entri... lepas ni tunggu yg peej update pulak.. ^^

Anonymous said... [Reply to Comments]

sehari 5o kali bukak blog peej ni nak tgk update pasal your wedding. (amboi over betul) hheehehhe... nanti ada masa update yer peej. nak jugak baca dari tuan punya badan sendri instead of baca cerita blogger lain. tp, apapun selamat berbulan madu yer..
(citer jugak tau camana peej boleh berbaik semula dengan encik ben) huhuhuhu sibuk je i ni

Noor Diana Tumpang said... [Reply to Comments]

congrats peej! you look gorjes sis...tak sabar nak baca your own updates


* premium beautiful corset at lowest price @ 0122025754

Anonymous said... [Reply to Comments]

OMg .. congrate peej... terkejut tgk rupanya Ben!..kuat jodoh korang... lepas nie ler citer camner korang ler bersatu semula..hehehehe...

once again..congrate peej n ben...!

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

peeja,..
haa.. kene cerita semula la nanti kan.
terkejut juga semua tak tau ben tu dot dot. tp berdasarkan apa yg i baca dan tgk gmbar wpun u letak sipi2. tangan ke blurkan gmbar mmg dpt agak.. :) [wpun cuma bca yr blog kan]...

so, nanti buat entri khas tau..

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

tahniah again kak peej :)

ini baru sempat update :)


http://akissferrero.blogspot.com/2012/05/peej-burhan-punya-wedding.html

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

Tahniah peej,
Selamat pengantin baru.
Selamat melayari alam rumah tangga dan sentiasa didalam keberkatanNya.

arda said... [Reply to Comments]

entry update ;)congratsss peej.

http://ardajamil.blogspot.com/2012/05/wedding-peej.html

JMR said... [Reply to Comments]

wah..rmai blogger yg cover nih..tuannyer bdn bila lg..hehehe:-)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...