Instagram : @peejburhan

testimonial #3 - Before & After

ok takda mood nak update panjang lebar.
so aku buat entry senang ye.

ni ialah family friend.
our first customer yang beli tabita tu.
dia dah share pic ni lama.
tapi aku segan nak mintak.
yang dia pulak pun rupanya segan nak tag aku.
semalam jumpa kakak dia. kakak dia kata kita orang sesama segan rupanya. ;p
so tadi bukak fb tengok dia dah tag.
so aku share la ye.

:: elida zahir ::

before n after.
pic after tu daripada pic tu dia kata adalah selepas 2 bulan pakai.
sekarang dia dah beli second set pun. :)

aku dah lama happy ngan noy.
sebab kata kawan kat bbm kan.
so tengok dia selalu tukar pic bbm.
lawa sangat muka.
tapi diam gitu je la. segan nak tanya lebih2 or mintak pic before after ke apa.
ada setengah orang tak suka kan.

so if antara korang yang beli tu.
rasa nak share macam ni.bagi pic before after ngan testimonial sikit ke.
bagi la. tapi bagi title tabita testimonial je.
jangan masukkan kat order form ke apa.
sebab masuk bukan sikit je. aku nak ingat nak save semua ke apa memang tak dapat la.

suka kannn.
happy aku tengok pic ni.
harap most of customer lain yang beli n dapat hasil yang memuaskan hati mereka pun happy.
:)

7 Comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah bestnya dia sebab dah cantik... ^^

sleepyhead83 said... [Reply to Comments]

haha nnt aku bg aku nye plak.. haha

Miss Anne said... [Reply to Comments]

cantek! mmg x dpt nak d sangkal dh kberkesanan tabita...hehe

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

Aku adalah one of lah y berubah mc tu. Tabita mmg bagus. Kemungkinan nk order kali kedua dah ni.Toner nak habis dah. Nak buat testimonial, mcm segan.

Tapi kawan-kwn aku ramai y ckp aku berubah dan muka naik seri. Jerawat dah hilang n pori2 dh tertutup. Almaklumlah, aku dh lama x jumpa diorang ni dkt sebulan. Siap tanya product apa aku pakai. Haruslah aku promote blog ko kan..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah banyak pahala tu sebab share dengan semua yang membaca kat sini.

CT@mamaLuqmanTiara said... [Reply to Comments]

hi,berapa harga tabita ni ek??sakit x pakai dia?

Anonymous said... [Reply to Comments]

Kalo pregnant leh pakai x

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...