Instagram : @peejburhan

Stanza Styliska

baru je hari tu aku tanya mana nak cari online shop untuk plus size kan.
wiiiii. now dah ada yang baru.
banyak jugak yang menarik.

so if korang nak cari baju plus size.
malas nak pergi shopping mall.
suka nak shopping online.

korang boleh try check out Stanza Styliska.




wah banyak yang berkenan ni.
nasib memikirkan nak kawin n pindah rumah ni banyak pakai duit.
kalau tak memang akan ku shopping.

here are some of it.











Stanza Styliska ni selling plus size clothing starting from size XL - XXXXXXXL
Specialist in office wear, casual and short dress.
Looking forward to have own label called Stanza Styliska.

All item is ready stock.
Bulan March ni will be a OFFICE WEAR collection month.
April nanti pulak will be a SHORT DRESS month.

Stanza Styliska ni bukan buat retail je.
Tapi if ada antara korang yang nak jadi wholeseller/pemborong pun boleh.
Akan ada special price. nice eyh.
Dropship are welcome.

Paling best, 200% guarantee UNDER MARKET PRICE.
Ye bila check out pun adalah teruja sebab mostly adalah affordable.
So siapa berminat boleh terjah fb page Stanza Styliska.
Nanti if aku beli akan ku tayang kat sini ye.
Nice. :D

3 Comments:

Lya Colours said... [Reply to Comments]

wah best ni. terutama utk org plus size mcm saya. boring sudah asek pergi scarlett plus ajo. huhu

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha aunty pun dah tahu sebab ada kawan tag kat fb aunty, nak tunggu office ware nya sebab baju lain lain senang cari.

shuweet said... [Reply to Comments]

wowww...cayalah...thanks peej...dah add dah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...