Instagram : @peejburhan

scare tactics

dulu masa astro ada bagi channel free trial apa tah.
aku suka tengok cerita ni.
tapi berapa kali je la dapat.
sebab dia selalu tunjuk tengah pagi.

semalam lepak layan youtube ngan p.g, ayol n noy.
tengok japanese prank. yang agak melampau mengenakan orang.
pergi ke video lain. tengok orang jadi hantu n takutkan orang.
ada satu tu korea rasanya. dia berdiri tepi dinding.
orang masuk pintu nampak dia menggelupur.
ada sorang laki ni sampai terduduk takut.
then gerak. lepas tu dia patah balik pukul n tendang perempuan tu ok. eeekkk ganas.

then nampak video share tactics ni.
terus teringat. nampak pulak ada channel dia.
terus semalam aku n noy layan video ni sampai subuh ok. gagagaga.

hamagadddd lawak nak mampos.
seronok tengok orang terkena.
scare tactics ni macam rancangan.
macam aku contoh nak kenakan noy.
so aku suruh scare tactics ni buat.
macam-macam cara la.
so memang lawak la tengok orang ketakutan. hahaha.
amboi gelak sakan. if aku kena mau siap terkencing kot.
here are some of it.




:: lawak siap perempuan ni jerit suruh stop. ::



:: lawak sebab walau dalam ketakutan. budak ni tetap nyanyi. hahahaa :;



:: ni paling tak sukaaaaa. sebab muka budak ni pusat sampai dah takda darah dah aku tengok. n dia beria muka konon nak kenakan orang. sekali bila dia kena. ambil. siap menari tu. dance for your life!!! ::



:: ni macam real kan. kalau aku pun takut ::



:: pompuan ni sweet gila. nak selamatkan best friend dia. padahal best friend dia yang kenakan dia ::



:: aku paling suka tengok lelaki la. dorang punya penakut lagi melampau kan. lelaki ni nasib tak terjun daripada tingkap T____T  ::



:: kacak. tapi bila dah takut. menjerit melampau. hahahha ::


:: pun lawak. sebab budak ni lari laju n jauh gilaaaa. sampai pelakon pun kata dia punya heart is beating fast sebab mengejar budak ni yang lari ketakutan ::

wahahahhaa.
matiklah kata nak share some je.
tapi gila banyak aku share.
sebab kelakar okkkkk!!!!
if sangap tak tau nak tengok apa.
tengok la episode yang lain-lain.
mostly semua best n setiap tu memang lain-lain.
nak share semua pitam aku nanti.

sila layan di sini. http://www.youtube.com/user/scaretacticschannel
korang tau apa-apa lagi channel yang buat prank best macam ni?
sila share. :D

5 Comments:

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

aku pnah tengok yang prank mexico kalau tak silap lif bwak pompuan tu naik tingkat kosong, bila dia keluaq ada mayat tergantung


serious babi. kalau aku dah pengsan 7 kali punya takut.

tapi japanese prank paling win yang tengah berak dinding jamban terangkat kahkah.

A.I said... [Reply to Comments]

Lawak giler bila pelakon tu jerit "wait! wait! wait!" hahaha...dia lak takut budak tu terjun tingkap. 4 kali aku ulang dia jerit wait tu. kahhhhhhhh

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ni menakutkan kita sama x kalau tgk? kalau T.A.K.U.T mmg aku lari jauh2. Aku kan dasar pentakut yang annoyingkan org..hahahha!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Youtube Remi gaillard tarzan

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Alahai peeja aunty dah tengok dah terima kasehlah sangat menghiburkan kan betul, satu kerja pulak tengok semua nya sekali sebab best sangat.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...