Instagram : @peejburhan

monthly meet up.

last saturday dapat bbm dpd izza.
kata nak jumpa tak lepak.
kan kita orang dah janji akan jumpa n lepak every month.
feeling mengeratkan silaturahim cousins la konon.
ye la kalau tak ada la setahun sekali je jumpa. if jumpa. kalau tak....
so bulan ni tak sempat lagi.
so kena buat.
padahal aku sangat la busy kan.
so aku kata tak janji. apa-apa malam aku bbm, tengok macam mana.

me n noy ke plaza damas.
sebab dia nak pergi innai.
nak carik baju untuk pakai kat reception aku nanti.
aku kata pergi je la great eastern mall. pun ada innai. dekat je.
dia kata GEM bila-bila boleh pergi.
so dia nak try yang kat damas punya dulu.
layankan aje. dah la semua nak berteman je.
bila aku ajak dia teman event aku ada je alasan. nyampah.
tapi nyampah2 pun layankan jugak.

dah la tak tau celah mana innai tu.
memula masuk dalam mall dia tu. takda.
rupanya belah luar. ;p
sampai elok dorang nak tutup.
sian terpaksa bukak a/c balik dorang. heheh.

innai ni kawan bbgs aku punya.
ok takda la kawan. tapi satu batch la.
if jumpa kenal mengenali la.
tapi mak penyegan. sebab dia orang ado-ado. wah gituuu. ;p
anyway. dapat beli. bagus.
tapi dia beli top aje. kain nanti tempah sendiri.
nasib gak ke damas. rupanya collection tak semua sama.
even faressa cakap, yang kat GEM banyak batik print.

then lepak kejap makan kat aji don.
then aku bbm izza. kata nak jumpa.
kita orang dah dekat area dia pun kan. so ok je.
dia kata lets lepak rasta. so ke rasta.
ingat nak lepak minum je.
matiklah makan bertubi-tubi malam tu. hahah.
siap dim sum la. goreng pisang semua. T___T
tengah malam. nice.
pic makanan aku tak amik. katanya mood malas kan.
ni pun pics aku ambil daripada camera noy. :D







:: noy nampak ketara kak nam kan. hahhaa. ngan muka n tangan sekali. pakej. izza pic tu pun spesis noy. sibuk nak pegang bb je. pastu sengih. gila! ::

:: kesepian lalu cam whore. wah matiklah mengaku kesepian kan. kata je la memang vain. hahahhaha ::

antara bad habit aku.
aku kan trauma bab-bab ragut ni.
so aku selalu handbag tak bukak. elok je akan sarung macam tu.
pastu position handbag depan perut. ;p
ni kalau sling. sometimes handbag short handle pun melekat kat tangan kepit kat ketiak.
tah apa-apa.
pernah kena sound ngan noy. dalam wayang pun if aku letak handbag kat depan perut. aku lilit2 kan handle dia kat tangan.
yes that bad.
ye la aku tak kayoooo.
so berjaga-jaga je kan.
kang jadi apa-apa. menangis kena beli segala benda baru kan.
pitam.





lama jugak la lepak.
reti balik pun sebab mak izza, mak ngah ada kat kl.
so tanya bila nak balik. kalau tak tah kul berapa tah session habis.

dengar cerita williams ada bukak kat danau kota.
nanti session akan datang kat area situ pulak la.
wahhhhh. best tu. i like.

6 Comments:

oshinz said... [Reply to Comments]

eh macam wartawan melodi je tu.. hahaha. ye ke?

shuweet said... [Reply to Comments]

wahhh..harus ku pergi williams yang kat danau nanti...

Kujie said... [Reply to Comments]

makin berseri seri...lalalalala

_*nAdiEEaNaBiEELa*_ said... [Reply to Comments]

nampak seri pengantin pada peeja..hehehe

lieya orange M.I. said... [Reply to Comments]

yup sis..william ada bukak kat sana...area2 blakang columbia hospital....
opening promotion, 50% less..
tapi skunk taktahu ada lagi ker tak..dah lama kut bukak... :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha samalah kita memang kalau jalan asyik nak peluk handbag je sampai uncle selalu bising, ada ke dia cakap angkutlah segala barang yang berharga dalam beg tu pastu sendiri yang rasa tak selamat woi motif kau cakap macam tu pehal ya kan ic dan lesen kalau hilang pun menyusah kan kita juga nanti walaupun kita tak letak banyak duit dalam wallet, haish selalu bertekak dengan uncle bab2 ni.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...