Instagram : @peejburhan

me lovin' it.

haiyoh busynya aku sekarang.
tapi takpa. busy tu menanda kan 1-2 benda dapat settle. :D
so mari senyum n tarik balik aura seri. ;p

ok entry ni campur aduk sikit.
sebab banyak pics berderet untuk di update.
dah la busy takda masa nak online sangat.
so ada masa sikit ni kita settle kan apa patut.
bawah ni hadiah yang dapat masa hens night tu. wiiiiii.


from foxy farah.
lovin itttt. tapi make up tu terlalu lawa n comel. aku macam sayang nak pakai.
hahaha boleh ke macam tu?
yang dalam tin tu pun sukaaaaaaaaa.
apron tu boleh digunakan nanti.
pakai apron je. lain takyah.
agak-agak berselera tak dotdot nak makan if aku buat gila macam tu. miahhahaha.
hand lotion tu wangi. n yes again sayangnya nak pakai.
n hamagaddddd breakfast scrub tu wangi nak mampos. macam bau makanan pun ada.
dia punya sedap la bau aku n noy rasa macam nak makan je. ;p
wah tak sabar nak pakai nanti.
ye buat masa ni semua aku simpan lagi. sayangnya nak pakai.
takpa kawin nanti guna.
mesti aku berbau lazat.
takpa kalau dotdot xnak makan aku, aku makan diri sendiri. eh?


ni pulak daripada fa.
pun sukaaa. esp pouch tu.
wah matiklah suka pouch kan.
aku dah guna pun. :D bergunaaa sangat.

n yes. of cox yang lain-lain tu pun sukaaaa.
wangi. bau bunga. pun tak sabar nak pakai nanti.
noy paksa aku pakai dpd sekarang. persediaan nak kawin katanya.
over sangat.

masa dapat tu rasa macam.
eeekkk. busuk sangat ke aku ni semua hadiah wangian. hahahhaa.
tapi sebenarnya dorang nak aku guna nanti.
siap farah suggest mandi bersama lagi. hahahhaa bengong.
ok tetiba rasa nak pitam. macam lawak lak memikirkannya.
bodoh sangat tau.


ni pulak daripada noy.
awwww so sweet.
dia dah sekian lama bebel.
sebab aku ni tak pernah ada baju tidur elok.
aku suka pakai shirt lusuh n short super lusuh.
tahap horror la.
what? selesa nak mampuih ok. aku suka!!!!!

so dia kata dah kawin takleh macam tu.
dia nak belikan aku banyak-banyak baju tidur.
so ni for a start.
dia kata banyak gak yang sexy.
tapi dia tak percaya aku, dia kata aku bukan betul. nanti aku sesuka hati keluar pakai baju sexy gi jemur baju la apa. nanti jiran nampak T___T
aku takda la gila macam tu lagi.
so dia kata baju ni ok.
awwwwww. mak pakai pink uolls. pitam.

aku ada la baju tidoooo.
tapi sexy pulak untuk aku pakai kat umah ni.
so memang sekian lama tersimpan je.
tunggu kawin nanti pakai. wah gedik nak mampus.
e eh. tetiba aku rasa entry ni macam entry orang buang tebiat.
ah lantak.
dah lama aku tak bebetul buat entry ikut suka hati aku.
so aku tengah rasa nak merepek.
so layankan aje la.

nway yang bawah ni pulak aku ke berjaya times square.
memula pergi amik goody bag n banner aku kat jalan pudu.
dah siap.
lepas tu terus ke times square.
sebab noy nak beli back pack.
yang besar-besar macam back packers tu.
dia nak bercuti. sobs.
aku patut join cuti tu.
sebab aku kan plan asal nak kawin awal march.
so cuti ni kira honeymoon sekali la konon.
abis tu dah tunda. terpaksa la cancel trip tu.
noy suruh gak aku join.
eh taknak aku. ada yang aku dayang senandung di hari perkahwinan.
dayang senandung ok lagi. feeling latina.
tapi kalau dah peeling n badan n muka bermacam warna. tak sanggups.
so takpa la. biar la meratapi nasib diri je.

oh anyway lepas beli bag tu.
singgah makan.

:: mango apa tah. tak sedap. biasa je. best sebab dalam tu ada mango cubes je. eh tetiba rindu air kat william. bila nak pergi lagi ni? ::

:: perempuan yang lately taknak layan if aku nak snap photo ::


yours truly yang kembang semangkuk.
masa keluar ni aku sakit kepala tahap kronik.
tapi tahankan je.
telan panadol pun tak jalan. noy siap sapukan tigerbalm kat dahi hidung semua.
sama aje T___T

tapi makan dua benda ni tetap licin. hehehehe.
oh lupa nak bg tau. ni aku makan kat sweet chat.
hainanese chicken rice n durian pancake.

lepas tu lepak starbucks.
konon nak duduk sampai jam reda la apa.
tapi sangapnya la hai.
dah la aku sakit kepala.
rasa nak cecepat balik n tidur je.
tak cukup rehat sebenarnya.
sebab time tu straight berapa hari aku tidur 4 jam je sehari. nice.
lately ni dah ok balik. sebab aku silentkan phone bila tidur. miahhahahaha.

sebab sangap n tak tau nak buat apa.
decide nak gerak je la.
sebab duduk tak tau nak buat apa.
tak berani nak merayau sebab takut akan shopping macam orang gilo.

gerak kejap je then aku tertidur dalam kereta. haha. bengang je noy.
time ni yang banjir sana sini tu.
dpd bb nak ke umah aku, sejam lebih ok.
jam tahap terlampau.
aku terjaga masa nak dekat sampai rumah.
area lrt putra tu naik air quite tinggi la.
siap ada kereta mati, orang kena tolak dalam hujan lebat tu.
then elok tengah berderet tu. nampak bentley tunggu giliran nak redah banjir tu.
wah syabas.

itu aje.
oh nak cakap.
sorry aku tersangat la busy sekarang.
so harap faham bila korang email aku, aku amik masa nak reply n confirmedkan order or payment korang ye.

ok tu je.
ada masa akan ku update lagi.
ta-ta.

p/s : aku memang queen of typo. so pepandai la korang fahamkan ye. malas aku nak check n proof read. ;p

2 Comments:

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

canteknya make up tu...suka.... (tumpang suka tgklah..x kan aku nak plak kan?)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Betul kata noy kalau dah kawin pakai lah baju sexy bila tidur walaupun kita berbadan kus semangat, sebenarnya itulah penambat hati suami kita tak lah macam tidur dengan makcik2 even aunty yang dah tua ni pun masih pakai baju yang sexy2 bila tidur.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...