Instagram : @peejburhan

lucky draw wedding invitation

[sticky post - scroll down for new entry]

ok aku malas nak buat kuiz.
sebab takda masa.
n sebab aku rasa macam poyo.
hahhaa walaupun niatnya aku nak jemput yang bebetul loyal reader.
sebab of coz soalan semua bebetul details.
tapi aku ada 8 soalan je.
too lazy untuk buat selebihnya.
n aku terfikir if aku buat kuiz.
nanti korang kena email jawapan la apa.
nak bagi email aku, nanti semak.
sekarang pun dah penuh inbox.
nak create email semata untuk ni pun tak kuasa.
aku dapat rasakan aku takda masa pun nak check jawapan ke apa nanti.

takpa.
oleh itu.
aku rasa buat lucky draw je cukup.
so 20 orang yang lucky akan aku pilih.
bukan pilih saje-saje.
aku dah tulis 20 nombor random.
so siapa pengkomen yang jatuh kat number-number tu.
akan aku email nanti.
datang la ngan partner, spouse or family. ok je.
tapi jangan bawak sekampung.
nanti mak pitam uols.

so korang komen la banyak mana pun korang suka.
mana tau ada yang kena ke.

senang je.
dalam komen tu tulis reason why nak datang wedding aku.
then tinggalkan email address korang.
senang aku nak email nanti. :)

di buka from today 27/3 at 2pm.
akan tutup 29/3 at 2 pm.

ok. 1, 2, 3, GO!!!

99 Comments:

cik ain azahar... said... [Reply to Comments]

sebab nak tengok peeja n dot dot kawen..:p

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi Peej,
Reason aku nak dtg wedding ko adalah krn.. Aku ni dh lama baca blog ko..dr zaman noy baru balik obersea...ko dgn ur ex... Noy tunang...mama sakit..ko clash dgn ex...ayol kawin..ayol dpt anak...p.g yg suke berkampung kt mamak..kira aku mmg suke dgn ko..sbb ko jd diri ko sendiri. Tak feeling cantik...x control ayu.. Happy bila tau ko nak kawin.. Tak sbr nak nngk dot dot ko..nak nngk ko pakai baju designer..murah rezeki ko kan? Alhamdulillah..so jgn lak ko x nak jemput aku?
Tp klu x jemput pun x pe. Aku tetap doakan kebahagiaan ko di dunia dan akhirat. Insyaallah....
-@WatieShaharin

shada said... [Reply to Comments]

wahh.. macam belom ada yang komen.. nak komen lah.. haha all the best untuk pengantin n readers.. aku dok jauh.. so sajer menyemak jer nih :p

shada said... [Reply to Comments]

ehh aku penah komen dulu, macam terus masuk.. haha.. padan kosong jer comment box.. haha mak perasan jap uols..

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

tahniah kt sapa dpt g =)

~salwaredzuan~ said... [Reply to Comments]

saje nk dtg sbb nk amik gambo...hikhikhik

Anonymous said... [Reply to Comments]

Kakak ingin datang ke majlis adik kerana kakak ingin melihat suasana perkahwinan adik, seorang yang akak baca blog nyer sejak 3 thn dulu. Seronok bila mendapat tahu adik nak kawin dan terasa nak menyertainya.

email:-eve_angel80@yahoo.com.my
fb:-nor malawati

gorjesbanyakcakap said... [Reply to Comments]

nk dtg kenduri kak peeja sebab kak peeja hot!

chantek dan serius nk tahu sapa hubby kak peeja!!

can ah?

heeeeeeeeeeeeee

chuy4 said... [Reply to Comments]

test nasib tgk hehehe

katakicomel said... [Reply to Comments]

nk dtg wedding peeja sbb nk tgk peeja duduk sopan atas pelamin..biasa baca blog asyik brutal2 je...

katakicomel@gmail.com

katakicomel said... [Reply to Comments]

nk dtg wedding peeja..sbb nk tgk peeja duduk sopan atas pelamin..biasa baca blog asyik ganas je...

katakicomel@gmail.com

khemy said... [Reply to Comments]

reason datang kenduri ko sebab nak makan nasik minyak. ahaks.

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi peej...
aku nak pegi wedding ko sbb aku nak tgk kaw live....hehee..

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

Nak dtg wedding peej sbb tak pernah jumpa peej in person. Plus, nak saksikan hari bahagia peej & dotdot...*tumpang suka* hihihihihi

izzah.zober@gmail.com

p/s : i hope that I'm the lucky 20 person.... amin

dailylife said... [Reply to Comments]

good luck peeja.. selamat pengantin baru... kalau ada rezeki mungkin boleh jumpa...

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

peej,

reason nak pegi wedding peej&dotdot:

1. Of course sbb nak tgk ko secara live n in your baju pengantin :) after years reading ur blog, finally peej is getting married *excited mode

2. Nak tgk dotdot in person, nak salam n belek2 ;)*paling penting

3. Nak sangat meet your mom style n cara mama sama mcm arwah mak aku. Aku nak peluk mama kuat2, nak buat pengubat rindu kat arwah. Alfatihah.

email: nathalia.w2011@gmail.com

Hazey said... [Reply to Comments]

Salam Peej

Congrats sbb hari pernikahan semakin dekat dan wedding reception pun tak lama lagi, semoga preparation berjalan rapi dan semoga dipermudahkan Allah swt semua urusan melangkah ke alam rumah tangga.

So reason kenapa nak dtg wedding you of course la ultimately sebab nak menyaksikan dengan secara live Peej Burhan and her Dot Dot.. secara live okay, dengan paluan kompang dari empat penjuru.. ingat lagi ada satu entry you dulu your mom ada mentioned yang akan booking 4 team kompang yang akan 'hantam' kompang tu from 4 penjuru sure happening abis....

No other reason than to share the happiness with your lovely family, your mama, papa and others siblings..

Tu je..

Hazey said... [Reply to Comments]

Alamak email address lupe.. ni ha emailnya..

hazey.007@gmail.com

♥ dak pink said... [Reply to Comments]

Saya nak pergi Peej kahwin kerana,
1. Nak tengok Peej kahwin, nak tengok pelamin, nak tengok, baju sponsor, nak tengok perantin.
2. Nak jumpa dia, nak tengok depan mata
3. Nak jumpa Noy. *haha. Noy tak blogger pun nak jumpa juga.
4. Nak makan nasi minyak Peej.
5. Time ni lah boleh jumpa mak Peej.

arda said... [Reply to Comments]

baru nk komen dah ramai yg komen.

nk dtg weeding peej sbb nak tgk peej vogue d vas pakai baju pengantin rekaan pereka yg fofular.

syuhada_1806@yahoo.com.my

Anonymous said... [Reply to Comments]

nak attend weding peej sbb nak raikan peej n dotdot di hari bahagianye pun

rithrissa@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

i nak pegi sbb i jeles my hb dah dpt jmpa u in person hahah ~kes tabita la nih~ so, i plak nk tgk u live :)

*nonietampin*

farra8979 said... [Reply to Comments]

bestnya peeja dah nak kawen. suka sangat. semoga bahagia selamanya... mesti mama menangis kegembiraan... ^^

p/s: wah, dapat pegi wedding kira cam bonus la kan...

farra8979 said... [Reply to Comments]

bestnya peeja dah nak kawen. suka sangat. semoga bahagia selamanya... mesti mama menangis kegembiraan... ^^

p/s: wah, dapat pegi wedding kira cam bonus la kan...

s a L o m a said... [Reply to Comments]

Sebab aku tersangatlah comel(agagaggagaah) maka kau harus pilih aku untuk berada kat majlis kau agar bertambah tambah seri dan kemeriahannya.eh?

cabincrewsaloma@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

aku nk dtg wedding ko sebab aku bangga dgn ko..

(even though statement aku short & simple,but its really meaningful..yeah babey! and even though aku tau aku mmg comfirm dpt dtg sbb aku dh mintak cuti utk turun kl just to attend your wedding okay..heh terharu x?)

ibtisam_hayati@yahoo.com

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]

Firstly nak wish Congratulation kat Peej n Dot Dot
Akak x kisah sapa yang dapat invitation janji dia kene snap byk2 pix on ur wedding day then buat ler entry edisi khas gitu
Bukan apa Peej mesti duk bz, nak honeymoon lagi ..btol x?
Neway GUD LUCK n CONGRATS pada sape yg dapat ye

_*nAdiEEaNaBiEELa*_ said... [Reply to Comments]

saye nak pegi peja......... sy sebelum ni bc blog awk je, ni bru je ha wat blog..sbb nak comment..hahahaha..

jemput la saye bole?

mesti x kan, awk pn xknl sgt..hoho..

xpelah, semoga semua nya berjalan lancar ye..kirim salam kat auntie, uncle,ayol, PG n noy! huhu..

tc

CikNon said... [Reply to Comments]

salam peej,

akk nk sgt2 attend peej kawin sbb nk jumpa ngan mama peej ... hehehehe n of course lah nk tgk penantin ... lalalalala

Anonymous said... [Reply to Comments]

Sebab saya ingin sekali bukan dua kali hadir ke majlis perkahwinan kak peej adalah seperti berikut :-

1) Saya teringin nak jumpa "artis"2 yang selalu menghidupkan dan menceriakan dalam setiap cerita kak peej seperti kak noy, dr askar, untie&uncle, PG, Ayol, ice&huda. Semoga impian saya ini menjadi realiti dengan memilih saya sebagai salah seorang dari 20 0rang yg terpilih untuk menghadirkan diri ke majlis yg penuh gilang gemilang itu.amin

@mscubeb

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Sebab nak tahu jugak dot dot tuh sapa..

alin.afifi@gmail.com

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

nak datang peej wedding...sebab nak tengok sapa peej sebenarnya...tu je dah pendek aku tau tentu tak pilih ni..hahah apa yang pasti aku nk datang sebab aku nak tgk sapa dotdot..waaa boleh gitu matik la...lalala...dan aku nak tengok noy...sbb suka muka dia...eh peej burhan aku tak nak tengok ke?? sapa peej burhan..leh gitu lempang laju laju...yer mesti la nak datang tengok ko la paling utama di hari bahagia...bai..pilihla aku

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam kak Peej,
Reason aku nak dtg wedding ko adalah krn..saya ni adalah penggemar m'baca blog ahkak.sampai x boleh nak mish sehari pon blog peejburhan ni,saya mmg suke dgn cara blogging ahkak ni.simple and stady. sbb ahkak jd diri ahkak sendiri. Tak feeling cantik..x control ayu.. Happy bila tau ahkak nak kawin..
2.Tak sbr nak nngk dot dot ahkak tu..
3.tak sabar nak tengok ahkak pakai baju designer yang akak excited nak pakai tu.. and also barangan sponser. Alhamdulillah.. murah rezeki. so saya berharap jgn lah akak x jemput saya?

ibcst.farah@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Lg pon dah lama x pegi wedding sape2..
alin.afifi@gmail.com

farah said... [Reply to Comments]

salam kak Peeja,
Reason saya nak dtg wedding akak adalah krn.. saya ni dh lama baca blog akak..saya mmg x boleh mish sehari pon blog peejburhan.kira saya mmg suke dgn cara blogging akak..sbb akak jd diri akak sendiri. Tak feeling cantik..x control ayu.. Happy gila bila tau ko nak kawin.. Tak sbr nak nngk dot dot akak..nak nngk akak pakai baju designer dari HaiTaj Creations.. and there sponsor. murah rezeki akak kan? Alhamdulillah..so saya berharap jgn pulak akak xjemput saya? frust menonggeng saya nanty tau.... huahahaha..
love u kak peeja s2

ibcst.farah@gmail.com

farah said... [Reply to Comments]

salam kak Peeja,
Reason saya nak dtg wedding akak adalah krn.. saya ni dh lama baca blog akak..saya mmg x boleh mish sehari pon blog peejburhan.kira saya mmg suke dgn cara blogging akak..sbb akak jd diri akak sendiri. Tak feeling cantik..x control ayu.. Happy gila bila tau ko nak kawin.. Tak sbr nak nngk dot dot akak..nak nngk akak pakai baju designer dari HaiTaj Creations.. and there sponsor. murah rezeki akak kan? Alhamdulillah..so saya berharap jgn pulak akak xjemput saya? frust menonggeng saya nanty tau.... huahahaha..
love u kak peeja s2

ibcst.farah@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam kak Peeja,
Reason saya nak dtg wedding akak adalah krn.. saya ni dh lama baca blog akak..saya mmg x boleh mish sehari pon blog peejburhan.kira saya mmg suke dgn cara blogging akak..sbb akak jd diri akak sendiri. Tak feeling cantik..x control ayu.. Happy gila bila tau ko nak kawin.. Tak sbr nak nngk dot dot akak..nak nngk akak pakai baju designer dari HaiTaj Creations.. and there sponsor. murah rezeki akak kan? Alhamdulillah..so saya berharap jgn pulak akak xjemput saya? frust menonggeng saya nanty tau.... huahahaha..
love u kak peeja s2

ibcst.farah@gmail.com

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

Hi peej...

ok..serius nak datang..he he..eventho aku kat Jb kan.

tahu kenapa aku nk sgt dtg wedd lo?
1st time aku kenal blog ko bila kak Leeds tag nama ko dalam entry dia time korang hang out dengan farah kat KLCC. tak ingat tahun berapa. Now kak leeds pun dah close blog dia..sob sob...

Then 1st time aku baca blog ko, aku rasa ko ni kakak kot dari aku.sebab matured gila aku tgk...walau entry ko mcm gila2, tapi hari2 pagi2 sampai office aku khatam kan baca blog ko. Then kalau ko nk tahu aku dh khatam blog ko since ko tulis kat Friemdsteer, then blog lama, sampailah blog sekarang ni...lama-lama baca, baru aku tahu yg ko sebaya aku jek...mwhahahaha...

Then terjangkit kat blog Aunty. Suka baca blog aunty..sebab macam mak mak i jek..sob sob...

Then bila ko promote Tabita, aku beli dgn kau..serius since ko perkenalkan dana ku pakai, masalah kulit aku dah sangat berubah....dah bnyk aku habis duit kat muka ni..finally yeaa..tabita!

so, skrg ko nak kawen...ahaks...takpelah if aku tak tercalon dlm lucky draw ko. Atleast aku nak ko tahu yg aku suka baca blog ko, even tak kenal ko pun, aku dpt rasa ko ni best! Then aku memang nak kasi hadiah kat ko...xpe, nanti aku kacau Noy kat twitter minta alamat..ahaks..since ko busy kan....

gadismelayu_83@yahoo.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Lagi pon memang suka collect goodie bag dr wedding org..


alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Nak nak klu dpt cokelat….memang suka sgt..

alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Tambah pulak memang nak kenal peej haaa…xpenah lg jumpa haaaa atau tserempak haaa..

alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Nak tgk noy jugak…sbb dia nampak mcm cool gila….keje penat pon still bole bjimba..


alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Ok dah la cukup takat sini teman komen…

alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Kalau tak lucky jugak tak tahu ler teman nak ckp ape…


alin.afifi@gmail.com

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

Teman p mandi bunga la jawapnya…


alin.afifi@gmail.com

ainkassim said... [Reply to Comments]

ramainya yg nak pegi! hehe.. good luck! i only hope that i can see your wedding pictures at least.

Anonymous said... [Reply to Comments]

dear,

nk jugak try kut2 bertuah..huhu..nak tgk peej ngan dot dot bersanding..nak jmp noy nk jmp semua yg awatak ada dlm blog..hehe..tahniah..

sofiana1704@yahoo.com

mamimin&zara said... [Reply to Comments]

eden pun nak jugo dapek jomputan kao kawen... selamo ni nengok ko dlm blog yo.. tengok dotdot tu pun gamba blur yo yg kao tepek... sekali yo eden jumpo ko live.. tu pun maso amik tabita.. sokarang den dh jelito.. nk gak tayang muko kek kao... x tingin ko jumpo den laie?? Macih la yo kalo ada rezeki den... adedede..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Mak ai tetiba kemain ramai komen hari ni, ok baguslah tu makna nya peeja ada ramai peminat walaupun selalu komen diri sendiri gemuk lah, entry entah apa apa lah yang penting ramai orang suka.

Orang malaysia sekarang suka baca entry yang sempoi2 je, kita tak suka yang glamour dan asyik nak tunjuk dia je perfect orang lain semua tak best dan sebagai nya

bekas archi said... [Reply to Comments]

sy peminat setia blog peeja dr dulu,kini dan selamanya.nak jmpa all ur family members like si kenit zara,noy n ur mama.dan nak tgk siapakan gerangan si dot sot ituuuu

Anonymous said... [Reply to Comments]

sbb munasabab aku nk gi kenduri ko adalah :-

1.) nk tgk ko
2.) nk jumpe aunty
3.) nk tgk noy
4.) nk tgk jonet
5.) nk tgk ice n huda skali

fullstop.

Liz Rohaizat said... [Reply to Comments]

May the odd be ever in your favor!

Ni dah tiru The Hunger Games dah!

norahafshah said... [Reply to Comments]

semoga semua berjalan ngan lancar yo..

eh sbb nak tgk dot dot live..hahaha..entah2 ape reason..

aryanie fairuz said... [Reply to Comments]

peeja..
klau ada rezeki mmg nk sgt g wedding awak ni.. nk tgk "dotdot" yg bertuah dpt peeja ni, & 4 sure mesti la nk tgk peeja yg cantik pakai bj designer.. xsabar laa.. harap2 bertuah la kali nie....

arya_nie@yahoo.com

~zuera~ said... [Reply to Comments]

kalau dekat boleh la p.ni jauh kan.tapi kalau dapat lucky draw pun agak2 segan la nk p.kak peej kn femes ala2 retis gitu.hehe..congrats kak peej.semoga semuanya berjalan lancar.jangan la risau sgt.everything will be ok on dat day.ingat senyummmmm jek k,walau apa pun yg jadi masa majlis nanti.hehe.*hugs*

sayazakiah said... [Reply to Comments]

salam kak.

firstly, nak ucapkan tahniah sbb x lama lg nk kawin kan. hope semua berjalan lancar ye kak.

saya teringin sangat nak pergi wedding akak sbb saya nk tgk sendiri wedding akak n husband, akak cunnnnnn and nak kenal akak noy. dia cunnnnnnnnn. hehe.

if saya dipilih oleh random, saya berterima kasih sgt kat akak.

if saya x dipilih pun tak apa la, bukan rezeki saya.

tq akak

sayazakiah said... [Reply to Comments]

lupa nak bg email address.

gorGEous_ya89@yahoo.com.

neway, tq kak peej

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Kak Peej!

Kalau dapat datang, haruslah nak sebab dah baca blog lama, plus, sangat teruja nak tengok kamu in wedding gown!

Tapi kalau tak dapat pun, still, akan doakan yang terbaik!

:)

salmi said... [Reply to Comments]

takleh gi sebab jauh gile tp saja sibuk nak komen haha..

yana2605 said... [Reply to Comments]

Reason why nak pergi you wedding bcoz nak tgok peej dgn lebih dekat sama tak mcm Khloe or nora danish... hehehehe.. seriously nak tgok peeja dgn lebih dekat..

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

wah, ramainye nk pi wedding peej!!! Dasat, okeh!!!

kasutmerah said... [Reply to Comments]

hi peej,

i nak dtg wedding u sebab nak tengok u sanding dgn ayu gitteww.. pakai gown khembang khembangg.. sambil tu i nak dtg amik tabita sekali. asyik pos je. ape kata i dtg pick up sendri... heehehee.

syidabriza_85@yahoo.com

yana2605 said... [Reply to Comments]

nak sangt jumpa peeja and your mother..selalu baca blog you all tp tak pernah jumpa.. yg penting nak tgok sama tak muka peeja mcm nora danish or ader iras2 khloe tak...hehehehe..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Nak pegi ur wedd sbb na jmpa peej n noy n zara sofea n aunty!

p/s: da jmp suzi's n hopefully this comment pun berjaya!

Kem salam aunty

nurul

Adik As said... [Reply to Comments]

Salam
nk datang wedding Peej sebab peej comel..n nk tgk sgt2 dot2 yang selama ni di rahsiakan..hik2...x sabarnye..(^_^)...lalallalaa..
My email : asikin_1312@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

sy mau pi wedding kamu...sbbnyer..saje nk tgk u n dotdot n nk mkn2....hehehe...:-)

Zainirohaizan@yahoo.com

gwen velora said... [Reply to Comments]

saya nak tengok sis peej kawen sebab saya walaupun saya tak lama follow. Baru 2 years follow your blog and i glad i read u. i totally younger than u but having to see someone i know thru blog would be very exciting and plus i get to know who is dot dot and most important thing is that i get to know ur family as well. Anyway,i just want to wish u Congratulations on your wedding next month.. Hope you and dot dot will always happy as a marriage couple! :)

kolakolakila said... [Reply to Comments]

nak tgk peej yang vouge the vass.... mesti chantekkkkkkkkkkkkk

kolakolakila said... [Reply to Comments]

sebab nak tgk pengantin vouge the vasssssss... gerenti chantekkkkkkkkkkkkkkkk.... suwittttttt

norazziah said... [Reply to Comments]

nak tengok wedding dress u yang sangat gojes iteww

n_aziah86@yahoo.com

norazziah said... [Reply to Comments]

nak tengok wedding dress yang gojes iteww

n_aziah86@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Nak dtg sbb nak tgk peej dkt2 pastu nak peluk ketat2 muah2. Rase mcm dah kenal peej sgt sbb baca dr zaman blaja, keje, pastu kawin smpi skang dah ade anak.sape la dodtdot yg bertuah tu ek..suspend btol..

intgeena@yahoo.com

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Reason nak datang kenduri kau peeja. Ape lah kesusahan sangat. Nak datang tengok ko la. Tengok ko pakai baju ape, camne rupe Dot2 ko, cantik ke tak hantaran ko, pelamin mcm mne, nak tengok mama and papa ko, nk tengok Noy, nk tengok budak kecik sorang tu. Pendek kate nak mengepoh la tengok korang anak-beranak. Boleh? Pastu nak makan free la. Hahaha...

Ietams said... [Reply to Comments]

wah bestnya ade lucky draw mcm ni. unik sangat. rasa tak penah jumpa lagi kuiz mcm ni. best gak kalau dapat pegi.

FiZaSyAmImAn 190200 said... [Reply to Comments]

saya nak datang kenduri cz nak makan free....(ops blh erk....)haha xtau na tulis aper cz samer ngan yang lain.....nak nak

FiZaSyAmImAn 190200 said... [Reply to Comments]

saya nak p kenduri tu cz nak makan free...(ops blhkan cz alasan lain semua orang dah guna...)haha buruk lantak btlkan...

Honey Lurve Baby said... [Reply to Comments]

salam peej, saya nak pegi wedding ko kalau boleh laa heheh sebab saya gigih dah gigih khatamkan entry ko daripada drpd tahun 2008 sampai tahun 2010 dalam masa 2 minggu huhuhuhuhu, rasa macam ko best hahahaha.saya terjumpa blog ko tahun 2001. tq

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku mula2 x nk komen sbb nnt kacau number ko nk kira berapa org komen tu. tp disebabkan dh perangai aku x miss komen so aku nk komen gak.

kepada komen2 semua good luck ye... peeja ko boleh skipkan komen aku ni jgn kira sekali sbb aku kan jauh x leh dtg kenduri ko. (eceh mcm la aku duduk uganda jauh sgt...kahkahkahh)

alamak boss aku ketuk pintu bilik panggil meeting...besar tol daulat aku spi boss panggil purposelly tp aku boleh lak komen dl kt entry ni..LOL.

Zara Zainudin said... [Reply to Comments]

nak datang wedding peeja sebab bukan selalu peeja kahwin. seumur idop sekali je pun...

zahrazainudin@yahoo.com

AyuJelitaz said... [Reply to Comments]

hello peej,
for the 1st time i kasi komen kt u nye blog. julung kalinye okeh. slama ni jd silent reader je. tak berani nk komen lebih2. I suke tulisan u. wat i close sangat ngan ur kehidupan. u x hipokrit. u cerita 100% ikhlas dari hati. that is why i love u. eceh! cam geli lak sesama gegirl nk ber i lap lap u sgt. but seriously. I luv the way u r.. trust me!

walopun i tak cukup bukti mengatakan yg i ni peminat/pembaca setia u but i ttp nak u lihat ke hati i yg ikhlas ni sesungguhnye i teringinnnn sangat nak pi u punye wedding. lagipon x pernah jumpa u face to face kan. so inilah masa untuk i mencipta sejarah untuk diri i sendiri. pls peej pls. dun let me down. Ewah1 ;))

Ape2 pon, walapon x dpt jemputan pong, i ttp mendoakan kebahgiaan u. moga abadi bersama hubby terchentah..

lps ni walopon dah kawen, jgn berubah tau. maintain kpda peej yg sama... yeah!

bye darl

-AyuJelitaz a.k.a UyaZahima (twitter)- ;))

AyuJelitaz said... [Reply to Comments]

alamak.. tertinggal email address pule.. ayza.dean@gmail.com

fathen yaya said... [Reply to Comments]

hi Peej,
ramai betul readers nak pegi wedding ni..nampak gaya kene up la invitation..hehehe..
Btw, congrats bagi yg terpilih.
Sapa tak teringin tgk Peej sanding.

p/s:Saje kan, nak jugak menyemak..

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

Saya nak datang sebab saya sampai termimpi2 dapat jumpa peej. Tapi kalau tak dapat pun takpe, saya akan terus mendoakan peej dari jauh. Gituuuuu!!

bell said... [Reply to Comments]

nak dtg kenduri peej sbb rumah dekat..jalan kaki pon bleh tapi berpeluh..hakhak.. umah kat AU3 jek..hihihi~~ur silent reader~~

email: biela86@streamyx.com

Shidah Kamil said... [Reply to Comments]

Reason for sure laa nak tgk peej and dot dot di atas pelamin..sure cun gile :)

ladydaf78@gmail.com

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

motippp nk bg reason bagai?
ko kan blogger terhangat noks..haruslah aku nk p kenduri kawen tuh..sesambil nk jd antara yg terawal dpt tgk dot2 ko peej ;) n nk jumpa si popia kenit zara tuhhhh..hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam Peeja,

All this while akak cume jd silent reader peeja je tp since ade contest utk pegi ur wedding n jumpe peeja secara live mmg teruja sgt2 la kan;-)mane tau kot2 rezeki akak terpilih kan;-)
Akak dh follow ur blog back then 3 yrs ago kot..tp on n off last 2 yrs je br gegiler follow ur blog n ur mama, aunty nani..sgt2 suke bace blog both of u, n teruja sgt2 nk jumpe u, mama u, noy, zara sofea, uncle, ayol, pg, ice n huda n semua watak2 dlm ur blog la..hari2 kt ofis bace blog peeja n mama peeja, pagi2 dh bukak n sehari tu ntah bape kali bukak nk tgk kot2 ade new entry, hehehe..x sabar nk tgk peeja jd perantinss vogue pakai dress designer sumore, u r so lucky..apepn akak ucapkan semoga peeja n dotdot kekal berbahagia sehingga ke akhir hayat aminnn...walaupn akak maybe x terpilih kn, jgn lupe upload gambar wedding byk2 kt entry, evendo x pegi dpt tgk pictures pn jd la kan;-)

-hugs-
*lovely_princess233@yahoo.com*

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai peej...

reason nk dtg ur wedding sbb nk tgok u lah...mmg da lama nk jumpe u face 2 face...dpt jumpe kt ur wedding lg gempak...klu x dijemput pn, i doakan kebahagiaan u n dot dot....

cute_dayah86@yahoo.com.my

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai peej...

sy nk dtg wedding awk sbb sy peminat setia awk...awk sempoi sgt2..xtau nk ungkap cmne...tp mmg minat giler2 lah...klu boleh sy mmg nk jumpe semua family awk n kwn2 awk yg slalu dlm blog tu...xpecially sape dot dot tu...hehehe....

nhidayah@kpdnkk.gov.my

Anonymous said... [Reply to Comments]

sebab saya dah lama baca blog akak.
sebab saya nak kenal akak n nak tgok akak depan2.
sebab xsabar nak tgok baju kawen akak.sebab saya juga big size,so boleh la tiru sikit2 nanti buat baju kawen :)
sebab nak jumpa zara depan2 :) hehe
btw selamat pengantin baru,kak peej!

nabila@mmc.mmu.edu.my

R.R.Z said... [Reply to Comments]

abis kak?kalau sy ni silent reader yg suke sibuk2 bace blog akak boleh ke join ini contest?
hehehe..just kidding! btw akak, congrats tau.

sy dari dulu kemain sibuk nk komen2..tp segan.nak bg cite Mistik pon sy malu..sbb memang ade pon kejadian2 mistik yg berlaku memandangkan sy dulu belajar kat port dickson.

luvmum said... [Reply to Comments]

assalamualaikum..reason nak dtg wedding peej?nak tgk peej kawen la apa laie heheheh dan nak tgk siapakah jejaka yg berjaya mencuri ati peej....

ameryyani@yahoo.com

yana2605 said... [Reply to Comments]

selain nak tgok peej and noy in person nak gk tgok baju pegantin and pelamin..gigih nie komen sbb nak dpt invitation pnya psal..heheheheh

mrLEI said... [Reply to Comments]

salam...sy rase sy dah jd part of ur family kot..dah kenal semua orang dlm family akak...sbab mahu cuba nasib..mane tahu dpt pergi akak kawen ngan dot dot..dah lame mahu jumpe...baca blog akak since study lg sampailah dah keje skang...hakhak

azadmuhd.lei@gmail.com

**hugs**

deasa said... [Reply to Comments]

sebab
nak tengok remy ishak!
dia jadi pengapit kan kan kan :)

apapun
tahniah!
semoga dipermudahkan segalanyaa

mie_507@yahoo.com

deasa said... [Reply to Comments]

sebab
nak jumpe remy ishak!
dia jadi pengapit kan kan kan :)

apapun
tahniah!
semoga dipermudahkan segalanya

mie_507@yahoo.com

shiera mustafa said... [Reply to Comments]

akak . nak g . nk cuba nasib gak :p nway sy doakan smoga sume ny bjalan dgn lncar spt yg diharapkan .

reason : sbb nk tgk akak cantik2 arituh . nk tgk akak cover2 neves . mesti sweet jerk .

errr . ari2 pn cantik :)



redbutterfly716@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

saya nak ke wedding peeja sbb nak jupa aunty n uncle yg super loving tuu... :)


sony_earphone@yahoo.com

nor elyana said... [Reply to Comments]

wah peeja..kelasss ok..hihihi..apa2 pun good luck kepada semua pengkomen..it will be an honoured kalau terpilih ke wedding peeja nanti..kalau x terpilih pun, xpe..nanti kita layan gamba kawen peeja je kat blog or fb..kalau dpt pegi mesti lagiiiiii best...bley jumpa peeja n family..slama nih dok layan gambar2 n cerita2 kat blog aje kan?bley jumpa lil popia..kalau la kucing2 peeja pun ada sekali menjadi tetamu terhormat, mesti dah paksa peeja utk pilih I sebagai pemenang..apa2 pun peeja..semoga semuanya berjalan lancar okeyh..terpilih x terpilih, itu tolak tepi..tapi, I akan setia berkunjung ke blog peeja dgn kadar lebey dr sekali setiap hari sbb nak tgk ada update ke tak..huhu..good luck peeja..

elyanaazhar@gmailc.om