Instagram : @peejburhan

flat

semalam pagi dah bangun.
buat itu ini.
malam sambung cat rumah.
settle kul 1am.

duduk relax kejap.
kul 3ish am teman noy standby kerja dia kat klia.
by the time sampai rumah kul 10am tadi.
flat terus. tak tukar baju apa. tidur.
kul 12ish bangun kejap orang nak amik tabita.
then sambung tidur balik. merasa baru bangun petang tadi.

tengok courier envelope bubble wrap tu baru sampai.
jap lagi pack. esok akan ku post untuk siapa yang pakai alamat rumah.
isnin yang office delivery pulak.
pitams.
maaf la kalau terdelay je korang punya barang.
kali ni barang ada. dah envelope pulak takda.
aku dah target elok dah.
aku beli isnin.
merasa jumaat baru sampai barang. wtf.

malam kang nak teman noy kat klia lagi.
esok sambung aktiviti mengecat.
malam ahad ada attend event ngan hairi pulak.
sikit masa lagi mati kejung. hahhaha.

siapa yang email aku lately ni sorry takda masa nak reply lagi.
yang order pun later aku attend n confirmkan order korang ye.
die die die.

ok la. nak sambung buat kerja.
short update je.
sementara nak reply emails.
atleast korang tau la kebusyan mak ye uols.
harap bersabar.

4 Comments:

me suya said... [Reply to Comments]

take care peej.. dah tak lama dah tu nk kenduri

Lizzie Yasmin said... [Reply to Comments]

Penat kot cat rumah, mmg boileh mati kejung. Aku cat bilikpun nak setengah mati sesorang. Dah lar tak tido.. T8 care.. Awk tue nk kwen, kang tak meletup plak muka tue.

Anonymous said... [Reply to Comments]

kesian..jangan overworked sangat.
Makan banyak vitamin and air kosong.Takut tetiba pitam or hang blur camtu je sebab badan over stress and tak cukup rehat.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Buat pelan pelan, kalau semua buat sekaligus memang lah penat kalau tak siap lepas kawin boleh sambung balik.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...