Instagram : @peejburhan

back to the 1920s

lama pulak rasa tak update.
semakin dekat tarikh. makin busy pulak.
kena tidur awal ni.
esok nak uruskan segala borang la apa semua tu.
kemain banyak borang nak kena buat kan. T____T

aku macam malas nak tulis panjang lebar.
so letak pics je la.
banyak gila pics.
so exercise jari korang untuk scroll je la ye. :)






















































had fun.
great company.
sporting semua orang pakai datang mengikut theme. <3.
ada emo moment.
sebab lepas ni dah nak kawin. hoh tak sangka betul.
wah matiklah tak abis-abis tak sangka kan.
padahal dah kertu. ;p

ok tu je.
rajin mak update lagi ye uols.
ta-ta.

7 Comments:

ohsochaste said... [Reply to Comments]

Lawa2 la gambar! Bestnya semua orang ikut theme kan!

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]

paling suka tgk noy..very the 20's

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Canteknya gambar2 yang diupload kena betul dengan tema 1920 tu gambar black and white.

Lya Colours said... [Reply to Comments]

pic semua cantik2
terasa macam zaman dolu2. hehe

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Pergh!
Nampak seronok amat woo!

:D

suezen said... [Reply to Comments]

nice outfit babe!!!!!!

♥ dak pink said... [Reply to Comments]

Suka cupcakes kiut tu. Haha.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...