Instagram : @peejburhan

system baru.

sorry la tak sempat update.
macam biasa if barang sampai.
aku memang agak kelam kabut.
tu tak sempat apa.

dah la tadi pagi courier sampai.
takda sapa sedar.
aku rasa dia tak tekan bell ke apa.
tersorok ngan pokok-pokok mama.
tau-tau papa kata dapat surat kata dorang hantar barang kita takda.

nasib papa call terus.
so dia kata dia akan hantar again from 2-5pm macam tu.
sampai barang around 3pm.
bergegas terus bukak n pack untuk postage.

sebab aku dah janji ngan orang akan post jumaat.
so aku tak suka kalau tak dapat buat.
rasa bersalah la apa semua.
unless kalau betul-betul tak dapat elak la kan.


nampak bungkusan ni terus senang hati.
terus bergegas ke poslaju melawati.
situ bukak lama.
n tak perlu amik nombor. cool.
so ke sana je.
tau ada yang kata aku boleh call n mintak dorang pick up kat rumah je.
aku tak guna lagi. nanti la try.

nway.
balik borong makanan untuk family.
makan-makan kejap.
then attend lain-lain.
sebab tau la courier ni. benda fragile.
walau dah seal macam mana.
akan sesat 2-3 set yang comot.
kira macam tumpah lite-lite kena tape dia tu.
tak best la nak bagi orang comot macam tu.
so kena bersihkan.


ni bukan ready stock.
ni semua dah ada tuan ye.
tunggu tuan datang nak tuntut aje.
aku try nak buat ada ready stock.
tapi serious tak sempat.
plan je. tau-tau by the time barang sampai semua dah settle.
syukur Alhamdulillah.

sakit pinggang siapkan semua.
then konon nak relaxkan badan kat tilam.
tau-tau aku dah terlungkup tidur. hampeh gila.

nway nak bagi tau.
system baru.
kalau siapa berminat nak sila click tab pages kat atas kanan ni.
nampak tak? yang aku letak tabita skincare tu.
ni link dia. http://peejburhan.blogspot.com/2012/01/tabita-skincare-order-form.html

so baca situ.
pahamkan.
then baru proceed email aku ye.
sekian terima kasih.
harap lebih senang kerja aku lepas ni.

sebelum ni aku buat proper form.
tapi setelah guna 2-3 kali rasa macam leceh je.
so kasi buang.
pakai copy paste lagi senang.
siapa yang hari tu dah isi form.
jangan risau.
nama korang dah ada dalam list aku. :)

ok tu je.
hahahha padan muka korang muak baca aku update pasal ni je.
nasib la kan.
macam entry MLM tak? asyik cerita benda sama je.
mesti tak lama lagi nampak pic aku semua thumbs up ok.
miahahhahahahaa. opppsss.

ok bye.

10 Comments:

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

you know what, suka product tabita ni. haritu mcm takut2 nak try, Siap fikir2 dulu lepas dah email ko peeja. sebab my skin sgt sensitif ok. Then try seminggu, serius weh byk perubahan.jerawat aku pun dah mula surut ni. Nanti dah licin, aku nk buat testimonial punya entry (kalau lah kan menyempat, tapi takut timbul riak pulak kan). Tapi serius, pdct ni mmg bagus.cumanya klu kat tempat panas tu mcm terbakar sikit lah.Tapi utk aku, ok sangat.sebab muka i kan sensitif.so bila nam[ak perubahan tu,rasa teruja hokeyyy...

peej said... [Reply to Comments]

eh kau ada beli eyh?
aku ni nama bertukar-tukar aku confuse. aku selalu ingat nama kat email tu je. ;p
eh kau kat tempat panas rasa terbakar ke? aku takda pulak. elok siap ke bali semua. ok je. cuma aku kalau tempat panas tu muka berminyak sakan la sebab berpeluh melampau.
n yes. teruja kan. :)

ZaroL said... [Reply to Comments]

Tu diaaa..besar kotak poslaju dia.
So, hope guna product dengan gembira. ^_^

Dari sudut Hati kecilku said... [Reply to Comments]

hehehe..biasa tegur ko kat twitter je lah kan. Bukan terbakar kot.Cuma haritu aku g sunway, masa tu baru seminggu pakai (padahal dah lama dah dpt brg ko ni) tp sebab x confident pakai kan. Then kat situ kan panas. Muka aku merah2, dh mcm org arab sebab kulit merah2 kena panas.mwhahaha..feeling2 org arab suda.padahal org jawa ye x. Tapi aku puas hati lah. sebab dh lama cari product y sesuai utk kulit aku ni.aku siap buat research testomoni kat google pasal tabita ni. Let imagine lah, kulit akuni sgt sensitif. Every month aku spent time almost RM200 kat skin clinic. tp, xd perubahan. So bila pakai tabita ni, aku rasa byk perubahan so far. Puas hati ah, xdlah duit byk habis sgt. sebab tabita ni still boleh bajet2 guna kan..worth it lah..:-) So korang semua kalau baca komen aku ni, dialu2kan cuba ok.

susumanis said... [Reply to Comments]

kena menabung lajulaju nih..nak gak cam ko peej...berseri seri g2

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Semuga business peeja terus maju, insyaallah.

.NURUL AIN RIDZWAN. said... [Reply to Comments]

:busy with your bride-to-be thing rite, just dont be a bridezilla :)
read this:http://www.iansham.com/blog/bridezillas/
i'm just sharing :)
tade kene mengena pon dgn entri neh..hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi sis,

im your silent reader.. i berminat nak try dis tabita skincare. how to order?

lagi satu if u dont mind, nak tanya klu stop pakai tabita tu after kulit da okay kan, ada apa2 effect x? mcm kulit jadi macam dulu or even worse?

sbb dulu i pernah pakai R&Z Cosmetic.. bila lama2 pakai, dye da jd x efektif and lebih terok muka i yang baik2 xda maslah jerawat dlu trus ada..

camne tu? harap boleh bantu.. thanks sis ;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam..peej..hi..nk tny..cmne nk order ye set tabita ni?hehhehe berminat. apple_ey@yahoo.com/ nafisa179@yahoo.com

-yan-

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam.peej..cmne nk order ye set tabita ni dr awk?n ade x product utk bdn? apple_ey@yahoo.com yan.berminat..^_____^

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...