Instagram : @peejburhan

serious aku sangat sedih, emo, bengang..rasa nak tikam orang tu.

aku tak tau la korang tau ke tak.
pasal isu penyanyi r&b n pelakon tu.
isu yang dia rogol anak tiri dia.
daripada umur 7 tahun.
sampai budak tu sekarang dah umur 14 tahun.

mula-mula aku baca gitu je.
sebab tau la blog gossip ni suka hint-hint.
tak cerita penuh. malas aku nak meneka.
then keluar pulak kat melodi.
sebab kononnya orang kata orang tu adalah wan shades.
tapi wan shades kata dia kawin pun belum.
so dia nak saman blog gossip tu.

pun abis situ.
sampai la ahli kedai kopi keluarkan topik ni.
so detektif menjalankan tugas.
lalu tau siapa suspect tu.
so google la aku sebab tak sabar nak tunggu ahli kedai kopi keluarkan facts detektif dia.
amatlah terkejut bila tau suspect tu.
ok aku memang la tak kenal lelaki itu.
but P.G quite rapat n kenal la ngan abang tu.
tak sangka gila babi weyh.
gila kau 7 tahun buat kerja macam tu.

kantoi sebab budak tu dah tak tahan.
plus dia risau masa depan adik-adik dia.
takut adik-adik dia kena yang sama.
so last dia kena rogol last 9 feb.
tak silap dia cerita kat cousin dia.
cousin suruh report polis.
so 18 feb dia pergi sendiri kat balai polis n report.

then detektif bagi pic budak tu.
bertambah sedih aku tengok.
comel budak tu. n yes nampak sangat innocent n kecik je.
bila tengok pic tu. siapa sangka segala benda yang dia kena tanggung.

then aku baca fb mak budak tu.
pun kesian. sebab hancurnya hati pompuan tu.
ye la laki dia buat kat anak dia macam tu kan.

ish bengangggggggggggggnya.
harap dia dapat balasan setimpal.
aku tak faham la manusia macam ni.
budak kecik kot.
tergamak kau.
apa la budak tu tau.
kau bukan takda bini. main la ngan bini kau.
gersang sangat pergi la carik pelacur.
kimakkkk gila.

ok aku depress.
bye.

15 Comments:

souled_oUt said... [Reply to Comments]

peej, mind sharing who is the singer? puas teka n bukak blogs, forum tp tak jumpa who is him...

~salwaredzuan~ said... [Reply to Comments]

ruffedge? tetttttttttt takleh ckp lelebih, takut kna saman. peej tgh darah manis kuikuikui

Deqna said... [Reply to Comments]

kurang ajar kan.... sape lah gamaknya si menatang tu??

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

org mcm ni saiko.

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

siapa jantan tak guna tu eh?

nqr said... [Reply to Comments]

souled_out u google kat forum cari.kami jmpa kat sana - detektif kedai kopi

Irfa said... [Reply to Comments]

arghhhhhhhhhhhh tak sabar jugak nak tahu siapa dia.sakitnya hati dr umur 7 tahun smpi 14 tahun.gila

souled_oUt said... [Reply to Comments]

i xde ID nak access forum cari.. plus thread tu dia lock to otai2 je sumer.. kalu jadi pemerhati mesti xdpt nak access..

uish betul ke penyanyi kumpulan r******e tu... i google tgk gamba ek elehhhhh tak kenal pun.. takdela femes sgt kot (kalau betul dia la orangnye)

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

tak rela aku nak tau sapakah iblis tu. 7 tahun ialah sama umoq Waheeda aku ok? sial babi. yang si mak tu duk kangkang apakah sampai taktau laki kau duk rabat anak sendiri? pastu baru nak meraban kat fb. nice.

aku salahkan orang yang memberi peluang jenayah berlaku. tak kiralah si pelaku atau isteri pelaku. sebab budak tu bawah umur dan bawah penjagaan mak dia. kalau aku dapat kes ni, aku bubuh dengan si emak sekali. bawah akta pengabaian kanak-kanak.

serve you right!

ArsheedA said... [Reply to Comments]

perghhh...teringat time masa prektikal kat spital. mcm2 kes dah jumpa...plg harammmmm adalah kes bapak rogol anak dia yg berusia 5 bulan. lagi haram bila mak dia cover cite..pastu takmo report polis. rasa cam nak bagi kaki pun ada kat dua2 manusia tu.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Rasanya dah benci nak baca pasal kesah rogol2 ni, bukan tak kesian tapi bila baca kat fb kawan2 semuanya menunding jari kat mak dan budak tu sakit hati betul, kalau anak dia orang kena rogol baru lah agaknya mereka2 ni tutup mulut.

fatin itu saya said... [Reply to Comments]

arghhhh,,aku naik saiko la mcm ni..dah kol 6.30 pagi tak tdo2 dok cari sapekah retis ni...jenuh dah masuk kat forum cari.celah bedah mana pun tak jumpe...tsk..ada link tak thread tu?

bb7ady said... [Reply to Comments]

adekah iwan ruffedge?

http://www.youtube.com/user/Iwanjebat

Iz said... [Reply to Comments]

aku kali ni selaku detektif sampingan je sebab kat opis baru boleh jalankan siasatan. Sbb limit internet kat rumah dah exceed! hahahaha

susumanis said... [Reply to Comments]

Ok utk perogol tu BAB tonyok gler, semoga Allah laknat ko, akhir zaman ni mmg ramai yg setan lbh dari setan,hatiku sayu kt budak tu, nk peluk n ckp Allah will bless u syg, ciannn dier, nangis aku peej :-(

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...