Instagram : @peejburhan

running errands.

semalam keluar ngan noy.
dia nak betulkan hp dia.
awal feb hari tu dia beli hp baru.
pakai 3-4 hari tetiba gila.
bila buat call screen akan blank.
then last week ada pergi.
sekali kedai nak tutup dah. so tak sempat.

so semalam pergi lagi la.
tinggalkan 2 jam then dorang call kata boleh collect.
pergi brightstar.
dorang bagi hp baru terus.
tu takpa.
bayangkan elok pakai 2 jam. jadi balik benda tu kat hp baru. wtf.
by that time kedai tu dah tutup. mofo.
noy kata sama ada tukar baru balik.
or dia tambah duit sikit n upgrade hp model lain.
buduh kan.
i mean menyusahkan orang. berapa kali nak kena pergi.

so sementara tunggu hp siap tu kita orang jalan-jalan kat sungei wang.
makan lagiii. nyam.
fav.
tapi tiba-tiba aku teringin nasi ayam chee meng la.
nanti next time pergi mau makan tu la.

:: pompuan malas make up. kemain confident kau keluar tak make up. cantik ke kau nyah? ::




can u spot someone?
iya actress kontroversi ada situ. uhukkk.
malas nak elaborate.
biar aku n noy je yang menjadi saksi keadaan di situ.
hahahaha. ;p

:: fuji snow yang sedappp. tp x sempat abiskan. sebab aku kekenyangan n noy malas tunggu aku makan lembab2. :/  ::

:: menu wajib, salmon ::

saje jalan-jalan takda arah tujuan sangat la.
terbeli 1 baju. ;p
tapi serious murah.
then nampak kedai ala-ala costume party ke apa.
masuk.
sebab noy sibuk nak organize bachelorettte aku.
layankan aje.
so kat situ aku beli vail nak pakai untuk party nanti.
wah gedik gila. hahahaha.


tak dapat pun dress yang dia nak.
theme tu ada situ.
tapi dia cerewet. maka tak beli.
kepenatan berjalan.
aku ajak duduk.
orang lebaq memang takleh harap nak jalan-jalan sangat.
lagi suka duduk lebaqkan punkoq pulak. haha.
call dotdot ajak lepak sekali. :)


dia kata apesal rambut aku tinggi sangat.
aku pun tak sangka dia tinggi macam ni.
ni namanya orang buat kerja tak tengok cermin. hahaha. ;p




oh aku beli perfume jugak.
hari tu bau kat sephora sedap.
so nampak kat metrojaya ada. beli.
tak mahal sangat. tp ada 30ml n 50ml je.
100ml takda stock. pun boleh.
takyah membazir sangat. nanti hantaran dapat lagi kan. :)
tapi bila dah pakai rasa macam bau lebih kurang macam perfume guess gold aku yang lama.
hmmmmm.
takpa. janji ada. ok aje.

ok tu je.
nanti rajin update lagi.
tah bilaaaaaaaaa.

15 Comments:

Sofi. said... [Reply to Comments]

Nampak Bebe teringat cerita ko pasal seluar Bebe Jonet.

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

adakah retis ittew zarina an juling lavocah ?kihkihkih

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

haha betul la tu.. anak ponti.yg seksi.

~ SueHarriz ~ said... [Reply to Comments]

hahahaaaa tahu dh sape...si zarina yg layak kontroversi porno indonsss

ila said... [Reply to Comments]

peej bila nak cite kucing2 u.rindu la diorg.

Aima said... [Reply to Comments]

Lawa la botol perfume bebe ni!

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

ewewewewewewewewew pompan tu ada situ. pfffffttt

ZaroL said... [Reply to Comments]

wahhhh..sedap boh tmpat makan tu. ohh BEBE. haha

susumanis said... [Reply to Comments]

Tips nk beli hp, g kedai beso yg carry brand tu jeh or beli kt hyper mkt cam tesco, care4 etc, tpt cam ni x leh tipu, kl kedai lain byk tipu, abis isi dlm ph dia operate amik yg ori tukar yg china mari :-)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hrmmm sedapnya tepanyaki lama tak makan, si Zarina anjoulie lucah pun ada sama ya.

siti said... [Reply to Comments]

Yup... Zarina... Or.. Didie alias?? Citer la peej

siti said... [Reply to Comments]

Yup.. Zarina... Or may b didie alias

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Misz Jazzy said... [Reply to Comments]

mmg kontroversi laa pelakon tu tp akk lagi teruja ngan makanan, trus teringin fuji snow ngan beef teppanyaki tu..kalau ada sukiyaki lagi umphhhhh...nak pegi arini juga!

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...