Instagram : @peejburhan

penatnya.

serious tak sempat apa.
dah 3 days in a row tidur less than 5 hours.
before this tido lambat sbb online je kerja.
bangun pun lambat.
ni tidur lewat sebab pack ngan buat kerja.
then bangun awal kena berkejar sana sini kerja lagi.

akhirnya settle urusan.
courier yang delay seminggu akhirnya sampai.
kena bersihkan. supaya deliver kat orang ok.
then wrap pakai cling wrap.
sellotape tepi-tepi envelope.
sebab envelope air padded tu susah benar dapat stock.
if ada tu senang kerja.
isi borang poslaju yang bertingkat.
tulis kat envelope segala alamat.
susun elok.
ni baru settle.
since delay terlampau.
jap lagi ni tidur.
pagi bangun n nak post terus.

settle tu later nak pergi pergi ke kedai kad kawin.
nak check draft n all.
ok je boleh print.
maybe petang/malam baru free sikit.
then ahad pun ada program lain.
malam baru relax kot.
macam tak berkesudahan benda yang nak buat.

tak sabar nak ada free time sikit.
nak tidur lamaaaaaaa..mesti best.
rasa tak cukup tidur betul.
kadang-kadang terlena kejap dalam kereta kena jerit ngan noy.
tanjat maimon. sebab walau tak drive kena berjaga. kasi teman dia T___T
tadi lepas settle urusan kat sepang.
singgah umah ice n huda.
sempat la lena sejam lebih.
tu pun huda dengki amik pic tidur.
kalau dia upload mana-mana mmg nahas hokeyyy.

siapa yang beli dah seminggu ni.
pagi karang aku post.
later aku bagi email macam mana nak pick up yea.
kita adjust timing. aku busy sangat la.

bayangkan nak update blog pun tak sempat ok.
belum bebetul busy untuk kawin ni.
tah macam mana la nanti.
letihnya.

but however still bersyukur ngan nikmat n rezeki.
Alhamdulillah.
semoga terus di beri kekuatan, kesabaran, kesihatan yang baik.
rasanya nanti aku kena stop kejap la tabita ni.
kena fokus ke kawin.
tak terkejar aku.
nanti settle semua baru open balik.

ok la.
better get my sleep.
again few hours je.
n mari hadap hari yang panjang ini.

happy weekend uol.
dapat curi masa akan update.
tolong la gambar dah berderet ok. -_____-
bila nak update entah.
ok bye-bye byatches.

6 Comments:

FAIZ ARIS said... [Reply to Comments]

selamat berhujung minggu :)

susumanis said... [Reply to Comments]

den baca pun penat peej..take yr time..ingat peej, ko jadi pegantin sehari je..x mo muka nampak x berseri hari tu so eloklah seminggu lom nikah g spa manja manja kan diri n tido awai juge...take care peej

Miss Anne said... [Reply to Comments]

takpe,sabar je dulu skarang..nanti lepas settle smua rehat la secukup cukupnya sampai you pun dah jemu dah tak nak rehat dah..hehehe.. always take care peej :)

linda said... [Reply to Comments]

tulah, membaca nya pun rasa penat, apetah lagi tuan punye badan...bwk2 lah berehat...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Rezeki tabita tu datang sama sama dengan masa nak buat persiapan untuk kawin memanglah penat tapi berkat tu.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

ala..sbr ye ,2months 2weeks 2 days je lg k.peeja =)..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...