Instagram : @peejburhan

Motorsports@PETRONAS2011 - Episode 8: AHM Profile

[advertorial]
[sticky post - scroll down for new entry]


Update untuk Motorsports @PETRONAS.
Korang dah tengok dalam my previous posts.
The one with 'Elbows', then Jorge.
Sekejap je now dah episode 8.
Episode kali ni feature AHM team.

Check out the video below.





Wah tengok dorang main ATV tu rasa macam nak naik lagi.
Naik sekali je masa pergi krabi last year. best.
Tapi tak puas. Kejap sangat.
Aku tak reti bawak motor. Yeah lame kan.
Tu yang dapat naik ATV teruja semacam je. ;p

anyway, in case korang terlepas episode-episode lain.
boleh tengok la tengok kat Youtube Channel PETRONAS Motorsports.

ok thats all.
taaaa...



3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Walaupun dah berumur aunty teringin juga nak bawak ATV mesti best.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Walaupun dah berumur, aunty teringin juga nak naik ATV ni mesti best.

Amerien's Collections said... [Reply to Comments]

visit our online shop for baby n kids outfit! stock clearance! hurry!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...