Instagram : @peejburhan

just keep swimming. just keep swimming.

alang-alang kat hotel tu.
pagi ahad tu suruh ayol n zeity bawak zara sofea.
biar dia swimming.
sebab katanya dia suka air.

bangun around 9am.
pergi breakfast kat bawah.
then tunggu kejap.
later dorang sampai.
siap-siap kejap.
then ke bawah.
tak plan nak swim pun.
so kami bertiga jadi lifeguard je.
ayol, zeity n zara je swim.





bangun pagi muka eksyen kemain.
nasib kesayangan semua.
oh harap korang tak pitam.
banyak gila pics.
maklumlah, orang batak anak buah memang macam ni.
jumpa pulak sekali sekala.
sekali jumpa harus penuh pics dia je.
ni pun dha tapis.
masuk semua boleh pening lalat nanti. ;p




kemain happy dia.
muka tak coverline sungguh.
tapi kena jaga.
sebab dia suka nak tepuk air.
so senget-senget pelampung tu.
tepuk sambil jerit nganga mulut.
pastu air masuk mulut.
dia batuk. hahahha.
pastu tak insaf tetap buat jugak.
sabar je la kenit ni.




oh pics adalah banyak sebab some aku amik daripada camera noy.
yang atas ni camera dia.
clear sikit.
yang ala-ala malap sikit camera aku.
sebab tu some pics macam berulang je.
harap maklum.












:: lifeguard mata lebam. tsk. anggap je la aunty pakai goggles ye. hahah. bangang ::

:: sempat nak main cak cak. lawak la kau ni kenit ::


:: mokcik n pokcik yang tumpang excited ::



lama jugak la melayan dia.
bila angkat nangis terus.
then sambung mandi kat bath tub kat bilik pulak.
angkat again nangis.



:: emosi bila tak dapat mandi lagi. lamaaa dah kot ::



lepas tu terus ok.
ni pose panggil burung.
macam-macam mak wan dia ajar.
sebut burung je automatic tangan naik siap petik-petik ngan bunyi semua.
hahahhaa.

awwww. i miss her la.
tak puas je rasa.
dah la lama sikit tak jumpa mula la dia eksyen.
sebab tak kenal kan.
tapi paksa jugak sampai dia suka.
nasib la kan dapat aunty n uncle obsessi. ;p

ok itu aje.
sambung lagi lain kali.
ta-ta.

8 Comments:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

seronokkan ada anak buah?
tgk baju udak, nak beliii je esp kalo anak buah pompuan.
belom dapat anak sendiri hehe

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku suka pic PG ngn zara kt atas2 tu..comel je action candid mcm tu..

::cik asha:: said... [Reply to Comments]

comel nye zara sofea...cm nak picit2 jer pipi dia yg chubby tuh..geram..:)

naf9091 said... [Reply to Comments]

part batak anak buah tu sama lah kitaaaa sis peej.. Yang first semua macam tu kott.. :)

susumanis said... [Reply to Comments]

peej x sabo nak tunggu pica anak peej lak, taun depan de la kot ye..hehe

wahieda said... [Reply to Comments]

eee, comel comel comel comel!!!!comel lah zara ni, rasa nak cubit2 je pipi dia =D

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha zara suka main air rupanya ni kalau di biarkan mau kaki tanggan kecut sebab berendam lama sangat.

C!kpuanmuda® said... [Reply to Comments]

peej, tolong tanya mak zara cane dia bleh kurus sedemikian rupa... tskk *lap air mata

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...