Instagram : @peejburhan

i'm not alone.

seronok baca bila orang kata bridezilla itu biasa.
mostly macam tu. ;p
oh n thanks yang personally bg email ke apa.
aku baca semua.
cuma kesempitan masa. nak membalas tak dapat buat masa ni.
tweet ke apa semua pun jarang-jarang je dapat jenguk.
haiyoh. tak dapat nak bersenang lenang buat masa ni.

ada dalam last week aku pergi check draft kak kawin tu.
ramai.
ada dalam 4-5 couple kot.
kelakar.
lelaki usually relax la. pompuan memang kuat mengamuk.
ada satu tu aku tengok.
laki pegang kertas ada pic peta. lukis-lukis.
pompuan bagi arahan.
laki tu nak lukis apa tah.
pompuan tu merempan kata takyah nak semak-semak sangat. hehehe.

ada tu pilih color.
kau tau la lelaki ni kadang-kadang sesuka hati.
yang pompuan dah marah sana sini sebab tak setuju. ;p
nasib la aku tak pergi ngan dotdot.
kalau tak lagi bertekak kot.

dapat buat banner free.
yang papa n papa kata letak la pic.
hahahhahahaa. memang tak la weyh.
tak nak aku.
dotdot tu bukan betul. nanti ada dia kutip n kasi rentang kat rumah.
tak sanggup uol.
so tulis-tulis punya banner cukup.

aku tengah blur nak bergerak ke mana lagi ni.
hairi busy. so fitting n ukur baju untuk pengantin lelaki tak buat lagi.
risau aku. ikut plan memang bulan feb jumpa.
tak sure bila. next week dah nak masuk march dah. *gulp*
kalau takda baju tak pasal mak kawin pakai baju kurung amik dpd almari je uol.

ngan tessa dah ok.
tessa sponsor baju nikah.
Alhamdulillah murah rezeki nak kawin ni. :)
tak sabar jugak nak fitting nanti.

should be ok kot kan?
baju selalu amik masa berapa lama eyh siap?
aku pun tak tau. ;p

nway tadi lepas check draft n approve untuk goody bag n banner design.
then jumpa dotdot.
dia bagi segala dokumen untuk kawin tu.
tinggal 1 je takda lagi.
hope by next week dah ada.
then can start uruskan benda-benda tu pulak.

yang noy pulak sibuk plan bachelorette n birthday aku.
pening jugak tu.
sebab aku nak theme over ke main.
pastu tak tau nak beli baju ikut theme tu kat mana. gagaggaa.
tapi ok la. atleast release stress sikit.
happy-happy ngan close friends. wah tak sabar. :)

aku dah dapat henna yang aku nak.
aku ni mmg over.
boleh yang biasa aku tak berkenan.
aku suka arabic design.
tapi of coz design macam tu mahal sedikit.
so masih berfikir mau yang biasa or arabic.
tapiiiii suka arabic. macam mana itu.

lain takda apa sangat.
sorry aku tak dapat nak layan sangat segala personal email, messages ke apa.
masa ku cukup-cukup untuk uruskan wed prep, hal business bla bla. penat.
kadang-kadang nak confirm order pun amik masa.
so harap siapa yang email ke apa bawak bersabar ye.

lagi apa yek?
takda apa la.
tak sabar nak kawin jewww. miahahaha. *gatal tak coverline*

5 Comments:

cahya indah said... [Reply to Comments]

kak Peej, banyak jugak yang dah ready ni..takpe ready semua cepat2 pastu bila dah dekat wedding tu relax je tak payah pening2 kepala lagi.

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

peej, nati bolehla share tips nk jadi bridezilla eh? hahahaha nk jugak join the club. :)

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tak sabar nak kawin jewww. miahahaha. *gatal tak coverline*

- sgt berterus- terang..hahaha!

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]

kita nak kawen mmg nak yg terbaik..tp nasihat akk apa yg berkenan baik on jer nanti dah lepas kawen nyesal plk...arabic henna mmg cantikk

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha peeja gatal orang nak menikah ni tak apa berkat tau bukan gatal gedik2 tak tentu arah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...