Instagram : @peejburhan

the 3 stooges

malas nak bebel banyak-banyak.
so aku tepek video je la ye.

ni masa kat hotel hari tu.
sangap kan. so memang akan merepek-repek je kita orang ni.
sementara nak tunggu n relax kejap before pergi makan ikan bakar tu.

yang bawah ni noy belikan untuk zara sofea.
kejap dia suka. kejap dia takut pulak.
tapi aku sukaaaaaaaa.
nanti nak beli lagi semua geng-geng lain benda ni.
biar banyak. ;p






lepas tu noy plak sibuk ambik video.
maaf la kesewelan kami ye.
time tu tv bukak pasal whitney houston funeral tu.
so ada lagu-lagu.
so pompuan gila ternyanyi pulak.
dah la suara tak sedap. budus.






lawak pun ye.
sebab noy kenakan P.G.
kata nak amik pic.
P.G pose kemain lama. padahal amik video. hahahaha.

then aku lak amik.
jahat kang dorang ni.
ye gemuk tu sesuka hati je panggil-panggil aku macam tu.
dah lali. sebab tu tak effect dah. miahhahaha.

yang P.G lately ni kemain suka tengok segala lawak johan n zizan kat youtube.
kau bayang sepanjang perjalanan n kat melaka tu.
memanjang ada dialog lawak jozan.
tak sukaaaa.
sebab tu yang dalam ni tak abis-abis dia sebut time yang johan imitate chef wan tu.
rimas aku.






ok tu je.
bye.

4 Comments:

susumanis said... [Reply to Comments]

hehehe lawak la u olls adik beradik..nice :0)

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

bestkan ada adik beradik rapat mcm ni..
bleh sekepala..
p/s: nonoy suara sedapp laa. lemah lembut je ckppp

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kelakarlah korang ni dah tak ada benda lain ke nak buat, menyakat sesama sendiri tapi aunty suka tengok sengih sorang2 bila baca.

naf9091 said... [Reply to Comments]

Rasa seram lah pulak bila tengok video doll tu lepas baca expose mistik yang kat atas tu..hehehehe.. Teringat cerita Chucky la pulakkkk...demmmmm...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...