Instagram : @peejburhan

wah dah terasa bahangnya.

hari yang boleh tahan penatnya.
semalam. eh semalam ke? macam tak je.
kelmarin. eh ye ke?
ok memang semalam.
ok aku tidur after subuh. seperti biasa. ;p

pukul 12ish dah bangun.
sebab papa call kata dotdot dah sampai rumah.
aku kan janji nak pergi jumpa designer baju ngan dia.
tapi tak ku sangaka awal betul dia sampai.
ok bagi aku cukup awal tu.
rasa tak puas je tidur. hak hak.

duduk kejap text kat @bella tanya kul berapa nak jumpa.
tunda lewat.
so tak dapat la dotdot nak teman. dia ada hal lain.
nasib ada orang lain temankan. :D
tu details aku cerita nanti.

later lepak session ngan cousins aku.
balik pun dah lewat.
terus cerita-cerita kat papa pasal jumpa designer tu.
tak puas hati kejut mama pulak.
cerita lagi.
tak pasal sampai ke cerita lain pasal wedding.
dari goodies, ke band, ke setting dewan, ke catering, ke kad, ke semua la.
ambil. ni baru settle ok.
tu pun aku cakap nak naik dah. dah berlengas semacam dah rasa.

ok dah start freak out.
fine. banyak gila benda nak kena buat.
Ya Allah Ya Tuhan ku. permudahkan la semua.
hope semua berjalan lancar.

minggu ni dah start busy.
nak kena start ke sana kemari.
semua plan dah bertukar dah ni.
dah tak macam asal dah ni.

ok takpa. nanti akan cerita sikit-sikit.
akan pastikan update semua.
tau ramai looking forward nak baca kan.
daripada berapa bulan lepas. semua la sibuk suruh update preparation.
nanti aku start update. jangan korang muntah pulak.

apa-apa pun so far 2012 adalah permulaan yang sangat best.
Alhamdulillah.
harap akan bertambah baik.
thanks untuk yang komen n mendoakan semua.
appreciate semua sekali.
tapi maaflah mak sindrom malas balas komen uolls. ;p

day one of 2012 sangat best.
dapat jumpa orang-orang yang best.
ok nanti akan update lebih details.
till then.
tata byatches.

9 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

mama excited sangat, Alhamdulillah Allah telah memberi rezeki pada Peeja utk pakaian pengantin yg tak termampu oleh mama utk puteri ku, TQ to Belle.
Betul ker mama eja nama tuh..

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to Comments]

Tak sabar nak tunggu Kak Peej tulis pasal meeting dengan Bella tu.

:)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

all the best peeja. :)

Miss Anne said... [Reply to Comments]

excited lah rasa bila u dah mula crita pasal ur wedding preparation...hehe..moga semuanya bjln lancar :)

marinahunny said... [Reply to Comments]

God luck peej, nak kawen mmg banyak giler benda nk kena buat. Dont worry bnyk blog yg buat preparation u blh refer.. Mesti meletops nt u kawen...waahh x sabar nk tgk..

Anna Banana said... [Reply to Comments]

:) seronok baca, macam terbayang perasaan tu camna.

dlm wedding kadang2 boleh clash kemahuan, kdg2 kena tolak ansur, asalkan keluarga kita happy, insyaAllah kita happy.

am happy for you!

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

bila dah 2012 dah mula best2 gile baca blog peeja.. nak tau pasal wedding u. hahah.. mmg tahun 2012 busy bagi i juge.. plan utk adik kawin. so.. seronok baca preparation u. :D

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun nak membusy body juga, apa2 perancangan update kat sini ya, mana tahu ada benda2 kecik yang aunty boleh tolong dan nak ucapkan terima kaseh sebab sudi cerita kat sini.

peej said... [Reply to Comments]

mama - tu la kan. pija pun tak pernah mimpi. belle? pun boleh. nama manja tu. heheh.

zara - by the time reply ni dah update pun. hahah. dasar pemalas reply komen namanya tu.

anne - Aminnnn. tu la harap semua berjalan lancar. memang akan busy la ni. sebab baru nak start semua.

marina - tu la. tapi nak google pun tak sempat ni. tengok apa kena ada n all.

anna - tu la kan. skrg ni banyak tolak ansur ni la. n takleh di layankan sangat mama tu. impian terlampau dia tu.

mrs sheikh - tu la kan. esp yang dah lama baca blog ni. at last baru nak kawin kan. hehehe. dah kertu pun.

aunty - Insyallah akan update kalau ada masa.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...